j0ker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 star tv şimdi son dakika geçti bağlantı yaptılar, kızılay konur sokakta feci çatışma olmuş cam çerçeve inmiş, bir başkomiser ve bir sivil vatandaşımız ağır biçimde yaralanmış. haberin ayrıntıları nete düşer bi 10dk. ya sanırım. kolejde oturuyorum bende, son 15-20dk. dır burdan geçen ambulansın haddi hesabı yok harp alanı gibi oldu resmen. tamda sıkıntılı vakit, denk gelen şahit olan varmı buralarda? işin aslı ne acaba? dost kitabevinin ordaki rapci bebelermi birbirlerine ateş ettiler olay çıktı nolduysa dfg
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 inşallah şehit v.s yoktur yav polislerden :S ankarada karşıt görüşlüler arasında silahlı çatışma:S
-007- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Noluyo ya, adana'da toplu cinayet, mardin'de katliam, ankara'da çatışma. Texas gibi olduk!
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 superwiz said: inşallah şehit v.s yoktur yav polislerden :S tek derdin polis de orada öğrenciler fink atıyor, kardeşim dahil. polise olsun çocuklara bir şey olmasın gayet.
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Şimdi kızılaydan geldim ve çatışmanın ortasından imge kitapevinden tüm olayları izledim =) Cidden ilginçti insanlar taşlarla sopalarla birbirlerine girdi ama işin en ilginç yanı sivil polis olduğu iddaa edilen bi insan havaya çılgınlar gibi ateş açtı. Olay bittiğinde sokağa çıktık ve yerler mermilerle doluydu :S Anladığım kadarıyla olaylar şöyle gelişmiş (sokakta konusulan buydu) ; Konur sokakta eylem yapan solculara sağcılar laf atmışlar kavga çıkmış sonra polis ayırmaya çalısırken bi polisi feci hırpalamışlar, bunun üzerine herkes birbirine girmiş. Panzer falan geldi, gaz bombaları atıldı... İlginçti.. edik büdük: hürriyet habrde polis havaya uyarı atışı yaptı demişler ama gayette insanların üzerine dan dan ateş ettiler resmen..
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 burtonesk said: superwiz said: inşallah şehit v.s yoktur yav polislerden :S tek derdin polis de orada öğrenciler fink atıyor, kardeşim dahil. polise olsun çocuklara bir şey olmasın gayet. hiç bişe demiom saptırmada üstünüze yok valla:S polis lafını görünce öyle dedim tabii kimseye bişe olmaz inşallah da,polisler daha ön planda genellikle
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 noluyor be ankarada.. yapmayın lütfen ankarama :( oralar güzel yerlerdir, öğrenci, sivil yeridir.. orada kavga olmaz.. :'(
firatram Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 superwiz said: burtonesk said: superwiz said: inşallah şehit v.s yoktur yav polislerden :S tek derdin polis de orada öğrenciler fink atıyor, kardeşim dahil. polise olsun çocuklara bir şey olmasın gayet. hiç bişe demiom saptırmada üstünüze yok valla:S polis lafını görünce öyle dedim tabii kimseye bişe olmaz inşallah da,polisler daha ön planda genellikle Harbiden yani polislere lanet olsun, polislere ölümmmmmü desin adam ? Yazık kimseye bir şey olmasın. İnsan sonuçta herkes orada.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ''insanlara bir şey olmaz umarım'' demek varken, aman da polisim demek gayet eğlenceli görünüyor burdan.
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hayırda 50 tane dengesiz birbirine girmişse,polise birşey olursa acırım tabii,o 50 sine de birşey olsa ,kılım kıpırdamaz sağcısıda olsa solcusuda olsa ,ayrımı yaptım istediğin gibi anla,
Revell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 "Devrimci Liseliler"(bkz.hürriyet) nedir allah aşkına :S. Birde YurtseverCephe adı altına orada stand açan liseli çocuklara yazık gerçekten, birçoğu YurtseverCephenin faaliyetlerini, yapılanmasını bilmiyorlar ama kendilerini toplum önünde önemli bir birey olarak gördüğü için(daha bilindik bir tabirle COOL diye adlandırabiliriz.) amaçsızca orada dikilmekten başka birşey yapmıyorlar.
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 revell gerçekten çok iyi kavramış olayları.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Milletin canı sıkılmış galiba. Adam konu açmış konuyla ilgili 2 satır cevap yazan yok neredeyse, herkes napsam da birine laf soksam derdinde.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 zgrw said: noluyor be ankarada.. yapmayın lütfen ankarama :( oralar güzel yerlerdir, öğrenci, sivil yeridir.. orada kavga olmaz.. :'( valla bildim bileli Ankara'da sürekli kavga, çatışma felan olur. TED'de okurken her allahın günü "Kızılay'da olay var, öğlen okuldan çıkışlar yasaklandı" olurdu. Bazı günler, kaldırım taşlarının sökülüp, polislere atıldığı, polislerin plastik mermilerle, biber gazıyla karşılık verdiği tarz olayların da çıkmışlığı vardı.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o günleri ben de hatırlıyorum Bone ama onlar çook eskide kalmıştı, 10 yıldır sakindi ortalık nerdeyse :(
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ya bende TEDde 11 sene okudum 1 kere ya hatırlarım ya hatırlamam Kızılayda olay var, çıkışlar kapalı falan gibi bişi. Bone said: zgrw said: noluyor be ankarada.. yapmayın lütfen ankarama :( oralar güzel yerlerdir, öğrenci, sivil yeridir.. orada kavga olmaz.. :'( valla bildim bileli Ankara'da sürekli kavga, çatışma felan olur. TED'de okurken her allahın günü "Kızılay'da olay var, öğlen okuldan çıkışlar yasaklandı" olurdu. Bazı günler, kaldırım taşlarının sökülüp, polislere atıldığı, polislerin plastik mermilerle, biber gazıyla karşılık verdiği tarz olayların da çıkmışlığı vardı.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benim ortaokul çağlarımda vardı bir olaylar ben hatırlıyorum, hatta biz dershanede mahsur fln kalmıştık bir defasında, sürekli eylem, polisle çaltışma fln olurdu ama 10yıldan eski bunlar..
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 :) benim bahsettiğim 91 öncesi elbette :P
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 91 de 6 yaşındaydım :D ehhe benim dediklerim 95-96-97 fln :) siyasetin eğlenceli olduğu dönemler :)
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olaylar bugün yine tekrar etmiş :( milliyet
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o büyük taşlar nasıl kimsenin kafasına gelmiyor yahu.hep büyük büyük taşlar atılıo böle zamanlarda.direk birine gelse öldürür ama o kalabalıklardan kimseye gelmiyor enteresan
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kolejin orda 6 kasım yök ün kuruluşunda olur genellikle vukuat.
elm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Revell said: "Devrimci Liseliler"(bkz.hürriyet) nedir allah aşkına :S. Birde YurtseverCephe adı altına orada stand açan liseli çocuklara yazık gerçekten, birçoğu YurtseverCephenin faaliyetlerini, yapılanmasını bilmiyorlar ama kendilerini toplum önünde önemli bir birey olarak gördüğü için(daha bilindik bir tabirle COOL diye adlandırabiliriz.) amaçsızca orada dikilmekten başka birşey yapmıyorlar. Sosyalizmin "cool" olduğu dönemlerde elbet olmuştur ama şu an pek öyle olmadığı ortada heralde.Birde neymiş yurtsevercephenin yapılanması , faaliyetleri merak ettim.Çok yanlış birşey yapıyorlar gibi söylemişsinde.
Öne çıkan mesajlar