ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eflak ve boğdanı AB'ye verip akdenizi bir türk gölü haline getirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 + 917268723654872345678425 Ondan sonra da orta asyaya raid pls ginaly:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kurt yaslaninca kopege maskara olurmus (kurt turkey kopek guney rum k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 "Tatar Ramazan" said: Tenekeadam said: kıbrıstan mısıra kadar olan kısım benim.Gerisi tatar ramazanın. Yoh yeaaa! Çakaaall! O taraf daha büyük, değişecez tarafları! Buyukluk kavramına hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 cengizhan66 said: kurt yaslaninca kopege maskara olurmus (kurt turkey kopek guney rum k) açıklama için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kıbrıs'a zorla orman koyduracaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 TÜRKİYE SİZİ ÖYLE BİR ENGELLER Kİ, ÜSTÜNE SİLER, Bİ DE MSNİNİZİ HEKLER. AKILLI OL PASCHALIDES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hani kenar mahallelerde yürürken küçük çocuk topluluğu laf atar da abileri vardır diye bişey denmez muhabbei vardır ya, karikatürlere bile konu olur arada, aynen o şekil olmuş lan. Da tsk kaynar bunlara ihlal olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tsk nin iletisimi bile abd sagliyo yani bi general gidin rum gemisini vurundiye mesaj cekse once nato ustune gidiyomus ordan git turk gemisini vur diye deyistirseler ama madara olur be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 alakası yok koordinasyon merkezi olarak nato yo gidiyor iletişim verileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 birak bu ayakalri simdi natoya ters yamuk bi hareket yapsa turkiye bu merkezlerin hicmi block lamasi bir takim tepkisi olmicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 TSK'yı küçük görmeyin, iki video izleyip bak orduda sadece bunlar var demek saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hehe baya eglendım ben bunu okurken =) ya tsk yı kucuk gorcek bısı yok pati ahalisi gitsek sallarız kıbrısıda bunelen napıonuz demezlermı bunlara beya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kibris toptan gomulsun sulara, problemden baska bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yav niye kucuk gorelim 40 yildir ib avuc tas catlas 1.5k kislik pkk yi bitiremediler 1m kisiyle bide ordumuzudami elestiremicez yav daha mayinlari ozellikle kendi elleriyle ektikleri mayinlari temizleyemediler bide utanmadan 46 yil senin olsun eee simdi guney kisim mayin eklerse 45 yil israilinmi olcak ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 cengizhan66 said: yav niye kucuk gorelim 40 yildir ib avuc tas catlas 1.5k kislik pkk yi bitiremediler 1m kisiyle bide ordumuzudami elestiremicez yav daha mayinlari ozellikle kendi elleriyle ektikleri mayinlari temizleyemediler bide utanmadan 46 yil senin olsun eee simdi guney kisim mayin eklerse 45 yil israilinmi olcak ?????? Ha buda RTS sanki öyle git 1.5k kişiyi öldür.olay keşke sadece dağdaki adamları öldürmek ile bitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tsk yı küçümsemiyoruz ama dünyanın hiçbir ülkesine yaptırım gücü olmayan herşeyi sineye çeken kırmızı çizgilerini bile pasifize eden bi .......... dan bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 cengizhan66 said: yav niye kucuk gorelim 40 yildir ib avuc tas catlas 1.5k kislik pkk yi bitiremediler 1m kisiyle bide ordumuzudami elestiremicez yav daha mayinlari ozellikle kendi elleriyle ektikleri mayinlari temizleyemediler bide utanmadan 46 yil senin olsun eee simdi guney kisim mayin eklerse 45 yil israilinmi olcak ?????? Şişedeki su değil ki PKK bitsin. Böyle askeri konuların birde politik tarafı var. Ekonomik tarafı var. Biri ölür diğeri gelir. PKK'nın yarattığı sahte "ezilmişlik" politikası yok olmadığı, Avrupa'daki holdingleri kapatılmadığı ve bölgedeki eğitim düzeyi ilermediği sürece ne kadar terörist vurursan vur bitmez. Dolayısıyla iş sadece TSK'ya kalmıyor. Mantıklı konuşmak lazım. Ayrıca mayın olayınında politik bir tezgah olduğu gerçek. + Ben sana ordunu eleştirme demiyorum, eleştir ama küçük görme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ayşe tatile çıkmaz bu sefer. hatice hacca gider kesin. hatta önce bayan unakıtan a soralım. rabbi ile iletişime geçip nereden gireceğimizi söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bone said: Anubisath said: Kıbrıs Rum Kesimi, Akdeniz'de yeniden petrol ve doğalgaz çalışmalarına başlayacağını açıklayarak adeta Türkiye'ye meydan okudu. Açıklamayı yapan Rum Kesimi Bakanı Antonis Paschalides, Türkiye'nin muhalefetine rağmen Akdeniz'de yeniden petrol ve doğalgaz arayacaklarını belirterek, "Türkiye Avrupa Birliği'ne girmeye çalışırken bu birliğe üye bir devletin haklarını nasıl kısıtlayabilir? Bu araştırmalara nasıl müdahale edecek? ABD keşif gemilerine mi saldıracak?” dedi. Bu keşiflerin gelirlerinin Kıbrıs halkının hakkı olduğunu ısrarla belirten Paschalides, Türkiye’nin bu hareketinin Avrupa Birliği ile arasındaki müzakereleri zora soktuğunu ve kabul sürecine zarar verdiğini söyledi. Ulan bıcırık bulmuş tabii AB yüzünden pısırıklaşan Türkiye'yi, bel altından vuruyor... Bu Rum'lar zaten PKK kampları kurmuş durumda kendi bölgelerinde. Kıbrıs Türk halkı endişeli. Türkiye'nin pek haberi yok bu işten :P bir de petrol olayıyla Türkiye'ye dayılanıyor. enfes. yok artık bone, g.k.r.k oraya ppk kapmpları koyduunu türkiye nasıl bilmiyo hiçbişeden haberi yok.. al sana kaynak. üniversitede terör ve terör örgütleri konusunda uzmanlık kasıyodum. o zmanlardan elimde olan bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 onlar kim oluyomus, bi tükürsek ıcınde petrol ararlar!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bence marmara denizine yaptığımızı akdenize yapalım. ver kanalizasyonu denize arıtma olmadan. petrol ararken halis muhlis türk boku bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Dragonmax said: yok artık bone, g.k.r.k oraya ppk kapmpları koyduunu türkiye nasıl bilmiyo al sana kaynak. [/img] bilmiyor demedim. haberi yok dedim. tamam kaynak gösteriyorsun da, dergi çıkartmadılar, makale yapmadılar gibi birşey demedim ben. haber gündemlerinde hiç geçmiyor diyorum. halkın konuşmalarında yer almıyor diyorum. haberi yok derken onu kastediyorum. yoksa elbette ilgilenen vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çocuk kavgası gibi lan.. hani bi çocuk vardır top onundur "bende oynujam he yoksa topumu alır giderim" der. o misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ulan karadeniz okudum dedim yok artık annesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar