Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız baya bi ikiyüzlü adammış bu Topuz ha :)

Hani sadece doğuştan kayserili gs li bjk lı olması değil iş sırayla.

Adamı geçen hafta çağırmışlar "ne istiyosun gitçen mi kalcan mı" diye yönetimden adam "önceliğim kayseri ne istiyosanız onu yaparım" demiş.

2 gün sona gelip "bu paraya kalmam 4.2 trilyon istiyorum senede" demiş, adamlar oha çekince de "siz istiyosanız kalırım" opsiyonunu silmiş, gitmiş fb'yle anlaşmış. Sonra da samimi bulmadım diyip bjk'yla anlaşmış.

Ahaha adam bildiğin üçkağıtçı.

Nasıl da kandırıp herkesi birbirine düşürüyo
Mesaj tarihi:
Demirören'in yalanları ortaya çıktı ve ağır rezil oldu, Ahmet Çakar da ezdi geçti yayında tüpçüyü. Sinan Engin stüdyoda Bjk cengaverliği yapıyor ama pek bir şansı yok. Oynak dansöz bir topçu ve kendini uyanık sanan mal bir tüpçünün maceraları.
Mesaj tarihi:
Aziz Yıldırım bu işin peşini bırakmaz mehmet topuz dansözlüğünün cezasını çeker iş tff de fifa da biter .. topuzada demirönede geçmiş olsun..
Mesaj tarihi:
Yalnız doğruya doğru. Aziz Yıldırım'ı tebrik etmek lazım. Adam doğru ve etik şeyi yapmış önce kulüple anlaşarak. Hem yasal hem etik olarak doğrusu bu.

Ama M.Topuz o kadar fenerde oynamam falan dedi onu nasıl çevirecekler onu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
ulan kanalturku bulamadım.babamda dio izle die yok burda kanalturk

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

yannız ben daha önce hiç bi klup başkaına tvde böle muamele görmedim
Mesaj tarihi:
daverc said:

Sen de kücük ahmetle cikarsin dedi demirören ehah.

Laflara bak ya koca beşiktaş başkanına yakışacak laflarmı , başkanmı amigomu belli değil..Ama ahmet çakara bulaşınca kaçınılmaz son bu tip laflar tabi..
Mesaj tarihi:
Heuhe amma komedi oldu bu program cidden ya,
Ahmet Çakar zaten showmenin teki, herif siz bana tesüf edemezsiniz, kimsiniz felan diyince bizimki delirdi iyice, Ahmet Çakarda mal mal 'tesüf etmek istiyorsanız paf takımı ile çıkarsınız' demesi çok saçma, adamın tepkisi sen kimle konuştuğunu sanıyorsun demesi haklı. Aziz' e aynısını dese yarın topuğunu kaybederdi muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ben ce tek kaybetmeyen aziz yıldırım olacak.

ortada ne beşiktaşın 2 kupası nede rijkaard kaldı. adamın geldiğinden haberi olmayanlar vardır.
tek gündem topuz oldu.
  • Yeni Oluştur...