reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Kimine gore erken bir sorudur, kimininde gore TYTZ sorusudur, daha once anket sorulduysa affola diyorum, handeden hayrola sarkisini armagan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu hayata çocuk getirmeye değermi? ilk önce bunun cevabını bulmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 çıkan sonuç pati ahalisi kız çocuk sevmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şimdi asla diyenlerin hemen hemen hepsinin çocuğu olur. Kim önceden evlenmem, çocuk yapmam dese ilk o evlenir onun cocuğu olur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Öncelikle sağlıklı olsun tabi de kız demek geliyor içimden. Şimdi böyle dedim ya 2 tane erkek çocuğum olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bkz teyze lafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ben erkek çocuk isterim kız çocukda olur aslında ama seçme şansım varsa erkek çocuğum olsun isterim küfür öğretiyim maça götüriyim arada döviyim bak evlat bu bi baba tavsiyesidir diyim para istediğinde her zaman istediğinden az veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 İnsan çocuğuna kıyamaz ya erkek damadın olsun ez istediğin kadar asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Oğlum olsun pipisini göstereyim fatih amcasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Llama said: bu hayata çocuk getirmeye değermi? ilk önce bunun cevabını bulmam gerek değmiyorsa anne ve babanın hatasını temizle ve kendi intihar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 koparırım çükünü çocuğunun 3 tane alayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nasıl olsun? karışık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Llama said: bu hayata çocuk getirmeye değermi? ilk önce bunun cevabını bulmam gerek anan babanda zamanında senin gibi düşünseydi sen olmıycaktın unutma ananın babanın evlendiği seni düşündüğü doğurduğu dönemle bu dönem arasındaki farka bakmanı tavsiye ederim lol o nası bi laf böyle bi dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ayrıyetten kız çocuğumun olmasını isterim tek olmasın ama tek çocuk olmak kötüdür her zaman 2 olsun kız ve erkek olursa ne ala. ama aralarında çok yaş farkı olmasın kızın yeri her zaman ayrıdır bende =) kız çocuk babaya dert derler ya ben o derdi çekmek isterim işte. erkek arkadaşı olsun felan ben uğraşayım gece bi yere gittiğinde gelene kadar uyumayım bekleyim hede hödö kız olunca daha bi özen ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 2 çocuğum olsun isterim, ilki erkek, ikincisi kız da karı-koca çalışan ailelerde iyi bi bakıcı lazım, güvenilir olmal lan. Bu devirde bu kadar kötüyken herşey benim çocuğum olduğunda ne olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kermit said: ayrıyetten kız çocuğumun olmasını isterim tek olmasın ama tek çocuk olmak kötüdür her zaman 2 olsun kız ve erkek olursa ne ala. ama aralarında çok yaş farkı olmasın kızın yeri her zaman ayrıdır bende =) kız çocuk babaya dert derler ya ben o derdi çekmek isterim işte. erkek arkadaşı olsun felan ben uğraşayım gece bi yere gittiğinde gelene kadar uyumayım bekleyim hede hödö kız olunca daha bi özen ister Direk aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dennis said: İnsan çocuğuna kıyamaz ya erkek damadın olsun ez istediğin kadar asfd. :D erkek damat bayan damat xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tek cocugum olsun isterim erkek olsun.ama belki ilk cocuktan sora 2. yi isterim.oda kız olsun.kıza abi de yapmıs olduk kafamız rahat eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adamınbiri said: ben erkek çocuk isterim kız çocukda olur aslında ama seçme şansım varsa erkek çocuğum olsun isterim küfür öğretiyim maça götüriyim arada döviyim bak evlat bu bi baba tavsiyesidir diyim para istediğinde her zaman istediğinden az veriyim aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 1 kiz 4 erkek olsun, kizda kardeslerin en kucugu olsun. İzdirap ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 erkek cocuk ftw super yakisikli bi oglum olsun kesin beni de cok sever sufer bi anne olurum. gezeriz ikimiz bara falan akariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 erkek cocuk olsun ben öldükten sonra guild e master yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kız bebek de erkek bebek de süper ama kız daha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar