Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aynen öyle gw2nin combatı leş ötesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Abi ben combatı sevdim daha az button smash daha çok farkındalık isteyen bir combat sanki, tabi daha çok erken yorum yapmak için ama ilk 5 leveldan sonra daha çok ısındım oyuna ilk 5 level biraz sıkıntı. Maplerin genişliği, ferahlığı tamam combatların iki tuştan ibaret gibi gözükmesi olayı var, ama sağlam bir combata girdim instanced level 10da görev, gayet o ana kadar pot mot ne kadar cdli skill varsa kullanmaya mecbur bıraktı. İlerde skill chain olayı daha güzel olur illa ki. GW2 daha akıcı combatı vardı ama evet, hani öyle cafcaflı scrolling combat text olmaması bile güzel. İlk 5 levelda tamamen farklı düşünüyorudm oyun için mortisin dediği gibi oyun ilerledikçe daha düzgünleşiyor. Ha archer kötü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Combat 2 tuştan ibaret değil, en azından bende. 22mage+17 conj var. Mage ile duruma göre 4-5 spell atıyorum. conjdan gelen 4 spellden 2 si combatta iş görüyor cure ve dotlu olan wind based spell. Hele birde hardcore oynayacam diyip ice ve fire buff dönüştürme olayını filan kasarsanız oyun hepten kastırır oynayış. Düşün bende jobda yok şuan. Oradan gelen abilityleride düşünün. Ama normalde yoldaki moba tek spell spamlıyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Kaede said: aynen öyle gw2nin combatı leş ötesiydi Seni görebilecek miyiz oyunda? ne durumdasın yoğunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 1 haftaya falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 party de bi eleman offline oldu leader olmama rağmen ne onu partiden atabiliyorum ne de kendim çıkabiliyorum, kafayı yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ya social'a basarsan orada var parti ile ilgili ama bunun daha kolay bir yolu olması lazım evet :) ben de bilmiyorum, partiden çıkmak istediğim zaman sağ alttaki social butonuna basıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 /leave cikartiyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 reampage said: Abi ben combatı sevdim daha az button smash daha çok farkındalık isteyen bir combat sanki, tabi daha çok erken yorum yapmak için ama ilk 5 leveldan sonra daha çok ısındım oyuna ilk 5 level biraz sıkıntı.ahah farkındalılık aushfasf. button smashliyosun sadece daha az kez gerceklesiyo tum olayı bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bi de yıl 2013 hala zorla biseyler yaptırılıyoruz oyunda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Serhat küçük bişey olsan gelip dövecem seni, ama vurup yere düşeceğim için bişey demiyorum. Hala zorla bişey yaptırmadan bahsediyorsun abi. Zorlama olarak düşünme, Ana quest seni bir şey kaçırmaman için, tüm content üzerinden geçiriyor olarak düşün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi o gecsin ben istersem yapayim ama ana questi yapmazsam mounta da binemiyorum dungeona da giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben levelda kasmak istemiorum ama moba vurunca xp gelio işte yapıcak bişi yok. fuck theme park mmos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mountu level 26 da aldım archerla sıra beklemek zorunda kaldıgım icin 1er saat 1er saat. gercek bir anlam makinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 eu / na gene patlak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bi de cok basit bir afk timer ve queue tasarlayamayan adamların oyununu oynuyoruz yokluktan. oynuyoruz derken hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 AFK timer olayını kasten yapmıyorlar galiba öle bişi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi o kadar karamsar olmayın ya, biliyorum girememek sinir bozucu ama adamlar şimdiden +1 hafta eklediler 30 güne. Ondan öncesinde Early access yapanlara da extradan 4 güneklediler. Böle devam ederse sorun, yine uzatırlar zaten extra zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 reampage said: AFK timer olayını kasten yapmıyorlar galiba öle bişi vardı. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 nası bu? kasten yapmıyolarsa daha moronlarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mortis mmorpg dünyasının pollyanna'sı yemin ediyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi adam olmasa oyun oynayamıycaksınız, 1 ayda olsa hypelayıp oynatıyor işte ne güzel asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 evet açıklamıştı bir yazısında , yani bunu yapmak geçici bir çözüm olur prioritymiz server kapasitlerini düzetlmek öncellikel diye. En son da aşağıda bunu demiş. ekleyecekler herhalde Resolving AFK Character Issues From several users on some of our more congested Worlds, we have received requests for a feature which automatically logs out characters who are AFK for an extended period of time. We are actively looking into the implementation of such a feature, but have decided to first concentrate our efforts on increasing the number of Worlds and optimizing the Duty Finder server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 arcane said: mortis mmorpg dünyasının pollyanna'sı yemin ediyorum ahaha hahah , abi genel olarak olumlu bi adamım ben sırf mmorpgde değil ^__________^ suratım böle genelde ^____________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar