Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deadpool (2016) (+2) (+t3.)

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Netten indirim izlemistim. Bugun hatunla gittik.
Resmen neden sinemaya gitmekten nefret ettigimi hatirlatti bana.
En arkada oturuyoruz cift koltuklarinda.
1.si arabayi cekecek yer bulamadik Maltepe Parkta. Zar zor yetistik zannediyoruz. Adamlar 25dk reklam gosterdi. Coguda turkiyedeki tatil yerleri bu sirada. Turizmi kurtarma ataklari baslamis yersen. Kafam resmen reklam doldu.

Yanimizdaki koltuklar bostu once 2 tane genc geldi oturdu ama belli kendi yerleri degildi sonra yerin sahibi geldi yaninda kiz arkadasi ile cocuklar kalkti gitti sorun cikarmadan. Ama gecenler korkunctu. Eleman daha espri baslamadan zorlama kahkaha falan atiyor. Bazi sahnelere salonda sadece kendisi guldu. Filmin ilk yarisinda zaten cips sokmuslar hasir husur. Ama ne ses neydi doydularda 2. yarida ses cikarmadilar.

Cep telefonuyla oynayan coktu gozunuze gozunuze giriyor isiklar.

Neyse bi sure gitmem zaten beklerim evde izlerim rahat rahat filmleri.

Filmin kendisi guzeldi. Salonda bi 30-40 kisi falan credits'den sonraki sahneyi bekledi.
Sosyal ağlarda paylaş

XLegolas said:

film eglenceliydi ama senaryoda ve oyunculukta bazı tutarsızlıklar var. mesela ana karakter nasıl seyirciyle konuşuyor? benim filmimi çekiyorlar diyor ama hiç bir kameran veya set ekibi yok mesela orda?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc7vnsB9c61rhuw5to1_500.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

2D Imax Laser izledik filmi, 3D olsaydi, kanimca bazi sahneler(ozellikle opening otoyol sahnesi) daha etkileyici olurdu.

Cuce nin yorumuna katiliyorum(Ironman kismi haric). Tek karakter olarak Deadpool bir sure sonra "soup after soup after soup" izlenimi yaratiyor. Ne zaman X-Men tarzi bir olaya girer, o zaman bomba olur.

Filmde bayagi saglam espriler var. Ne kadar "merc with a mouth" da olsa, ana karakterin surekli espri yapmaya calismasi, bazi sahnelerde zorlama izlenimi yaratmadi degil. Acikcasi surekli konusmasinin bir noktadan sonra seyirciyi yordugunu dusunuyorum.

Film ozellikle 20-36 yas grubu hedef alinarak yazilmis, Alien gondermelerini, Sinead O'Connor i filan salonun %50 si anlamadi :).

Biraz fazla hype yapilmis, 10/10 filan abarti rakamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

XLegolas said:

film eglenceliydi ama senaryoda ve oyunculukta bazı tutarsızlıklar var. mesela ana karakter nasıl seyirciyle konuşuyor? benim filmimi çekiyorlar diyor ama hiç bir kameran veya set ekibi yok mesela orda?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc7vnsB9c61rhuw5to1_500.jpg

canım yaa çok sempatik
Sosyal ağlarda paylaş

filmi beğenmeyen insanlarla arkadaşlık yapmam mümkün değil benim sanırım ya. bunlara gülmeyen adamlara bende komik gelmem ki. güldüremediğim adamla arkadaş güldüremediğim hatunla sevgili olamayan bi adam olarak benim için iyi turnusol kağıdı oldu bu film.

tek tek siliyorum beğenmeyenleri feysbuktan. (gerizekalılar)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu kadar senelik beklentiyi ve son donemlerin hype ini iyi karsiladi baya. Ama iste etrafta enteresan insanlar var. Bazilari ise fazlaca ciddiye aliyor meseleyi. Bir filmin kotu olmasi icin benim gercekten izlerken kotu vakit gecirmem lazim. Girdigim halden daha kotu bir ruh haliyle cikmam lazim falan. Yoksa film abi izle eglen gec. Yine ayni sebeple hayat degistiren film de yok pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...