Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye bizi engelleyemez!!11!11

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

cengizhan66 said:

yav niye kucuk gorelim 40 yildir ib avuc tas catlas 1.5k kislik pkk yi bitiremediler 1m kisiyle bide
ordumuzudami elestiremicez yav
daha mayinlari ozellikle kendi elleriyle ektikleri mayinlari temizleyemediler bide utanmadan 46 yil senin olsun eee simdi guney kisim mayin eklerse 45 yil israilinmi olcak ??????

Ha buda RTS sanki öyle git 1.5k kişiyi öldür.olay keşke sadece dağdaki adamları öldürmek ile bitse.
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:

yav niye kucuk gorelim 40 yildir ib avuc tas catlas 1.5k kislik pkk yi bitiremediler 1m kisiyle bide
ordumuzudami elestiremicez yav
daha mayinlari ozellikle kendi elleriyle ektikleri mayinlari temizleyemediler bide utanmadan 46 yil senin olsun eee simdi guney kisim mayin eklerse 45 yil israilinmi olcak ??????

Şişedeki su değil ki PKK bitsin. Böyle askeri konuların birde politik tarafı var. Ekonomik tarafı var. Biri ölür diğeri gelir. PKK'nın yarattığı sahte "ezilmişlik" politikası yok olmadığı, Avrupa'daki holdingleri kapatılmadığı ve bölgedeki eğitim düzeyi ilermediği sürece ne kadar terörist vurursan vur bitmez. Dolayısıyla iş sadece TSK'ya kalmıyor.

Mantıklı konuşmak lazım. Ayrıca mayın olayınında politik bir tezgah olduğu gerçek.

+ Ben sana ordunu eleştirme demiyorum, eleştir ama küçük görme.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Anubisath said:

Kıbrıs Rum Kesimi, Akdeniz'de yeniden petrol ve doğalgaz çalışmalarına başlayacağını açıklayarak adeta Türkiye'ye meydan okudu.

Açıklamayı yapan Rum Kesimi Bakanı Antonis Paschalides, Türkiye'nin muhalefetine rağmen Akdeniz'de yeniden petrol ve doğalgaz arayacaklarını belirterek, "Türkiye Avrupa Birliği'ne girmeye çalışırken bu birliğe üye bir devletin haklarını nasıl kısıtlayabilir? Bu araştırmalara nasıl müdahale edecek? ABD keşif gemilerine mi saldıracak?” dedi.

Bu keşiflerin gelirlerinin Kıbrıs halkının hakkı olduğunu ısrarla belirten Paschalides, Türkiye’nin bu hareketinin Avrupa Birliği ile arasındaki müzakereleri zora soktuğunu ve kabul sürecine zarar verdiğini söyledi.

Ulan bıcırık bulmuş tabii AB yüzünden pısırıklaşan Türkiye'yi, bel altından vuruyor...

Bu Rum'lar zaten PKK kampları kurmuş durumda kendi bölgelerinde.
Kıbrıs Türk halkı endişeli.
Türkiye'nin pek haberi yok bu işten :P

bir de petrol olayıyla Türkiye'ye dayılanıyor.
enfes.
yok artık bone, g.k.r.k oraya ppk kapmpları koyduunu türkiye nasıl bilmiyo hiçbişeden haberi yok..

al sana kaynak. üniversitede terör ve terör örgütleri konusunda uzmanlık kasıyodum. o zmanlardan elimde olan bir kitap.

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
yok artık bone, g.k.r.k oraya ppk kapmpları koyduunu türkiye nasıl bilmiyo
al sana kaynak. [/img]

bilmiyor demedim. haberi yok dedim. tamam kaynak gösteriyorsun da, dergi çıkartmadılar, makale yapmadılar gibi birşey demedim ben.
haber gündemlerinde hiç geçmiyor diyorum. halkın konuşmalarında yer almıyor diyorum. haberi yok derken onu kastediyorum.
yoksa elbette ilgilenen vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...