soulberry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 her annede oluyo mu bilmiyorum da, ben feysbuk kullanırken annem "kızım hedehödö'ye de baksana bi ordan; değişmiş mi merak ettim" diyodu. hedehödö diye bahsettiği kişi de elli yaşında manavcılık yapan bi teyze.. yani feysbuk üyeliği yok; olamaz, çünkü tanıyorum o kadını ben. facebook'ta görebileceğim en son kişilerden biri. "yok anne, üyeliği yoksa bulamaz zaten!" diyodum ben de. "vardır vardır, nasıl olmaz hedehödö bile var, geçen şeyettin ya hani" diye ısrar ediyodu. sonra ismi aaratıp gösteriyodum gerçekten manav teyzenin facebook üyesi olmadığını.. pek tabi ikna edemiyodum göstermeme rağmen, anlamıyodu ekrandaki mesajın "yok öyle biri kardeşim" manasına geldiğini. sonra "aman aman, msn'de sabahlamayı biliyosun ama iş bana gelince anlamıyosun!" diyip gidiyodu.. canım sıkıldı yazim dedim, feysbuka kayıtsız şartsız iman eden anne sahibi herkese selam gönderirim; ellerinden de öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Evden herhangi bi anne olsun baba olsun sakın face açmayın sakın! Ben açtım babama saatte 1 geliyo var mı mesaj atan ekleyen bişi yapan diyo zorla baktırtıyo bakmadan yanımdan ayrılmıyo olmadığını görüp üzülüp gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yakın akrabalarımızdan; annemin babamın kızkardeşimin halamın eniştemin amcamın yengemin onların 2 çocuğunun ve diğer yengemin (dayı) ve onun çocuğunun feysbuku var. hepsi eklemiş birbirini. an be an takip ediyorlar gıcık oluyorum. bi gün silicem hepsini sdfgs. ek olarak, annem ve babam hakkaten de üniversitedeki arkadaşlarını falan buldular, hatta babam yıllar sonra arkadaşlarıyla buluşma ayarladı falan. ben de ilkokul arkadaşlarımı buldum ama henüz tık yok. vay anasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benim facebookum yok annemin var ben video koyunca millet ondan giriyorum dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 annem beni facebookta eklemiş. anne eklemişsin de kabul etmedim , görmemen gereken fotolarım var dedim, iyi tamam dedi o da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Benimkilere çok teknik geldi facebook olayı, cins soyadım sağolsun bulan benim üzerimden buluyor annemi babamı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beni facebook hesabımı silmeyen iten iki olay oldu 1- proje hocalarımdan birinin facebooka üye olması ve beni sürekli boğaziçi sadece ders çalışmak değil eğlenmektir gruplarına davet etmesi 2- kore ve japonya civarlarında, hayatının 12 saatini facebook vb sitelerde geçiren insanlar için açılan rehabilitasyon kampları haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 facebook'umu kapatmamam için 2 neden; meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adama özel mesaj yazayım dedim yanlışlıkla alıntı tuşuna basmışım. topiğin ortasına özel mesaj yazmış oldum. ama düzeltim farkedip. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ardeth said: 1- proje hocalarımdan birinin facebooka üye olması ve beni sürekli boğaziçi sadece ders çalışmak değil eğlenmektir gruplarına davet etmesi hahahahhahahah of kim bu hoca, tanışmak istiyorum kendisiyle. fizikçiyse tanışmasak daha iyi olur yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yok ya söylemiycem forumda sağdan soldan boğaziçililer bitiyo tanıyan çıkar falan ama fizikçi değil sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 soulberry said: adama özel mesaj yazayım dedim yanlışlıkla alıntı tuşuna basmışım. topiğin ortasına özel mesaj yazmış oldum. ama düzeltim farkedip. sdf. adam benim bana mı özel msj atıcaktın? atsana :):):):)))))):::::::::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "roket adam" said: yakın akrabalarımızdan; annemin babamın kızkardeşimin halamın eniştemin amcamın yengemin onların 2 çocuğunun ve diğer yengemin (dayı) ve onun çocuğunun feysbuku var. hepsi eklemiş birbirini. an be an takip ediyorlar gıcık oluyorum. bi gün silicem hepsini sdfgs. ek olarak, annem ve babam hakkaten de üniversitedeki arkadaşlarını falan buldular, hatta babam yıllar sonra arkadaşlarıyla buluşma ayarladı falan. ben de ilkokul arkadaşlarımı buldum ama henüz tık yok. vay anasın. Abi ne yakın bi sülalesiniz lan bunlar yakın akrabaysa sana uzak akraba kim abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben ''manavcılık''da kalakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Silmeme en önemli engel bilmem kaç tane grubun facebook grubundan exclusive haber alabilmem ve kesinlikle myspace'e alışamamış olmam. Last.fm de yetemiyor yer yer, mecbur o sebeple. Başka bir şey yaptığım yok eheh. Konser konusunda Last.fm daha iyi, buluşma neyin olursa arıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dayımın dili dönmediği için filizburk diyo. kuzenlere sorup profilimi geziyormuş ama. hangi kızla foto görse gidip isteyelim diye tutturuyo. sonra da internette takılan kızdan hayır gelmze ben sana kendim bulcam diyo. gitmiş kendine laptop almış, wireless çektirmiş eve. bi tek google'a girebiliyor. googledan da köyün internet sayfası mı ne varmış orayı buluyor. çok kral adam lan dayım. özledim hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 buradan kız olduğunu anladım. edit: soulberry nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 annemi ve babamı olduğunca pc den uzak tuttum senelerce kullanmasını bile öğretmedim yakınıa temizlik dışında yaklaşamadı annem sonuç = olm şuna baksana olm bunu yapsana diyen anne baba yok evde. anlamıyolar çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dartanian said: Abi ne yakın bi sülalesiniz lan bunlar yakın akrabaysa sana uzak akraba kim abi asdf yok yaa, ben de tam tersini düşünüyorum. bazı arkadaşlarım var, aşırı kalabalıklar. kızın 43 tane mi ne kuzeni var mesela. yuh diyorum. bizimki tenha bile kalıyor sdkjfhsd. yakın akraba bunlar, uzak olanları da bundan sonrakiler işte. yani bence öyle. amca dayı falan yakın akraba değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bizim evde herkese bilgisayar düşüyor, akşam olunca anam babam odalarına kapanıp netten oyun oynuyorlar, last.fm'de grup falan keşfediyorlar(dı, nitekim paralı olunca babam para vermem buna diyip torrent'a abandı :( ) Bir de facebook hesapları var, beni eklemeyin dedim, yeter bu kadar iç içe olduğumuz. Bazen paticikte trollerden birinin babam olduğunu hayal ediyorum, içimi bir korku kaplıyor. Derin düşüncelere zerk ediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 babam facebookta dişi account açıp beni keklemişti ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 gwindon'un babaya rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 annemin arkadaşları açmış ona facebook sayfası annemde ilk beni eklemiş böyle beklettim ignore ettim 1-2 ay sonra geldi "Beni arkadaşın olarak kabul etmiyomusun :( " dedi :S iyi hedehödö kabul ettim şimdide zırt pırt gelip sen hani dersaneye gidiyodun ne bu dışardaymışın.. Bu kız kim yanındaki.. Sevgilinin resmini göstersene diyip duruyo :S Tuto istiyom facebook anneden nasıl saklanır diye.. Bulmasın diye soyadımı bile eksik yazmıştım nası bi çabadır bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kapatsaydın aramada kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar