Phyxantar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 öncelikle selam asagıda yazıcaklarım su an bulundugum ama ismini vermek istemedigim guildin rezilligini gösterir öncelikle ben uzun bir süredir bu guildde oynuyorum birlikte kara yaptıgım insanlar vardı çocu çok tatlı çocuklardı ventte sesleri çok güzel boyları 1.70 ile 185 arasında degisiyolar ve esmerdi bi kısmı neyse konuya donersek ben druid oynuyorum guilddeki tek aktif druidim ;) druidle oynamayı çok seviyorum cunku druid hem heal atabiliyo hem tanklık yapıyo hem de çok güzel dps yapıyo ben zamanında tbc de karazhanda tank oynuyodum druidimle gayet de mutluydum tabi o günler geride kaldı wotlk geldi biz de yavastan karakterlerimizi 80e kastık naxx geldi oturduk naxx a kastık bi tane RLmiz vardı kimse nasıl RL oldugunu bilmiyo neyse işte bu adam aşırı ninjadır sırf 0.5 dps i artıcak diye gerçek hayattan arkadasının mavi itemı olmasına ragmen o slotta gidip o 0.5 dps i almak için arkadasına vermedi itemı kendi ninjaladı aynı zamanda bu adam çok dps whoredur omeni filan yoktur habire aggro alır (ki dpsde 1. olamıyo =) ) ayrıca bu adam birinin mavi hemi olmasına ragmen yine "1.3 dps artıyo lololol" diyerek ulduardan da bir tane helm ninjaladı tabi kurunun yanında yaş da yanar arkadaslar bu yüzden bu mavi helmli arkadas benim t8 ime roll attı ve kazandı kelebek etkisi işte allahın ninjasından ne beklersin ki :/ bu adamla birlikte başarıdan başarıya kostuk simdi hakkını yememek gerek neyse işte ben naxxın baslarında tank oynadım hatta gayet iyi oynadıgımı soyliyebilirim neyse işte basladık gayet güzel progressimize hatta bi gece toplanıp hepimiz bütün naxxı temizledik ben buralarda hep tank oynadım sonra garip garip insanlar gelmeye basladı bu insanların bi kısmı tanktı bu sebeple bana dediler ki sen dps ol ben de moonkin dps oldum tabiki bu esnada hala (dkp sistemimiz yoktu) hem tank gearı hem de moonkin gearı alıyodum bir nevi onları cezalandırıken egomu tatmin ediyorudum epiclerle gerçi raidde hiç leather giyen olmuyodu o sebeple paso bana geliyodu itemlar tabiki arada cloth itemları da alıyodum dps için sonra güzel bir pug naxx25 e moonkin olarak girdim orda hem resto itemları aldım hem tank hem de asıl specim olan moonkin itemları bu raidde esmer portekizliler vardı ventten sesleri çok tatlı geliyodu neyse konumuza dönersek ben burdan baya gearlandım itemım kalmadı sonra ulduar geldi ben healer oynamaya karar verdim (nasılsa moonkin gearım çok iyidi ulduar 10 dan çok upgrade yoktu olanları da ninjalardım ^_^ ) yine güzel güzel ulduar yaptık progress vs derken ben yine tank-moonkin-resto gearlarını tamamladım simdi raide cat dps olarak gelmek istiyorum cunku daha fazla alabilecegim item yok moonkin/resto/tank için ama benim o sekilde raide girmeme izin vermiyolar gelirsen de loot vermem diyo nedeni de su bi tane işsiz ve gizemli bi herifin 7. 80lvl charı gearlanıcakmıs bu adam girip bi kaç kere benden t8 tokenımı çaldı ayrıca ona da çok sinirliyim tabiki ! (bakınız RL nin ninjalıkları paragrafı) hatta guildin kanayan yaralarından biri o adamdı nerde kalmıstım heh işte cat dps gelmemi istemediler cunku bu işsiz herif rogue kasıp "lolololol i maek dis mai main!!211!" dedi simdi onun itemlarını almamı istemiyolar nedense bu ne kadar arkadas kayırmadır terbiyesizliktir kepazeliktir simdi bu guildden çıkıcam cat dps olarak baska bi guilde basvurdum kabul edildim sanırım progressi de bitmiş zaten direk alabilicem su itemları mis gibi =))) ama bu guildde yapılan adilik çok kötüydü sayın pati halkına duyrulur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 haksızsın. laflar geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 vay be, öle raid leader mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 her yerde oluyor bunlar fazla kasmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 raid leader dediğin mortis gibi olur bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ^ WAU WAU WOW BÖLÜMÜNDE HATUN VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 das! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dostum karakterini aslında satın aldığını unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 said: ventte sesleri çok güzel boyları 1.70 ile 185 arasında degisiyolar ve esmerdi bi kısmı şunu görünce dayanamadım yazdım asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 vay ak neler yapıyorlar oyun için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 said: bi tane RLmiz vardı kimse nasıl RL oldugunu bilmiyo neyse işte bu adam aşırı ninjadır sırf 0.5 dps i artıcak diye gerçek hayattan arkadasının mavi itemı olmasına ragmen o slotta gidip o 0.5 dps i almak için arkadasına vermedi itemı kendi ninjaladı aynı zamanda bu adam çok dps whoredur omeni filan yoktur habire aggro alır (ki dpsde 1. olamıyo =) ) ayrıca bu adam birinin mavi hemi olmasına ragmen yine "1.3 dps artıyo lololol" diyerek ulduardan da bir tane mortis la bu direk! oha oha oha insanlar cift yaratilir derlerde inanmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben asla öle bişey yapmam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha neler dönüyo lan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Lan 14252 ayri specwle item duzmussun zaten bide kesi itemimi istiyosub ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 çiçeklerin sulanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 shattered halls mi bu? biliyorum sanki bu olayi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gültün ismimi shat halls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bi zamanlar ben de bu gültteydim, geleceği gördüm ve ayrıldım gülten. sdfsjfksj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 phyxantar said: çok tatlı çocuklardı ventte sesleri çok güzel boyları 1.70 ile 185 arasında degisiyolar ve esmerdi bi kısmı phyxantar said: bu raidde esmer portekizliler vardı ventten sesleri çok tatlı geliyodu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Phyxantar said: guilddeki tek aktif druidim ;) kaç kişi o guild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 FÜKS ŞSJKDFGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Phyxantar said: guilddeki tek aktif druidim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bi dakkaya burning for desire mi bu laughing skull serverinda gl de hatta otadegilbota diye bi warlocktu metin sen misin phyx hala bitmedi mi guld cilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Masquerade said: vay ak neler yapıyorlar oyun için! Bunu yazmak için gelmiştim lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 herşey tamam da "bu raidde esmer portekizliler vardı ventten sesleri çok tatlı geliyodu" bu ne ki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar