daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Adamların bizzat agzından cıkanı söylüyorum ben. Baskanım beni al diyen ronaldinho yu da gördük medyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ahaha adam hakkaten inanmış bjk'lı olduğuna, peki abi ne diyim lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ntv yi açın efsane mehmet topuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yalnız baya bi ikiyüzlü adammış bu Topuz ha :) Hani sadece doğuştan kayserili gs li bjk lı olması değil iş sırayla. Adamı geçen hafta çağırmışlar "ne istiyosun gitçen mi kalcan mı" diye yönetimden adam "önceliğim kayseri ne istiyosanız onu yaparım" demiş. 2 gün sona gelip "bu paraya kalmam 4.2 trilyon istiyorum senede" demiş, adamlar oha çekince de "siz istiyosanız kalırım" opsiyonunu silmiş, gitmiş fb'yle anlaşmış. Sonra da samimi bulmadım diyip bjk'yla anlaşmış. Ahaha adam bildiğin üçkağıtçı. Nasıl da kandırıp herkesi birbirine düşürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 az önce telegolde izledim de, demirören gibi bir başkanımız olmadığı için gerçekten çok şanslıyız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 mehmet topuz hangi takımda şimdi? tek bir kelime ile anlatınız süreniz 15 dkdır başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Demirören'in yalanları ortaya çıktı ve ağır rezil oldu, Ahmet Çakar da ezdi geçti yayında tüpçüyü. Sinan Engin stüdyoda Bjk cengaverliği yapıyor ama pek bir şansı yok. Oynak dansöz bir topçu ve kendini uyanık sanan mal bir tüpçünün maceraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Recep mamur, baskan benle gorusmedi televizyondan ogrendım ben persembe günü forma giyince diyor, sonra carsamba beni aradi diyor. Cok ugursuz bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aziz Yıldırım bu işin peşini bırakmaz mehmet topuz dansözlüğünün cezasını çeker iş tff de fifa da biter .. topuzada demirönede geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yalnız doğruya doğru. Aziz Yıldırım'ı tebrik etmek lazım. Adam doğru ve etik şeyi yapmış önce kulüple anlaşarak. Hem yasal hem etik olarak doğrusu bu. Ama M.Topuz o kadar fenerde oynamam falan dedi onu nasıl çevirecekler onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahmet çakar deli ayarlar çakmış demirörene. paf takımla çıkarsınız falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sen de kücük ahmetle cikarsin dedi demirören ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Oha! yurttayım izleyemiyorum ya youtube a düşer umarım kısa sürede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=CJ9i9nvda68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ulan kanalturku bulamadım.babamda dio izle die yok burda kanalturk AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA yannız ben daha önce hiç bi klup başkaına tvde böle muamele görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 daverc said: Sen de kücük ahmetle cikarsin dedi demirören ehah. Laflara bak ya koca beşiktaş başkanına yakışacak laflarmı , başkanmı amigomu belli değil..Ama ahmet çakara bulaşınca kaçınılmaz son bu tip laflar tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Heuhe amma komedi oldu bu program cidden ya, Ahmet Çakar zaten showmenin teki, herif siz bana tesüf edemezsiniz, kimsiniz felan diyince bizimki delirdi iyice, Ahmet Çakarda mal mal 'tesüf etmek istiyorsanız paf takımı ile çıkarsınız' demesi çok saçma, adamın tepkisi sen kimle konuştuğunu sanıyorsun demesi haklı. Aziz' e aynısını dese yarın topuğunu kaybederdi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sahte falan diye sora kıvırmaya çalışmış da laf çıkmış bi kere ufak çakar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ahmet cakar ne alakaysa eski defterleri acti tahrik etmek icin. Aslinda sen bikini giyecektin önce onu giy sonra konusalim deseydi iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahmet çakar ölürüz kalırız falan dio.yusufcuk oldu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bu telegolün tekrarını nereden izleyebilirz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben ce tek kaybetmeyen aziz yıldırım olacak. ortada ne beşiktaşın 2 kupası nede rijkaard kaldı. adamın geldiğinden haberi olmayanlar vardır. tek gündem topuz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 başkana bak sınıf başkanı bile olmaz bundan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 en fazla 1 hafta sürer zaten. gündem hep fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar