bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 masakari gerçekleri göz önüne seriyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi axedice bildiğin sevmemiş rpsi yapıyordu ama baya baya oynuyordu yani. kim bilir yeni acc alıp gizlice kasıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bi oyunu sevdigini gorsem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 warhammer başlığına yazmayayım dedim ffxiv konsolda mis gibi oynanıyor falan denmişte, endgame yapılmaz abi kesinlikle. bugün bir tane dps ps3'teydi adamı endgame contentinin bir phase'inde taşıdık resmen. ha story falan oynanır ara dungeonlara girilir ama endgame content tamamen yalan bence. özellikle oyundaki raid, sıfır hata ve yüksek koordinasyon gerektiren bir sistem. zaten bunu düşünüp, raid gearına denk, tokenla alınabilir bir sistem yapmışlar ama token'ın kasıldığı dungeonda bile ps3teki adam sıkıntı yaratır. mortis 10 kere whm'in healer class olduğunu açıklamasına rağmen, bıngıldak hala tek tuş combat olduğunu sanıyor. resimle anlatayım. http://i.imgur.com/qd0M3YA.jpg ben combatta 1-7, F1-F7 ve soldaki skilleri aktif olarak (22 keystroke) kullanıyorum. sağdaki skilleri de yerine göre kullanıyorum. soldaki skillerin hepsi off gcd yani 2.5 sn beklerken arada kullanabiliyorsun. onun dışında F6-F7, 6-7 off gcd. (13 skill off-gcd) gcd'de kullanılmazsa dps'i etkiliyor. 2.5 gcd ile bayık bir combat var gibi sanılıyor ama öyle değil. combat çocuk oyuncağı değil yani elin karışabiliyor positioning de önemli çünkü. konsol oyuncusu bu classı kesinlikle oynayamaz mesela adamlar öyle tüm oyunu dumbed down falan yapmamışlar bahsettiğiniz gibi. uzun yıllar sonra çıkmış endgame'i en hardcore, en doyurucu mmolardan biri oyun. endgame de pek casual friendly değil bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 japon oyununda ne casual friendlysi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 14 tane son fantezi mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 valla bu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 hep öyle diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 üzgünüm bir süre daha devam edecek. http://www.youtube.com/watch?v=P3xKbPooKAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi silaha ikitane materia basabilecek birileri yokmu yahu? yoksa ille kendimmi yapmak zorundayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Anarchy online çıktığında girmemiştim .Sonra oyunu görünce çok pişman olmuştum girmediğime. Son zamanlarda o kadar çok hüsranki yeni oyunlar.Fakat bu kadar çok forum sayfası ilgimi çekti nasıl bu oyun girmeye değermi ? Yoksa buda patladımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Değer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agresif Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bence oyunu alın arkadaslar guzel oyun cıkısı cok basarılı ben 7 yıldır wow oynuyordum bıraktım ve bundan once bır cok mmo tarzı oyunda denedım ama bu oyun gercekcek cok ıyı ama baska oyunlarla kıyaslarsanız oyundan keyıf almassınız yok kımısı gelıyo bu oyunda bu yok sunda bu var dıye 20 lvl olana kadar seversınız alısırsınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Xenus said: mortis 10 kere whm'in healer class olduğunu açıklamasına rağmen, bıngıldak hala tek tuş combat olduğunu sanıyor. abi gözünüzü seveyim eğer yazdıklarınızın okunmasını istiyorsanız, karşı tarafında yazdığını dikkatli okuyun biraz. ben oyunu oynamadım, gördüğüm kadarını söyleyip kritize ettim. o da level 30'a kadar conjurer adamın tek büyü ile 30 level kasıp 20 saati aşkın gameplay'i aştığıydı. ben bunun kritiğini yaptım. whitemage healer class'ı olabilir, bu demek değil ki adam oyuna whitemage olarak başlıyor veya level kasarken solo olarak heal atarak quest yapıyor. whitemage olmak için level kasman gerekiyor di mi? bende solo level kasarken tek ability olmasının ne kadar -benim için- sıkıcı bir şey olduğunu belirttim. gökhanın açıkladığı şey classın solo kasarken tekdüze olduğu (tek spell level kasıyorsun 30'a kadar) ama belli bir yerden sonra tamamen healer'a döndüğü için solo quest yaparken az abilitysi olduğu. benim yazdığım şeyin aksi bir şey söylemiyor. o da öyle olduğunu söylüyor. sanki adam healer o class diyorda ben farklı bir şey söylüyormuşum veya benim aksim bir şey söylüyormuş ben anlamıyormuşum gibi cümleler kurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 vaako51 said: abi silaha ikitane materia basabilecek birileri yokmu yahu? yoksa ille kendimmi yapmak zorundayım :/ s..lenmedi!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 üstteki mesajlar arasında kacırmış olabilirim.Genel olarak hangi serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 odin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 vaako51 said: silahin ne? hangi craft lazim onu bi yaz bare. beklersen ben 2-3 aya blacksmith olurum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Odin'de kıytırık charı olan silsin de girebileyim :) EU serverlarının hepsi yeni karakter açımını yasaklamış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 aquila said: vaako51 said: silahin ne? hangi craft lazim onu bi yaz bare. beklersen ben 2-3 aya blacksmith olurum asdf. thx god :P silah kılıç abi paladinim ben. iki gündür kasayım bari craft diyorumda başlamamla bırakmam bir oluyor bana çok bayık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Eskiden oldugu kadar hala aramizda latency farki oluyor mu NA serverleriyle? Butun EU serverlar karakter yaratimina kapali, bari amerikada takilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 eu serverlerı da NA serverları da Kanada'da zaten. ve lag olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Tamam Odin'de karakter açabildim:) Rdoan nickiyle oyundayım. Görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bugün shout / yell yapa yapa bi tane 50 lvl blacksmith buldum adam senin armorsmithe ihtiyacın var dedi. yokmu abi patide bi armorsmith? bitane kılıça iki tane materia takacak. birde ben storyi bitirdim sadece HM ifrit açıldı, ,dğerleri açılmadı ortalığı talan etmeme rağmen quest falan da bulamadım, grand company de second flame lieutenant olabildim diğer rankı açamıyorum oda tıkandı kafayı sıyıracağım. help pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gruda yı da açtım, resmen bug kurbanı olmuşum 10 defa yanından geçtiğim adam quest verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar