Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deadpool (2016) (+2) (+t3.)

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

İlk X-Men filmi çıktığında iki şey çok deniyordu:
1- Wolverine'in üstüne odaklanılması çok normal, filmlerde birden çok karakteri aynı anda anlatmak imkansızdır.
2- Çizgi romanlardaki kıyafetler asla beyaz perdeye aktarılamaz, kimse kabul etmez.

Yıllar boyunca bu ikisinin de mümkün olduğu kanıtlandı elbette, ama Wolverine'in sarı mavi kıyafetinin sonunda gösterilecek olması bana ayrıca hype olacak, o yüzden kıyafetteki bazı detaylara takılmayacağım hehehe.

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bizim meme olan atıcının olimpiyatların önüne geçmesi gibi bu filmde de 20 saniyelik cavilrine filmin önüne geçti resmen. Keşke güzel bi film yapsalar, Hugh Jackman'dan çok daha iyi bi Wolverine olur, ama hugh izin vermez.

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

kuzenle izlemek için beklettiğim için daha yeni izleyebildim de ilk iki film kadar beğenmedim, hatta bayağı hayalkırıklığı hissettim ertesinde maalesef. fanservice'in dibine vurulmuş ama filmin konusu da ruhu da bayağı gerisinde.

Spoiler

2'nin sonunda geri dönüp herşeyi düzeltti, tatlı sona bağladı tamam derken birden orta yaş krizi, sevgilisi ile olan aşırı zorlama bir ayrılık. neye hizmet etti oradaki ilişkinin durduk yerde körelmesi, hani bir "i gotta matter" motivasyonu vardıysa da çok sırıttı benim açımdan. hani ilk filmlerdeki o "bu aslında romantik bir film" sözü bayağı doğruydu çünkü herşey direkt onların aşkına bağlanıyordu.

hani tva'in olaya dahil olmasını kesin bu cable saati meselesi diye beklerken "yok ya alakası yok bana rahat battı sizin evreni hemen şimdi patlatmak istiyorum" gibi tamamen popodan uydurma birşeye bağlaması tamamen içini boşaltmış ve sonraki olay örgüsünü de tamamen havada bırakıyor. yani evet wolverine'i oradan alıp buraya koymayla düzelmeyeceği aşikar hani 30dk seyrettirip sonra "aaa olmuyormuş" demek dalga geçmek izleyiciyle.

sonra cassandra nova ile öyle bir mücadele yaratılıp onun da finalde "kendimizi feda ederek durduruyoruz"a çekilip gene kimsenin feda edilmeden onun da bir değerinin olmayan bir kapışma olması. deadpool corps geliyor ama onlar da bir peter ile şaka olarak geçip gidiyor. yani komedi ve fanservice kısımları filmi taşımasa bayağı "ben ne seyrettim" derdim, filmin kendi konusu cümleden çıkarırsak anlamı düşmeyen "de" eki kıvamında.

p.s: chad emperor of mankind anri cavill'e versinler direkt zaten süpermenlikten emekli olmuşken.

keşke "wolverine ile deadpool collab üstüne hikaye yazalım" demek yerine düzgün bir hikaye yazsalarmış.

• Yeni Oluştur...