Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 mondragon kötünün iyisi bi kaleciydi.gs ruhu vardı o yuzden severdim.ama oyununu beğenmedim hiç o gittikten sora dogal olarak ondan daha iyisini bekliyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Valla ben hayrandım Mondi'ye, inanılmaz refleksleri ve önsezisi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 neymiş yahu mondragon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LPigHJ6-HdQ ehah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 scorch said: sanchis in bi maçı bile "iyiydi be" değildi ki bence sıradan bi kaleci izlenimi verdi hep bakalım her yerde gs leo franco ile anlaştı yazıo ne derece doğru görücez http://tr.wikipedia.org/wiki/Leo_Franco Böyle yazıyorsa kesin Julio Cesar'ı falan alır bizimkiler. Galatasay son 2 yıldır transfer işini çok iyi yönetiyor, fake isimlerle medya meşgul edilip fenerin falan fiyat yükseltmesi, araya girmesi engellenirken bir yandan da rahat rahat işlerini yapıyor adamlar. Etrafta dönen isimler bundan ibaret bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 fener ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 arda rijkaard'la avrupada parlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 walla benim için bi zoran simoviç vardı gs kalesinde bide sonra taffarel oldu her maçında güven veren :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mondi de gs ruhu var demek de başkaymış. her transfer sezonu başında bavulları toplayıp "bak zam yoksa gidiyorum kolombiya'ya koko işine giriyorum" deyip, sonra tıpış tıpış dönen mondi di mi bu ? ha, 7/10 kaleciydi, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sonuç olarak cocuk aglıodu sevinçten üzüntüden.ben paramı alırım yenildiysek yenildik demiodu.duygusal olarak takıma bağlıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mondragon , kısa adı uçan manda, çok boş beleş goller yer takımı demoralize ederdi. üstelik hiçbir kurtadığı maçı da hatırlamıyorum, bütün bunların yanında her ikili mücadele sonrası sahtekarca yerlerde sürünmesi de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Demek ki pek maç izlememişsin o dönemlerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eh abartma kivıl.uzaktan gol yemiyodu mesela.bi rapaiç atmıştı.bide frikikten vestel manisamı ne atmıstı.onun harici yemiodu adam :) o gittikten sora uzaktan baya yedik.aykut orkun sançiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mondragon'un gayet de efsane maçları vardır hakkını da yemeyin,ayıptır... Hele ki bir liverpool maçı da vardır ki akıllara zarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 5-1'lik Fener maçı Mondi'nin insan üstü performansı olmasaydı eğer 5-7 falan biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 harrykewell said: mondragon , kısa adı uçan manda, çok boş beleş goller yer takımı demoralize ederdi. üstelik hiçbir kurtadığı maçı da hatırlamıyorum Tam sana göre bir tespit zaten, şaşırtmadın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Cevap vermeyin şuna ya arada gelip yazıp gidiyor işte :D Mondragon maç kurtarmamış hiç okeey diyip geçiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mondragon bir tek uzaktan atılan şutlarda ve serbest atışlarda manda gibi uçardı, onun haricindeki her yan topta kalenin içine gömülürdü, golü yiyince zıplamaya başlar, ellerini kollarını sallaya sallaya savunmaya ve arkadaşlarına bağırırdı, rakip oyuncuların ayağına uzandığı her pozisyonda sakatlanma numarası yapardı, karşı karşıya kaldığı her pozisyonda ya beşlikten yerdi, ya da sadece dizini yere koyar topun koltuk altından kaleye girişini izlerdi, neyse merak edenler açıp yediği golleri seyretsin, görmek isteyene her şey meydanda beğenmediğiniz sançiz neredeyse bütün yarım sezon önünde stopersiz oynadı, takımdaki defans oyuncuları ve bu oyuncuları yönlendirmeye çalışan hoca evlere şenlikti, vs. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mehmet topuz başlığı 784, bu başlık 343 cevap. harika. sfssdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kazım olsaydı konu 3543 olurdu o rahat ol dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 lige yine favori başlıyoruz.ilk 3 girersek iyidir.herkes gs süper olacak cosacak fark atacak dio televizyonlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 6-0 lık macta kalede degilmiydi mondi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 e ne alaka? 1-5 lik kupa maçında da kaledeydi ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu sene sabrederseniz seneye öyle olur red :) ciddi ciddi ezer rijkard'ın futbol mantalitesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yalız nekeens fena ya. bu adam futbol öğreticek gs ye şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar