Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

warhammer başlığına yazmayayım dedim

ffxiv konsolda mis gibi oynanıyor falan denmişte, endgame yapılmaz abi kesinlikle. bugün bir tane dps ps3'teydi adamı endgame contentinin bir phase'inde taşıdık resmen. ha story falan oynanır ara dungeonlara girilir ama endgame content tamamen yalan bence. özellikle oyundaki raid, sıfır hata ve yüksek koordinasyon gerektiren bir sistem. zaten bunu düşünüp, raid gearına denk, tokenla alınabilir bir sistem yapmışlar ama token'ın kasıldığı dungeonda bile ps3teki adam sıkıntı yaratır.

mortis 10 kere whm'in healer class olduğunu açıklamasına rağmen, bıngıldak hala tek tuş combat olduğunu sanıyor.

resimle anlatayım.

http://i.imgur.com/qd0M3YA.jpg

ben combatta 1-7, F1-F7 ve soldaki skilleri aktif olarak (22 keystroke) kullanıyorum. sağdaki skilleri de yerine göre kullanıyorum. soldaki skillerin hepsi off gcd yani 2.5 sn beklerken arada kullanabiliyorsun. onun dışında F6-F7, 6-7 off gcd. (13 skill off-gcd) gcd'de kullanılmazsa dps'i etkiliyor. 2.5 gcd ile bayık bir combat var gibi sanılıyor ama öyle değil. combat çocuk oyuncağı değil yani elin karışabiliyor positioning de önemli çünkü. konsol oyuncusu bu classı kesinlikle oynayamaz mesela adamlar öyle tüm oyunu dumbed down falan yapmamışlar bahsettiğiniz gibi. uzun yıllar sonra çıkmış endgame'i en hardcore, en doyurucu mmolardan biri oyun. endgame de pek casual friendly değil bana göre
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyunu alın arkadaslar guzel oyun cıkısı cok basarılı ben 7 yıldır wow oynuyordum bıraktım ve bundan once bır cok mmo tarzı oyunda denedım ama bu oyun gercekcek cok ıyı ama baska oyunlarla kıyaslarsanız oyundan keyıf almassınız yok kımısı gelıyo bu oyunda bu yok sunda bu var dıye 20 lvl olana kadar seversınız alısırsınız:)
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

mortis 10 kere whm'in healer class olduğunu açıklamasına rağmen, bıngıldak hala tek tuş combat olduğunu sanıyor.

abi gözünüzü seveyim eğer yazdıklarınızın okunmasını istiyorsanız, karşı tarafında yazdığını dikkatli okuyun biraz.

ben oyunu oynamadım, gördüğüm kadarını söyleyip kritize ettim. o da level 30'a kadar conjurer adamın tek büyü ile 30 level kasıp 20 saati aşkın gameplay'i aştığıydı. ben bunun kritiğini yaptım.

whitemage healer class'ı olabilir, bu demek değil ki adam oyuna whitemage olarak başlıyor veya level kasarken solo olarak heal atarak quest yapıyor. whitemage olmak için level kasman gerekiyor di mi? bende solo level kasarken tek ability olmasının ne kadar -benim için- sıkıcı bir şey olduğunu belirttim.

gökhanın açıkladığı şey classın solo kasarken tekdüze olduğu (tek spell level kasıyorsun 30'a kadar) ama belli bir yerden sonra tamamen healer'a döndüğü için solo quest yaparken az abilitysi olduğu.

benim yazdığım şeyin aksi bir şey söylemiyor. o da öyle olduğunu söylüyor. sanki adam healer o class diyorda ben farklı bir şey söylüyormuşum veya benim aksim bir şey söylüyormuş ben anlamıyormuşum gibi cümleler kurmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün shout / yell yapa yapa bi tane 50 lvl blacksmith buldum adam senin armorsmithe ihtiyacın var dedi. yokmu abi patide bi armorsmith? bitane kılıça iki tane materia takacak.

birde ben storyi bitirdim sadece HM ifrit açıldı, ,dğerleri açılmadı ortalığı talan etmeme rağmen quest falan da bulamadım, grand company de second flame lieutenant olabildim diğer rankı açamıyorum oda tıkandı kafayı sıyıracağım. help pls!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...