dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi kızda sorun var.. servise götürtüp bi baktırt. olmadı hemmen iade. bugün kanka meriç olur, yarın yanında kanka olarak taylan adında esmer ve yavşak bir tiple geliverir.. sorun kızda ise illa ki kanka ayağı yapabilir.. kızın kafasına telefonla vurun. kafatasının sol arka nahiyesine. occipital denilen bölgeye http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Gray194.png yeteri kadar sert vurursanız kadının hafızasını resetleyebilirsiniz. ben yaptım, arada da yapıyorum hâlâ.. yıldönümlerini falan unuttuğumda. şahitlerim var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benim anama bacıma avradıma böyle mesaj atanı savcılığa verir, adresini alır, evinden aldırıp öptürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 al işte sadlksaşdlsadşs http://forum.paticik.com/read.php?20,4083641,4083641#msg-4083641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tabi ki arayabilir ancak her kadın/kız istisnasız bu olaya trip atar. bi erkek bu durumda napar bilmiyorum açıkçası. hem bazen kızların bi bildiği vardır ciddi trip atıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 halı gibi silker şartlar uygunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dostum vurman gereken alan tam olarak burası; http://www.sxc.hu/pic/m/j/ju/juliaf/837375_mouth.jpg Ortala ve tüm gücünle şamarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben ne kankalar gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 zaten yoktular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 BonePART said: abi daha kimse koymadi mi ya ala ala http://img87.imageshack.us/img87/6127/n5243306416602604034.jpg uzulecegin bir hareket yapma burcu sadlgkjadslhdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu meriçlerin "ulan burcu çok üzgün olduğunda omzumda ağlasa da 'şşt tamam' diyip öpmeye başlasam" diyenleri vardır ki allah belalarını versin. tam bir akbaba. tam bir leş yiyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Annesini sorarım, kalbini de kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 seçenekler eksik. kız arkadaşım yada eşim bana sorduğumda cevap vermiycek bu kim dediğimde ha ? bu beni anlamına geldiği için git yataktan der kovarım bu kadar basit beni iplemeyenle işim olmaz lol. çocuğun ne suçu var arayanın kız yüz verdiyse aramasına izin verdiyse kanka diye kaydettiyse eğer arayan erkekse tabi küfretme bilader. /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 daverc said: Annesini sorarım, kalbini de kırarım. en über yorum bu bravo eksılınt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bi daha gösteriyorum.. ense köküne vurun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beynin şurası göte benziyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 -ginaly bu ne? +göte benziyir ağam -o zaman vurup düzeltmek lazım! ÇOTANAK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Boşverin siz dasaa yi. Tam şurasına sokunuz. http://i20.photobucket.com/albums/b234/daverc/cake1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aa. şiddete hiç gerek yok! kabalaşmayalım lütfen daverc bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Meriç alert http://i20.photobucket.com/albums/b234/daverc/skandalgifdaverc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kendi telefonumdan bende öpüyorum diye mesaj atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Red said: peki ya tükmük ? AHAHAHAHAH nileppezdel said: Başarılıyım lan işte siz ne derseniz diyin başarılıyım yani :D AHAHAHAHAHAHHASDFJKLSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 öldürürüm yani başka ne yapılır oha abi. ayrıca sana da laflar hazırladım. sevgiliyle anlaşamadığınız konu bu mu? pek geniş miş sevgilin no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tabii bizler konuya uzağız şu an, ama uzaktan öle gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Greeny said: öldürürüm yani başka ne yapılır oha abi. oha yaa nası bilemezsiniz?!?! gibi olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kız yüz vermese olmaz bu tür şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar