aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 hallettim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 oo süper ama karakter yaratman zor olacaktır odinde :/ veya sen amerikadasın böle akşam saati burada sabaha karşıyken falan yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aquila said: games rocket diye bi yerden aliyorum, hayirlisi. adam halletmiş sdfsdfsdd bizde şans yok demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oyundayim su an asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 gamesrocket'tan alırken verification istediler mi telefonla yada id scan vs? beni uğraştırmışlardı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 telefon geldi otomatik, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Odin'de açabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Yahu odin de 1 karakterim var zaten. Bana da yoğunluk nedeni ile başka karakter açtırmıyor. Ulan aynı account ile birden fazla karakter ile login olacağım yokya ne kastırıyorsun.Saçmalamışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Neden yeni karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 archer kombatı fena halde baydı çünkü. Başka serverda pugilist denedim beğendim. Yine odin de ya pugilist yada conjurur açmak istedim ama müsade etmiyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 archer neden ole kotu ya bendede hayal kirikligi oldu galditor melee daha iyi sanki ama casterlarda guzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Şuan açılıyor odin de karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 niye yeni karakter açıyorsunki direk class değiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 starter zone questleri bitmiş oldu.archer la conjurer aynı yerde başlıyorlar yanılmıyorsam.story questleri yapıp diğer questler için devamlı zone değiştirmem gerekecek o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 saat 11:30 da ne full off ya ulan bi grup insan afkdan oyuncuları dusurmeyi nası dusunuemez. bu nası bi mallık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 serverin yarisi afk zaten herkez bir yerden conmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 arkadaşlar aquila başladığına göre hep beraber bırakabiliriz, moderatör arkadaşlar lütfen başlığı kilitlesin, teşekkürler. it was a good run. mission successful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aquila said: oyundayim su an asdf. Odin de actin di mi chari? Ne karakter actin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 dayanamadım sonunda aldım ehehe http://i.imgur.com/ugG235x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sub carde filan mı? Beles zaman bitmeden veriyorlar mı gene de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 subsla olmuyor, free game time bitince çekiyor karttan çünkü prepaid kart aldım şurdan 2 tane http://fast2play.com/final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-60-day-pre-paid-time-card.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 hesabı satmaya karar verdim, arayan varsa 35 tl http://forum.paticik.com/read.php?27,7154393 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mortis said: aquila said: oyundayim su an asdf. Odin de actin di mi chari? Ne karakter actin? odin kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 mount kaçta gelicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar