cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2 hafta once bu kanka olayı yuzunden kız arkadaşımdan ayrıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Benim dişi kankam çoktur, anlayış gösteririm. Ama takip etmeye başlarım gözüm üzerlerinde olur. Zira bir Meriçi en iyi bir başka Meriç tanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Llama said: kanka dövülmez kanka döversen sevgiliyi kaybedersin Kız senle empati kurdu mu bi bok olmaz Ayrıca kız sana aşıksa yine bi bok olmaz. vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 senin manitayı kaptılar o zaman nilep.geçmiş olsun bi dahakine artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arkadaşlar, aramızda bir meriç var! taşlayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi kapan kanka var kapmayan kanka var. Ben her ikisi de oldum zamanında, aradaki farkı biliyorum. Tatsızlık çıkarmam gözlemlerim. Eğer ki kapmaya çalışıyorsa Doruk;'un perfectinden çakarım görüşmesini yasaklarım. Görüşürse yol veririm bana kız mı yok der geçerim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nileppezdel said: Benim dişi kankam çoktur, anlayış gösteririm. Ama takip etmeye başlarım gözüm üzerlerinde olur. Zira bir Meriçi en iyi bir başka Meriç tanır :D ahah dur abi sen hiç karışma bu mevzulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Başarılıyım lan işte siz ne derseniz diyin başarılıyım yani :D Anormal yöntemleri anormal insanlar uygulamalıdır belki de? Ordan kazanıyo olamaz mıyım ha? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Biri umut sarıkaya' nın meriç' in taşınıp götürüldüğü karikatürünü koysun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 peki ya tükmük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Tükmük iyidir. O karanlık geçmişi geride bıraktım ben artık yepyeni bir nilep var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nileppezdel said: Başarılıyım lan işte siz ne derseniz diyin başarılıyım yani :D AHAUSHDUASHFKLASJDŞKFHKLJVAKLASDASDFGSAFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gülme abi. Burda taktik veren yada benim taktiklerime bok atan saplar utansın sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Xaenin said: Arayamaz mı onu anlamıyorum ben. Moderen ayaklarını geçicen birader. Teoride iyi güzel de öylesine aramıştım öpücem falan böyle bi mesaj atar mısın atmazsın. Anket başarısız olsa da adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Eralp said: Biri umut sarıkaya' nın meriç' in taşınıp götürüldüğü karikatürünü koysun lütfen. http://img516.imageshack.us/img516/2058/l0b63aa50nf6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Al işte bu da öpüyo. Taktikler her yerde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mulgear6 said: kıçımı döner uyuyrum sabah kızarım/trip atarım yattıktan sonra herşeye üşenirim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Böjeek said: mulgear6 said: kıçımı döner uyuyrum sabah kızarım/trip atarım yattıktan sonra herşeye üşenirim cunku sevgilin yok zaten sen ne konusuyosun zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şu yaşıma kadar öğrendiğim birşey varsa da bir insanı fiziksel olarak beğeniyorsanız bile onunla "uzun vadeli" arkadaş olmanız im-kan-sız.Bakarsın Meriç'e eli yüzü düzgün bi herifse yol verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fıroyd bile demiş lan erkekler yatmak istemedikleri kadınlarla yakın arkadaş olmazlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi daha kimse koymadi mi ya ala ala http://img87.imageshack.us/img87/6127/n5243306416602604034.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Froyd alayımızın gay olduğunu da söylüyo doğru mudur? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nileppezdel said: bana kız mı yok der geçerim evet yok resmen ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o diil de kanka kelimesi ne kadar da itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nileppezdel said: Benim dişi kankam çoktur, anlayış gösteririm. Ama takip etmeye başlarım gözüm üzerlerinde olur. Zira bir Meriçi en iyi bir başka Meriç tanır :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar