Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ya su kitaplarda kotu adam vardi bi tane, o boyle geride esya filan birakiyodu, oldukten sonra dirilmek icin(allah muhafaza) ne deniyodu onlara? ornek olarak gunluk filan vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 VOLDEMORT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 BİLDİM Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 of lich konseptinin ayaklar altına alınması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sirius sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sparkcaster said: of lich konseptinin ayaklar altına alınması postmodern lich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 o diil de Harry Potter and the Half-Blood Prince Temmuzda gösterimde. ben heycannan bekliyorum. gecen hepsini indirding, bastan izliyorum asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Harry son kitapta ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kandırma insanları. çoluk çocuğa karışıp mutlu mesut yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 gebersin itolit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 doğru cevap hortkuluk horcrux falan öyle bişey dfg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben adamın ismini söylemişim bak. dikkatsizce okumuşum. allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Raincloud said: doğru cevap hortkuluk horcrux falan öyle bişey dfg =) iste be oh nerden girdiyse kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Of hortkuluk nedir ya ahah. Harry Potter güzeldir bu arada, çocuk kitabı olarak yazmaya başladı yazarı (ben de daha 15 yaşında mıydım neydim, hey gidi) ama son kitaplar okuduğum çoğu fantastik kurgu eserinden daha fazla şiddet vs. öğesi içeriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Zaten kitaplar da seri başında çocuk olanların son kitapta büyüyüp yetişkin olacağı kadar arayla çıktı, np yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 harry potterı kızlar okur bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya da 13 yaş altı çocuklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 onların hepsi kız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 MOCOCOCO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 NEREDEYSE KAFASIZ JACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: Harry son kitapta ölüyor. şu kitabin sonunu okuyan herkeze sordum anlatmadılar harbi ölüyomu bi anlatsanıza harbi merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya işte voldemortla kapısırlarken asalar gene bağlanıyor falan ama bu sefer voldemort baskın cıkıyor sümük gibi yapıstırıyor heriyi sonra da avada kedavra hödösüyle yörüngeye gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yok ya büyü okulunda işte son sınıf oluyolar, dambıldore yaşlanıyo iyice yatağa düşüyo, biri gelio büyü yapıyo iyileşiyo, bi tane pis adam var sirus bilek mi ne, o geliyo la diyo "dambıldore sçarım senin okuluna", o da diyo "yok lan ben iyileştim", baykuş var bi tane, haber getiriyo harrynin halasından amcasından. orda da bi zibidi vardı evde şişman bişey. çok yemekten çatlıyo son kitapta. ron hörmayovniye kayıyo, kuidiç kupasını sivasspor alıyor, neredeyse kafasız jack var bi de o da ölüyor, konuşan tablolar falan, lan diyor ateş kadehi nerde, diyor sırlar odasında, diyor o zaman gideyim sırlar odasına, aman diyorlar dikkat et azkaban tutsağına, harry de sinirleniyo bi tane indiriyo bu dambıldorun suratına diyo "yaşından başından utan ulan it". bırakıyo okulu baykuşla evleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 olm harry öğretmen dövüyormuş son sınıfta. sonra babası bunu alıp tornaya veriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 harry son kitapta gay oluyo snape ile evleniyo hermonie cinsiyet değiştirip köpek oluyo ron ise onu besliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar