Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Bone said: teaserla ilgilenmiyor ki marvel filmi izlemeye gelen adam. filmin kendisiyle ilgileniyor.yok abi bilse ilgilenirde bilmiyorlar ki sonunda teaser gösterildiğini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 film beklediğim kadar iğrenç çıkmadı. kaptan amerikayı hiçbir zaman sevemedim. bu filmden sonra da sempatim artmadı. senaryosu, film müziği yok. chris evans çok tutuk oynuyor. avengersın lideri olarak nasıl olacak hayal edemedim. çok salakça ekşın montaj sekansları yapmışlar, kendi kendine hiçbir şeyle alakası olmayan ekşınlar vardı. ama arkadaşlarla izleyince filmin kötülüğünün derecesi azalıp eğlenceli boş vakit geçirme aracı haline dönüştü. zaten aslında bu filmlerin amacı da bu shjdgj. stark çok iyiydi. starklar çok iyi ya. bi de retrosever biri olarak bu filmi o açıdan çok sevdim. beni datmin etti. ending credits de çok güzeldi hatırlayan var mı bilmem. avengers teaserı da gözümüzü doyurdu şimdilik. avengersın bi parçası olmasa izlenicek film değil doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 captain america son zamanlarda sevmeye başladığım bi adam. eski "HADİ GİDP NAZİLERİN POPOLARINI TEKMEYELİM! LONG LIVE US ARMY!" propoganda havalarından uzaklaşıp, daha güçlü bir kimliğe büründü. belki de Civil War'da Anti-Registration'ı seçenlere torpilimden seviyor da olabilirim. ama "devlet için" değil de "halk için" savaşan bir kahramanın gözümde yeri daha fazladır. bu filmde bunu az çok görebildik ama yeterince derin işleyememişler gibi geldi bana. bazı dialoglar dışında bunu pek göremiyoruz çünkü. bi de keşke insanları tek vuruşta atomlarına ayıran silahlar olmasaydı da normal kurşunlarla savaşsalardı direk, böyle ikinci dünya savaşı tadında felan... ama şu sahnede: - You don't give up, do you? - Nope http://i.imgur.com/irPG1.jpg it's just chuck testa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Şimdi izledim İnsan şunu film diye sunmaya utanır, sıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 niye lan, eğlencelik film işte... http://www.youtube.com/watch?v=cVU4HURKEXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Zayıf idi kurgu daha iyi işlerlerdi boşluğa düşüyorsun 2 kez.Bakalım avenger nasıl olacak duyduğum kadarı ile edward norton satmış,kızdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 evet edward norton yok filmde, yerine mark ruffalo'yu almışlar bruce banner olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 film dandikti ayrıca marvel tayfası içinde propagandayı en dandik yapan da buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 film iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 sen amerikalısın beğenmesen de beğenirsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sıkıldım filmden. yalnız başını ve sonunu hatta şimdiki zamana iyi bağlamışlar. tek beğendiğim kısmı oydu. en sevmediğim iki çizgi roman kahramanından biri olmasının da etkisi var elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abı film cok iyimiş, deli detay vardı mekanlar falan ınanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 beğendim ben, marvelin bu son filmleri baya iyi ya, thor kötüydü baya onun dışında iron manden beri iyi işler yapıyolar, keşke düzgün xmen fimleri çekseler daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 cekiyolar iste, first class marvel studiostan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Baya kötü buldum, TLden giden 3gb ratiom için Paramounta dava açacam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Film iyiydi çok ama First Class korkunç ötesi korkunçtu. X-Men lore'unun içine etmiş, çok garip şeylerle çıkmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ups benim hatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 lore'unu bilmem de ben sevmiştim first class'ı, hatta çok kalitesiz bi kopyasını izlemiştim ona rağmen sevmiştim sdf 720p'si filan düşmüştür çoktan, indireyim öyle izleyeyim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 first class iron man 1 den sonra en iyi marvel filmi çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 first class açık ara en iyi x men filmi, iron man'den de iyi bence. yüzüklerin efendisinde tom bombadil yok direk. kitabın %50 sinde adamın at arabasıyla yolculuk ediyorsun. çok takılmamak lazım o muhabbetlere. avengers'a da giderim bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 GERGE said: Film iyiydi çok ama First Class korkunç ötesi korkunçtu. X-Men lore'unun içine etmiş, çok garip şeylerle çıkmışlardı. lore olarak evet belki dağıtmış olabilir. ama bana göre başlı başına film olarak açık ara görebileceğiniz en iyi süper kahraman+fantastik filmlerden biridir. oyunculuğu olsun kurgusu olsun... özellikle Ian McKellen ve Patrick Stewart'ın yokluğunda yetemeyecek dense bile Michael Fassbender ve diğerleri çok iyi götürmüştür, Iron Man gibi cheesy değildir film, adamı tokatlar kendine getirir Özellikle ve özellikle bir villain'in nasıl villain olduğunu çok iyi anlatır (çoğu süper kahraman filmi bunu atlamıştır, atlamayan filmler genelde "tarihi" kategorisine konmuştur, if you know what I mean :P ) bar sahnesi bile yeter tek başına http://vimeo.com/26406532 bana göre x-men first class "fantastik+süper kahramanda"de acı ve üzücü realiteyi güzel bi şekilde filme yoğurabilmiş nadir filmlerdendir. tabii ki hepimiz zevklerin ve renklerin tartışılmayacağını biliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Çok büyük bir merakla soruyorum X men first classı nasıl beğendiniz beyler? Beğendiğim tek film x men wolverine o seride.First classta böyle film mi olur,yine becerememişler diyip küfür ettik topluca... İron man 2 de ayrı bir skandaldı.Spider Man 3 te bitsede gitsek olduk.Avengers güzel olur inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 x-men wolverine filmini sevdiysen first class'ı beğenmemen normal, çok kötü filmdi wolverine çünkü. first class baya baya güzel, ilk 4 x-men filmi çok kötüydü, böyle bir boot'a gitmişler. keşke elleri değmişken wolverine oyuncusunu da değiştirselermiş. captain america, thor, iron man filmleri çok zevkliydi, marvel bu işi çok iyi beceriyor. başta stüdyolara vermiş olması gereksizmiş, şimdi bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bone kurduğun denklemi anlayamadım dostum kusura bakma.ilk 3 xmen serisi bencede berbattı.Fakat wolverine'yi sevmediysen first classı sevmen normal diyim bende ozaman :) first class Baya baya kötüydü yani.Sinemada izlesem yarısında çıkardım. Ben en çok Thor'u beğendim marvel serilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 first class güzeldi. güzel değil demen normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar