Anelor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tatilden geldim yüksek lisansa kabul de almışım çılgınlar gibi ff14 oynicam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 patchden sonra sıklıkla connection lost yiyorum. sizde de var mı bu problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 deli oyuncu var ya swtor'un concurrent peak'ine erişmiş bile. sonu benzemesin http://www.dualshockers.com/2013/09/05/final-fantasy-xiv-solves-problems-gets-325000-concurrent-connections-server-transfers-and-afk-timer-planned/ AFK timer ve beleş server transferi de geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mouse bozulana kadar oynadım dün :p. laptop eskimiş iice, yenisini istedim bakalım. ilk izlenimler 1- hikayeye giriş güzel, skyrim tadı verdi bana. 2- "the one" değiliz, belki tarihi yazıp anlatanlardan olabiliriz ama the one değiliz. o çok hoş. 3- instanced first 10 levels saçmalığı yok gördüğüm kadarıyla. 4- grafikler doymuş, gerçekten çok güzel. Wowdan beri saman tadı vermeyen ilk mmo benim için. 5- sesler MUHTEŞEM. tamam karakter seslendirmesi yok ok, ama gerçekten çok iyi efektler. ( grafikler kadar önemli sesler bence ). Deve kuşu arabasının sesleri bile süper. 6- karakter akıyor yürürken koşarken, bide bu grafiğe benim makina hiç zorlanmadı o süper. odine giremedim, başka servera girdim artık. Oynayabildikçe yazıcam bence bu oyun tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Xenus said: deli oyuncu var ya swtor'un concurrent peak'ine erişmiş bile. sonu benzemesin http://www.dualshockers.com/2013/09/05/final-fantasy-xiv-solves-problems-gets-325000-concurrent-connections-server-transfers-and-afk-timer-planned/ AFK timer ve beleş server transferi de geliyormuş Evet, server problemimiz sona erdi gibi gözüküyor. Ama daha full stabilize olmadan satışlara devam etmeyeceklermiş. Böyle artistlik olsun "you cannot come" taktiği yapalım diye satışları durdurmuşlardı, ne kadar oldu hala açmadılar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Grafikler bence vasat oyunda ses ve görseller bence oyunda en zayıf yön, hatta effectleri temelli kapadım birde epey kıstım bir çok şeyi ondan sonra oynanabilir hale geldi, makine kaldırmadığı için değil bildiğin uzakdoğu oyunu havasından kurtulsun diye oyun. Müzikler güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Grafikler, sesler vs. bence çok iyi, efetklerin çok fazla bir olayı yok normal efekt. bu arada bazı renklerin nasıl göründüğünü görmek için biri küçük bialbüm yapmış http://imgur.com/a/mlDry#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 savasdaki sesler ve ic ice gecen muzikler berbat. ne yaptiysam dengeleyemedim. cok kotu combat efektleri. kapasan muzik kalsa ne oldugu belli olmuyor muzigi kapasan sesler bon bon pot pot iyaaa pkaaaa... kistim kisabildigim kadar ama en muhtesemi fatelerdeki o kalabaligin ses efekti savas gibi arkadan gelen o ordusal can hiras bagirtilar. yagmur gokgurultusu muthis, combat harici muzikler fena degil, chocobo uzerindeyken cikan ve beni delirten ses kapatiliyormus arkadas hayatimi kurtardi buradan :D binege binince neden sacma bir muzik loop yapmislar anlamak mumkun degil. sari bir kusa bindim bunun neresi heroic bir muzik istedi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 muzıklerı kıstım ben sesler > muzıkler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 https://www.facebook.com/groups/440163286102414/443139649138111/ gurup kurduk bekleriz efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mortis conjurer mı onerirsin yoksa white mage mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi conjurer zaten White mage oluyor job alınca. ya o ya bu olmuyor yani :) healer job olarak white mage mi scholar mı öneririsin diye sorarsan da, ikisinin de güçlü olduğu farklı yönler var. onu da detaylı şuradan okuyabilirsin. https://pay.reddit.com/r/ffxiv/comments/1ln7cp/healer_discussion_white_mage_vs_scholar_which_is/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 peki bu 3. class olayı ne lancerlar 3 e archer alabılıomus mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben tank oynıcam gladyatör ve puglist mi gidiyim biraz okuyim şu işleri, suark sen para verdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yok baskasının hesabı daha adam gıbı oynayamadım ki akşama bi denicem bakalım bide adam gibi internet bağlansa eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Suark said: peki bu 3. class olayı ne lancerlar 3 e archer alabılıomus mesela Şimdi, mantık şu, anneye anlatır gibi 0'dan anlatacam ki başkaları da okuyunca anlasın sistemi: Bir karakter her classı istediği levela kadar kasabiliyor. sen tüm classları level 50 yapabilirsin. Bu classlar arasındaki geçişi de elindeki silahı değiştirerek yapıyorsun. Eline Yay alıyorsun, archer. balta alıyorsun marauder. staff alıyorsun conjurer. O konuda sınır yok. Ve Senin class abilitlyerinin dışında bir de cross-class abilitylerin var. Traits & Abilities bölümünü açarsan oyunda, orada additional diye bir kısım var. Orada diğer classlardan neleri alabileceğini görebiliyorsun (eğer o classları levelladıysan tabi) Alabileceğin cross class ability sayısı da her 5 levelda 1 artıyor.Örneğin, 30 Conjurerken ben 6 tane additional ability alabiliyordum. Ama o sırada başka class kasmadığım için hiç alamadım. Ve her class diğer tüm classlardan belli başlı abilityler alabiliyor. Aşağıdaki linkten Conjurer'ın neler alabileceğini grebilirsin mesela. Diğer classlara da bakabilirsin ayrıca bu siteden http://www.ffxivinfo.com/class/conjurer.php Şimdi Job'a gelecek olursak. Job sistemi ise 1 classı 30, diğer bir classı da 15 yaparak elde ettiğin bir "Advanced Class" sistemi. Örneğin: White Mage için, 30 Conjurer + 15 Arcane. Paladin için: 30 Gladiator + 15 conjurer. Şimdilik her class'ın 30 olunca, diğer bir classı 15 yaparak alabileceği 1 tane Job var. Sadece Arcanist'in 2 tane var. 30 Arcane yanına ya 15 conjurer alıp Scholar oluyor, ya da 15 thaumaturge kasıp, Summoner oluyor. Final Fantasy 25 senedir job sistemi ile ilerlediği için Lore'da bir sürü job var. Content patchleri ile birlikte job sayısı da artacak. Job'u nasıl alıyoruz? Gerekli classları levellayınca, genelde bizim ana classın guildmasterında bir quest açılıyor. O questi tamamlayınca da sana o Job'ın Soul Crystalini veriyor. Bu item'i karakter ekranındaki en sağ alttaki slota yerleştirince. O Job'a dönüşüyorsun. Her classı 50 yaptığın durumda ise, her birJob'ın questini yapıp tüm soul crystalleri alıp, aynı silah gibi istediğini equip edip o job'a dönüşebilirsin. Fakat şimdi sorunun cevabına geliyorum Suark :), Sen Job'a döndüğün zaman, cross class abilitysini alabeceğin class sayısı 2'ye düşüyor. 1 tanesi senin o ilk 15 yaptığın diğeri de 3. bir class. Örneğin Conjurer 30 + Arcanist 15 olunca White mage oluyorsun vesadece Arcanist + Thaumaturge'den cross class ability alabiliyorsun. Conjurer'ken pugilist, archerdan da ability alırken White mage olucna artık onlarda ability alamıyorsun. Seni sınırlıyor. Sadece Arcane ve Thaumaturge'e. 3. class bu işe yarıyor yani. Şu aşağıdaki linkden de hangi Job'ın hangi 3 classla sınırlandığını görebilirsin. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnZXDe8vtKfPdGZhVE5XUTduSnJCRF9ydkhnZkdTSFE&pli=1#gid=0 Bu arada cross class ability kullanmak istemiyorsan kasmak zorunda değilsin o classları sonuna kadar.Yani ben 50 white mage olup. Hala arcanist'i 15'de, thaumaturge'den hiç ability almıcaksam onu 0 da da bırakabilirim. Veya sadece onun bana 20 levelda verdiği ability istiyorum. 20'ye kasıp da bırakabilirim. İlla hepsini 50 yapmak durumunda değilsin. Ha burumda, ben neden Job alıyorum, sınırlandırıyor beni, tüm classlardan ability almak istiyorum diyebilirsiniz. Ben de öyle demiştim. Ama Job'a geçmek zorunlu. Çünkü + stat veriyor job'a geçince ciddi bir şekilde. 50 Conjurer , 50 White Mage ile yarışamaz yani stat konusunda. O yüzden her türlü Job alıyorsun. Tabi Job almanın avantajı sadece stat değil . Job ile birlikte sana her 5 level extradan job'a ait ability de geliyor. Böylelikle: 1) Ana classının abilityleri 2)Job abilityleri 3)Cross-class abilityleri olmak üzere 3 ayrı yerden ability toparlıyorsun. Durum bu, umarım açıktır :) Dediğim gibi sorundan çok fazlasını anlattım ama class sistemi ile ilgili merak edenler varsa okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 reampage said: ben tank oynıcam gladyatör ve puglist mi gidiyim biraz okuyim şu işleri, suark sen para verdin mi ? tank icin glad veya marauder gideceksin. pugi dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tşşkrler mortis lich serverında olan var mı benden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Suark said: tşşkrler mortis lich serverında olan var mı benden başka? Ben Lich serverinde oynuyorum isim Revenia Dustlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mortiz'e bak guru olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ekant satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Suark said: tşşkrler mortis lich serverında olan var mı benden başka? eğer fazla ilerlemediysen açsana Odin'de. Artık açılıyor diye biliyorum yeni karakter. Muhabbet falan döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İçerik gelmezse en kısa sürede oyun yalan olur 2 dungeon primallerle olacak iş değil pvp de yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 getirirler daha dur hele. hala leveling phase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar