Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 orjinalini izleyebilmek için 19'dan sonrasını beklemek de üzücü yav, tek salona koyup sabaha türkçe yerleştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Abi 3D = Daha çok para. Dün cinebonus'ta gittik 2 kişi 38 lira bayıldık. 18.00'den sonra tek fiyatmış da, öğrenci yokmuş vs. Eğer o film 2D olsa gözlük payı vs. alamayacaklar, daha çok sinemada gösterime girebilecek (mesela 6 liraya bilet satan sinemalar var, Thor yok oralarda) karları azalacak adamların. Film süper olsa da 3D'lik bir olayı yoktu. Zaten Avatar'dan başka da 3D'yi doğru düzgün kullanan bir film izlemedim ben henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 genc turkcell le 2 bilet 1 fiyatına. evet 3d lik bir olayı yoktu. ama güzel filmdi beni eğlendirdi hatta en iyi marvel uyarlaması olmuş izlediklerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 İzledim sonunda, güzel filmdi. Hoş espriler, göndermeler vardı Marvel bilenler için. Hawkeye'da göründü =) Marvel yeni filmlerle farklı bir dünya yaratıyor zaten: http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe Hep demişimdir, Quasada büyük adam, zirvede bıraktı hala onun projeler devam ediyor. Steve Jobs versiyonu çizgi romanların. Çizgi romanlar da gelecek demişti bu arada Quesada MCU'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 film iyi guzel de tek sorunu thorun insana asik olmasiydi. sonra thorun kardesi "WHAT ARE YOU DOING YOU'LL NEVER SEE HER AGAIN" falan demesine de rahatsiz oldum, sonu kiza baglamalarina da rahatsiz oldum. romantik olayi hic gerekli duymadim, natalie portman guzel de sidekick kizin yerini alsaymis daha iyi olurmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hacı çizgi romandada öyle olyuo, tam böyle olmuyo da öyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 o zaman cizgi romana da itirazim var! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 neden ki süper kahramanlar aşık olamazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi credits in sonunda ne var? sigara krizinden filan oturmadım ben noluyo sonunda? bi video filan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Filme gelince ben bu tip filmlerde ne olsa izliyorum abi böyle süper güçler ne biliyim çok karizma adamlar baltalar biofrost mu ne onlar bayılıyorum ondan çok beğendim.. Ama 3D olmasın abi şu filmler lütfen yani şu film 3D siz daha güzel olur gibime geliyor çünkü o devlerin yaşadığı yerdeki sahneler filan çok karanlıktı.. ben yine de 8/10 veririm.. Nataliye gelince hiç sevmem zaten kendisini kedi yavrusu gibi öbür kız daha iyiydi bence natalinin yanındaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 natalinin yanındaki kız bence de daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Cuce said: neden ki süper kahramanlar aşık olamazmı? olabilir de butun konuyu kiz hakkina cevirdiler ordan sictilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 her zaman oyle olur ki, mary jane, lois lane, pepper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tamam o zaman batman ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Hayır konuyu hatuna çevirmeleri süper bişi tamam buna laf yok ama transformers gibi çevirsinler konuyu thor gibi degil ya da thor gibi bile olsa canıms kat baş karakter olmalıydı gerçi genç duruyo bayaa ondan olmamıştır yoksa harbi natalie bin basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 evet onu demeye calismistim :P mary jane mesela "yan komsunun kizi", bi hikayeleri var, pepper vs stark da oyle, ama thor kizin KUCAGINA DUSUYOR. asik olma sebeplerini hatirlamiyorum bile. superman baska bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ilk goruste ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 derp said: Cuce said: neden ki süper kahramanlar aşık olamazmı? olabilir de butun konuyu kiz hakkina cevirdiler ordan sictilar. nasıl konuyu kız ustune cevirdiler? nerenle izledinki filmi. adam tüh maniteyı göremiycez dedi oldu bitti yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 f adam jotunheim yikilmasin diye mis gibi kopruyu kirdi lan, siz kiz davasindasiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Cuce said: derp said: Cuce said: neden ki süper kahramanlar aşık olamazmı? olabilir de butun konuyu kiz hakkina cevirdiler ordan sictilar. nasıl konuyu kız ustune cevirdiler? nerenle izledinki filmi. adam tüh maniteyı göremiycez dedi oldu bitti yanı. kiskandim o yuzden. ben forever alone film izliyorum, natalie portman nordik tanri icin portal aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dvdripi ciksa da guzel guzel 2d izlesem ingilizce altyaziyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aquila said: f adam jotunheim yikilmasin diye mis gibi kopruyu kirdi lan, siz kiz davasindasiniz. O köprü olayınıda anlamadım. Tamam yıktı köprüyü kurtardı Jotunheim'ı flnda. Niye bir daa asgardianlar inşa etmio köprüyü de Heimdall'a Natalie Portman'ı röntgenleme görevi veriyorlar. Hani bir kere yapmışlar Bifrost'u bir daha yapamıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yaparlar abi dur 2. filme o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Odinin babası kuruyo köprüyü. kolay dğeil. başka şekillerde gelip giderler mevzu değil. Odinin o 8 ayaklı atı falan var takılırlar onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi blockbuster film cekince klise seyler illa olur, olacaktir. adamlarin 3d koymasinin sebebi filmin 3d daha iyi izlenmesi mi yoksa 3d yuzunden daha fazla izlenecegi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar