progamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=cx3joJnXydc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Cap 2 ile kapışır. 8,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Bunun figürleri falan nası olcak ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Film efsaneydi :D hele o scott ın arkadaşının iş alırkenki anlatışı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Güzel mi film kardişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 marve artık cozmus superkahraman gfilmi yapmaayı ya detaylı yazarımda gayet karakterlere sadık sahane filmdi bi hope pırtlamıs ama janetla ilişkisinin proxysı olarak iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 HarveyQuinn said: civil war falanda farklı olacak ozaman ? hank civil warda yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Hank yok ama Scott var dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Çok iyidi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Ben cizgi romani falan okumadigimdan bazi yerlerde algilama sorunu yasadim. spo Ilk kiyafeti giydigi yerde banyoda yere dusuyor fayansi kiriyor. Arabanin catisina dusuyor demir bilye gibi iceri cokertiyor tavani. Ama karincanin sirtina binip ucuyor ayni zamanda. Bunun agirligi nedir? Yogunlugu nedir? Kucukken bayiltacak gucte yumruk tekme atiyor ama oyuncak trenin ustunde kavga ederken birbirlerine trenin parcalarini guclukle firlatiyorlar falan boyle bisurru sahne vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 HarveyQuinn said: Hank yok ama Scott var dostum scotta yok, varda yok yani bişi yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Evangeline Lilly o kadar tatlı olmuş ki ikincisini çekmezlerse yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Afişini söyle yapmaları lazımmış Götü yere yakın olandan korkucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Giriyirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 antman için güzeldi ya 7/10 veririm karınca adam olduğunu kabul ederek keşke küçülme sahnelerinde 3d ve imax i daha iyi kullansalarmış, kullanmışlar ama yeterince değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Feamer said: Evangeline Lilly o kadar tatlı olmuş ki ikincisini çekmezlerse yazık olur Annesinin mirasini devir aliyor gibi birsey zaten, wasp v2 seklinde cikacak oda, film in sonunda ant-man nin kullandigindan daha yeni ama daha bitmemis prototip i gosteriyor babasi kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Iyiymis bu. Oyuncakli savas sahneleri asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 marvel filmlerini sevmem genelde ama bu çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 güzeldi eğlendik 2.si daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Gerçekten eğlenceli mi bu yoksa gökada zabıtaları tier mi? Gitsek mi dedik ama kararsız kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben baya düşük beklentiyle gittim ama çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben butun marvel filmlerine kötü diye gidiyorum çok eğleniyorum, ant man de öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CLPhTQtWwAA8Y0D.jpg hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar