Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bence git de ki, "mutfakta patates domates soymaya bile razıyım ama tost yaptırma bana". belki böyle mutfakta yemek işlerine falan karışınca ustalar rahatsız olmuştur ondan almışlardır seni dışarı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tost icin sos yap şefe denet, belki menuye ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adamınbiri said: annem kesinlikle çıkmamı istemiyo bende hiç üzmek istemiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim! e karşına al konuş, böyle böyle de ? anne mesleğimle alakasız dandik bir işte çalışıyorum diyince HAYIR DAHA İYİSİNE LAYIK DEĞİLSİN demiyorsa işe yarar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bi süre daha dene derim. Zaten eğer stajsa bi 3 hafta daha vaktin var fazla bi şey yok. Ama stajsa, stajyer muamelesi görmek malesef kaçınılmaz. Tüm işletmeler eminim ki stajyerleri seviyodur. Kimine maaş vermiyosun, kimine de asgari ücret veriyosun, istediğin gibi çalıştırıyosun adamın iş hakkındaki merakını sömürerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Rotweiler said: vaniLLe said: simdi söyle bisi var, okulunu bitirmemissin, asci sayilmazsin. stajyer muamelesini istesen de istemesen de göreceksin. iyi ki pattis-sogan soy/dogra dememis sana dua et. gerci mutfakta onlarla ayni ortamda olsaydin, birseyler kapardin yine pattis soymak zorunda kalsan bile. o da var. cok da rahatsizsan diger yerlere basvuru yapmaya devam et. daha iyisini bulursan birakirsin. ziibaauwn diye birakmaya gerek yok. Adam demişki ben pattis domatis soysam daha mutlu olurum gelen geçene nasıl yemek pişirdiklerine bakarım öğrenirim o bile amacım için iyidir diyore aplacım. Yukarıyı okuyunuz efemn. ben ilk mesaja hitaben yazdiydim. 40 yilin basinda bi tüm postlari okumiyim dedim peheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 oo vanil rezil oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bi yandan dinleyerekten okudum.. hoş bi duyguydu.. anneler bişi diosa yapacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 o tostları birisi yapacak.sen en kıdemsizsen sen yapıcaksın.ben iş öğrenmeye gelmiştim diye bütün ayak işlerinden sıyrılamazsın ki..az sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Marty said: o tostları birisi yapacak.sen en kıdemsizsen sen yapıcaksın.ben iş öğrenmeye gelmiştim diye bütün ayak işlerinden sıyrılamazsın ki..az sabret ben ayak işi yapmak istiyorum diyorum adam sıyrılamazsın diyo:D mutfakta oliyim bana domates soydursun bütün gün patates soydurtsun ama mutfakta oliyim şeflerden biri bi tatlı yaparken içine neler koyuyo onu göriyim bi yemek yapılırken tencereye ortalama nekadar tuz koyuluyo ona dikkat ediyim bunları domates soğan soyarken yapmaya razıyım ben ama 95 kilo diet'e girmiş birine kepek ekmeğinde dilli kaşarlı tost yapmak istemiyorum bilader yarın konuşcam şefle tekrar olmazsa garsonluğa geçicem parası benimkinin nerdeyse 2 katı +tip var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 dostum sen filmin sonunda asil topu 90 a takicak olan adamsin, aklina hollwood filmlerindeki once ezilen dislanan sans verilmeyen ama assolist sahnede olmadigi zaman sahneye 1 anda cikan ve o anda ortaligi yikan kisiler aklina gelsin. En baslarda senin icindeki istegi goremeyen, dikkafali yada dick-kafali adamlar cikacaktir. Az sabret, o gun mutlaka gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şans kader kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ginaly said: oo vanil rezil oldu. sus lan kefal! seni balik buglama yaparim görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aşcı adamın tostlarıda güzel olur geleyim oraya 100. yıl marşı eşliğinde bir tost yiyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yav said: düşün bi de 7tepe'den tanıdık falan gelse o tesislere seni görse orda.. kötü olmuş valla hakkında hayırlısını dilemekten başka yapabilceğim bişey yok. gorse, nolcakki adam para kazaniyor orda? Usta de tostumu yedim bekliyorum seni arkada de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Tanidik falan varsa alir yav adam bir sekilde mutfaga. Izlersin iste dedigin gibi, getir gotur, tuz ver falan olsa bile mutfakta olursun yani. Insallah istedigin olur. Hayal mayal de kurmayin olm oyle en alttan baslarim birgun sirket sahibi olurum falan. En altta kalabilirsiniz de hele ki bu zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 7tepe gastronomi mi okuosun? kaçıncı sınıf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 3. sınıf'a geçtim aslında 2 irregular'ım karışık durum yani bide yeni iş buldum :D yarın görüşmeye gidiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya olm bırakın bunları kebapçı açın. arkadaşım var 2. sınıf sanırım da ona diorum hep. taksimdeki çorbacı para basıo boşuna kasıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şive yapmanız lazım,istanbul aksanıyla kebapcı açarsanız ,2 günde batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sen ne bolumu okuyosun kantincilik felan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 gastronomidir heralde :) vala adam gibi bi otele girsen daha fazla para alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 BonePART said: sen ne bolumu okuyosun kantincilik felan mi Maheuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 araya torpil sokarak havuz basinda tostcumu oldun simdi? torpil sokmasan ne olcakti Allah muafaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yukarıda ki arkadaşında dediği gibi araya torpil soktun havuz kenarına verdiler seni. Araya torpil sokmasan ne olucaktı ? İş iştir. Bugün tost yaparsın yarın gider yerleri temizlersin ekmek aslanın ağzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 valla ben de katıldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar