adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 direkten dönen topu penaltıyı kullanan futbolcu tamamlıyamıyo diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sana futbolu kim öğretti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mahallede öğrendim ben arkadaşlar arasında 3 korner bi penaltı falan değil mi abi? gol atan kaleye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 adamın gol diyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 direkten dönen topa penaltıyı kullanan adam anca aval aval bakabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 gayet de tamamlıyor abicim direkten döneni.ben çok gördüm yahu..pes'te fifa'da da oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olmuyor işte, bön bön bakıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hiç bir mesajı okumadan cevabını veriyorum goldbären said: bildiğiniz gibi haftasonu yarışçılarla eski futbolcular arası yapılan geyik futbol maçı yapıldı. pek ilgi göstermedik maça, ali sami yen boştu. neyse efenim benim merak ettiğim konu; bu maçta bir penaltı kullanıldı, ancak penaltıyı kullanan, sanki serbest vuruşmuşçasına topa dokunup bıraktı arkasından ceza sahası dışından koşup gelen başka oyuncu topa vurdu. dokunup bırakan rıdvan vuran da tanju olsun, öyle bişeydi salladım. böyle bir kolpa olabilir mi? fantastik futbol mudur nedir bu, yani olabilseydi arada bir normal penaltılarda görürdük bunu. edit: yani bir şekilde kurallara uygun mu onu soruyorum heh. penaltı atışında top ileri doğru hareket ettiği an oyundadır. ama dokunup bırakamaz ileri hareket etmesi lazım topun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şurda bişeyler yazıyor sanırsam alıntı yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: olmuyor işte, bön bön bakıyor :D ha orası öyle top önüne düşmediği sürece bön bön bakıyoda tamamlayıp gol atamaz diye bişi mi var yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 • Vuruşu yapan oyuncu, top başka bir oyuncuya dokunmadan önce topla ikinci kez oynayamaz. Kural kitabından bu, açık yani. Direkler için istisna olmalı bence de, saçma bir kural ama böyle. Oyunda bön bön bakmasının sebebi yasak olması, adamı seçip de vurmaya kasmayın diye bug engelleyici önlem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aslında genelde bön bön bakanlar dışında başını ellerinin arasına alıp yıkılanlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 direkten döndükten sonra tamamlanıyor penaltılar ama gördüm yani öyle gol,şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mum_Chamber said: http://www.youtube.com/watch?v=_Gi98iEziKQ&feature=related neeskens dışardan gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Razu said: direkten döndükten sonra tamamlanıyor penaltılar ama gördüm yani öyle gol,şahitlerim varaynen bana da öyle geliyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 en basiti fifa ve pes de deneyin dicem de nasıl olcak o iş dsadsa oyunlarda o oyuncuyu konrolünden hemen alıo vuramayacağın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 offsayt o gol bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Pasa hareketlenen oyuncu pası atandan daha geride olduğu sürece ofsayt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yenerk85 said: offsayt o gol barizlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar