SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Netten indirim izlemistim. Bugun hatunla gittik. Resmen neden sinemaya gitmekten nefret ettigimi hatirlatti bana. En arkada oturuyoruz cift koltuklarinda. 1.si arabayi cekecek yer bulamadik Maltepe Parkta. Zar zor yetistik zannediyoruz. Adamlar 25dk reklam gosterdi. Coguda turkiyedeki tatil yerleri bu sirada. Turizmi kurtarma ataklari baslamis yersen. Kafam resmen reklam doldu. Yanimizdaki koltuklar bostu once 2 tane genc geldi oturdu ama belli kendi yerleri degildi sonra yerin sahibi geldi yaninda kiz arkadasi ile cocuklar kalkti gitti sorun cikarmadan. Ama gecenler korkunctu. Eleman daha espri baslamadan zorlama kahkaha falan atiyor. Bazi sahnelere salonda sadece kendisi guldu. Filmin ilk yarisinda zaten cips sokmuslar hasir husur. Ama ne ses neydi doydularda 2. yarida ses cikarmadilar. Cep telefonuyla oynayan coktu gozunuze gozunuze giriyor isiklar. Neyse bi sure gitmem zaten beklerim evde izlerim rahat rahat filmleri. Filmin kendisi guzeldi. Salonda bi 30-40 kisi falan credits'den sonraki sahneyi bekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 XLegolas said: film eglenceliydi ama senaryoda ve oyunculukta bazı tutarsızlıklar var. mesela ana karakter nasıl seyirciyle konuşuyor? benim filmimi çekiyorlar diyor ama hiç bir kameran veya set ekibi yok mesela orda? http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc7vnsB9c61rhuw5to1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi ben filmde uyudum ya..bildigin ole uyudum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 2D Imax Laser izledik filmi, 3D olsaydi, kanimca bazi sahneler(ozellikle opening otoyol sahnesi) daha etkileyici olurdu. Cuce nin yorumuna katiliyorum(Ironman kismi haric). Tek karakter olarak Deadpool bir sure sonra "soup after soup after soup" izlenimi yaratiyor. Ne zaman X-Men tarzi bir olaya girer, o zaman bomba olur. Filmde bayagi saglam espriler var. Ne kadar "merc with a mouth" da olsa, ana karakterin surekli espri yapmaya calismasi, bazi sahnelerde zorlama izlenimi yaratmadi degil. Acikcasi surekli konusmasinin bir noktadan sonra seyirciyi yordugunu dusunuyorum. Film ozellikle 20-36 yas grubu hedef alinarak yazilmis, Alien gondermelerini, Sinead O'Connor i filan salonun %50 si anlamadi :). Biraz fazla hype yapilmis, 10/10 filan abarti rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 dana22 said: abi ben filmde uyudum ya..bildigin ole uyudum.. Yaşlılıkta oluyor ya öyle. Kilo milo falan hepsi birleşince. Bide 36 yaş sinead o connor ı nereye bilmiyor. Mulgear bile biliyordur lan. Göndermeler falan iyiydi iyi, haypı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 sinead i bilmiyorlar abi nereye bileceksin.. nerden nereye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 sinead ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Hoca bizde Asyali 40 ustu elemanlarla, 20 yas alti elemanlar vardi, oyle baktilar, Taken i bile anlamayan bayagi insan vardi. Onlari kast ettim ben. Mesela salonun hep beraber guldugu hic bir espri olmadi. Gerci ben acaip bir demografikte izliyorum filmleri, Turkiye ile kiyaslamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Cuma akşam 4DXde seyrettim. Çok eğlenceliydi, koku hariç. Bi de Allahtan 50 shades of grey 4DXde gösterime girmemiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Başkası anlasa ne olur anlamasa ne olur yani filmi siz mi çektiniz de bundan geriliyorsunuz. Sen beğendiysen gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 film eğlenceliydide espriler falan epey dandikti ya.4th wall sahneleri yetersiz kalmış.bukadar övülünce fazla beklentiyle gittiğimdende olabilir ama diğer marvel filmlerinin kalitesinin üstünde bi film değil.çerezlik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ZeGOgHmcnwc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 dana22 said: abi ben filmde uyudum ya..bildigin ole uyudum.. bölüm bani lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 _Rave said: espriler falan epey dandikti ya. https://media.giphy.com/media/tvSt5pFRFrUpW/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 adam haklı, bir recep ivedik kadar değildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Durust olmak gerekirse, Recep Ivedik tier "[farts] Hashtag driveby" espriler vardi. Fazla hype cok iyi degil, insan cok buyuk beklentiyle gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bone said: XLegolas said: film eglenceliydi ama senaryoda ve oyunculukta bazı tutarsızlıklar var. mesela ana karakter nasıl seyirciyle konuşuyor? benim filmimi çekiyorlar diyor ama hiç bir kameran veya set ekibi yok mesela orda? http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc7vnsB9c61rhuw5to1_500.jpg canım yaa çok sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 filmi beğenmeyen insanlarla arkadaşlık yapmam mümkün değil benim sanırım ya. bunlara gülmeyen adamlara bende komik gelmem ki. güldüremediğim adamla arkadaş güldüremediğim hatunla sevgili olamayan bi adam olarak benim için iyi turnusol kağıdı oldu bu film. tek tek siliyorum beğenmeyenleri feysbuktan. (gerizekalılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bu arada ÇOK iyiydi. beğenmeyen salaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Film çok eğlenceliydi. Ayrıca lel; http://i.imgur.com/GtgSOfR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Deadpoolu beğenmeyen gidip maskeli beşler irak falan izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Deadpool'u Civil war'a da koysalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 3. Ye gidip suyunu cikarmayim diyorum. Cikarsam mi ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 nasil begenmeyen var bu filmi ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bence bu kadar senelik beklentiyi ve son donemlerin hype ini iyi karsiladi baya. Ama iste etrafta enteresan insanlar var. Bazilari ise fazlaca ciddiye aliyor meseleyi. Bir filmin kotu olmasi icin benim gercekten izlerken kotu vakit gecirmem lazim. Girdigim halden daha kotu bir ruh haliyle cikmam lazim falan. Yoksa film abi izle eglen gec. Yine ayni sebeple hayat degistiren film de yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar