Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mondragon kötünün iyisi bi kaleciydi.gs ruhu vardı o yuzden severdim.ama oyununu beğenmedim hiç

o gittikten sora dogal olarak ondan daha iyisini bekliyor insan :)
Mesaj tarihi:
scorch said:

sanchis in bi maçı bile "iyiydi be" değildi ki bence sıradan bi kaleci izlenimi verdi hep bakalım her yerde gs leo franco ile anlaştı yazıo ne derece doğru görücez

http://tr.wikipedia.org/wiki/Leo_Franco

Böyle yazıyorsa kesin Julio Cesar'ı falan alır bizimkiler. Galatasay son 2 yıldır transfer işini çok iyi yönetiyor, fake isimlerle medya meşgul edilip fenerin falan fiyat yükseltmesi, araya girmesi engellenirken bir yandan da rahat rahat işlerini yapıyor adamlar. Etrafta dönen isimler bundan ibaret bence.
Mesaj tarihi:
mondi de gs ruhu var demek de başkaymış.

her transfer sezonu başında bavulları toplayıp "bak zam yoksa gidiyorum kolombiya'ya koko işine giriyorum" deyip, sonra tıpış tıpış dönen mondi di mi bu ?

ha, 7/10 kaleciydi, o ayrı.
Mesaj tarihi:
sonuç olarak cocuk aglıodu sevinçten üzüntüden.ben paramı alırım yenildiysek yenildik demiodu.duygusal olarak takıma bağlıydı :)
Mesaj tarihi:
mondragon , kısa adı uçan manda, çok boş beleş goller yer takımı demoralize ederdi.
üstelik hiçbir kurtadığı maçı da hatırlamıyorum, bütün bunların yanında her ikili mücadele sonrası sahtekarca yerlerde sürünmesi de cabası
Mesaj tarihi:
eh abartma kivıl.uzaktan gol yemiyodu mesela.bi rapaiç atmıştı.bide frikikten vestel manisamı ne atmıstı.onun harici yemiodu adam :)

o gittikten sora uzaktan baya yedik.aykut orkun sançiz
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

mondragon , kısa adı uçan manda, çok boş beleş goller yer takımı demoralize ederdi.
üstelik hiçbir kurtadığı maçı da hatırlamıyorum

Tam sana göre bir tespit zaten, şaşırtmadın bizi.
Mesaj tarihi:
mondragon bir tek uzaktan atılan şutlarda ve serbest atışlarda manda gibi uçardı,

onun haricindeki her yan topta kalenin içine gömülürdü, golü yiyince zıplamaya başlar, ellerini kollarını sallaya sallaya savunmaya ve arkadaşlarına bağırırdı,

rakip oyuncuların ayağına uzandığı her pozisyonda sakatlanma numarası yapardı,

karşı karşıya kaldığı her pozisyonda ya beşlikten yerdi, ya da sadece dizini yere koyar topun koltuk altından kaleye girişini izlerdi,

neyse merak edenler açıp yediği golleri seyretsin, görmek isteyene her şey meydanda

beğenmediğiniz sançiz neredeyse bütün yarım sezon önünde stopersiz oynadı, takımdaki defans oyuncuları ve bu oyuncuları yönlendirmeye çalışan hoca evlere şenlikti, vs. vs. vs.
  • Yeni Oluştur...