snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yaptığım şeylerden hiç zevk almıyorum, çok şükür ki bir işim bir sevgilim var ama neden sürekli sorunlu sorunlu geziyorum anlamıyorum kendimi. çok doyumsuz varlıklarız çoook. psikoloğa mı gitsem napsm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 havalardandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 monotonlaşmışsınız kavga edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sanırım en son kavgamı 2 yıl önce yada daha önce yaptım. onun etkisi olabilir mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 git saçını çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 biz buna rahat batıyor diyoruz.. ama herkesin başına gelebilir; bende çok yapıyorum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 neler yapıyosun ki zevk almıyosun? farklı bi şeyler dene o zaman. yapmadığın şeyler dene, ya da sürekli yaptığın şeylere ara ver. o yüzden de olabilir. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 temiz bir dayak.yeni bir başlangıc dayak yemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sabun kullanmayı denedinmi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hergün farklı biyerlere gidiyorum kmlerce yol alıorum ama ot gibi çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 arada insan kapılıyor o duyguya ne yapsan yetinemiyorsun acayip bişi bence bu bir süreç bişi yapsan da yapmasan da geçip gidecek o yüzden çok takma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ekşi sözlüğe gir, sevgilinin önünde başka kızla sevişmek başlığını okuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 metin 2 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 metin 2 yüklesemmi yaw napsam. wowu bıraktım onumu oynicam . ahhaee acaba wowu bırakıncamı böle oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 montla sıç =P şaka bi yana, psikoloğa git faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dediğim gibi kavga lazım küslük lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bi arkadaş vardı eskiden chaotic diye sevgilisine fui sin tekmesi atıp huzura ermişti diye hatırlıyorum öyle bişey vardı sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Baba bu sorun bendede vardı çözümünü buldum. Bu sorun hep filmler izlememiz, kitaplar okumamız, oyunlar oynamamızdan kaynaklanıyor. Hayal dünyamızda imkansızlar var ve biz eğlenceli yaşamın sınırlarını o filmlerdeki gibi sanıyoruz. Bu nedenle kendi hayatlarımız monoton geliyor. İşte sorun... Kim temel içgüdüdeki herif olmak istemez ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Adrenalin lazım; bence dirseğini kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Dirseğini kes, sonra alıp yala. YAPAMAZSIN DEDİLER, BECEREMEZSİN DEDİLER, FAKİRSİN DEDİLER Gurur duyulası bir hadise, bence hayatına bu şekilde renk katabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ya da aşk hayatınızı renklendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 çok ii bi konuya değinmişsin.bu aralar bende aynı psikolojideyim.ne yapsam mutlu olmuyorum.o yüzdende paso uyuyorum.içimi sıkıolar sanki.benimde hayatımda bişey eksik deil ama olan şeylerde beni mutlu etmio.herşey batıo..rahatsız bi dönem.bişeye takıorum nie olmuo die olunca onuda istemiorum olana kadar yırtıorum ama kendimi gergin oluorum oluncada mutsuz..pofff :S ne olacak böyle bende bilmiorum geçici bi dönem biliorum ama geçene kadar ne olacak??:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Gidin yüzünüze soğuk su vurun.Uyanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Xaenin said: Dirseğini kes, sonra alıp yala. YAPAMAZSIN DEDİLER, BECEREMEZSİN DEDİLER, FAKİRSİN DEDİLER Gurur duyulası bir hadise, bence hayatına bu şekilde renk katabilirsin. olm az önce diresiğimi kestim ama yalayamıyom lan bende parmağıma sürüp kanı öyle yaladım boşa gitmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 psikolog'a değil de bağcılara gidebilirsin yaptığın işlerin aslında nekadar yararlı ve güzel olduğunu anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar