fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 öyle bi kural yok da şöyle bişey var. ara ara hormonlar coşuyo böyle topikler açılıyo. mesela 3.5 haftada bi adriana lima topiği açılıyor. 5 hafta bi lemür uplanıyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bunları not ediyorum! Şimdi yeni olduğum için şayet bunları öğreniyimde. Yol ayrımına gelmiş ogre gibi kalmayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahah tam üstünee alın işte ''Didem Erol'' açıklamış. ahaha salak kadın. BEDAVA VARKEN NEDEN SATIN ALAYIM Saba Tümer'in programına konuk olan Didem Erol, kadın-erkek ilişkileri üzerine yaptığı konuşmalar ve verdiği ilginç tavsiyelerle ekran başındakileri kısa süreli bir şaşkınlığa uğrattı. İşte o diolog: Didem: Şimdi erkekler de uyandı kardeşim. Diyorlar ki biz bedava süt alıyorsak ineği niye satın alalım. Öyle de bir durum var. O yüzden arada süt vermeyi keseceksin. Saba: Didem, çok komik kadınsın sen. Didem: Arada bir görüneceksin, arada bir süt vereceksin, o süte bağımlı hale getireceksin ki onu çektiğin zaman adam 'Allah Allah' diye kalacak böyle. Saba: İnek sağmadan çekeceksin. Sen peki bu lafı hiç kullandın mı bir cümle içinde? Didem: Çok kullandım canım. Saba: İşe yarıyormuş valla. Didem: Yarıyor tabi, çünkü kısa hisseden, kısa şeyden giriyorsun olaya, ne ben oturup 3-5 yıl seni mi bekleyeceğim canım! Ben seviyorum demişim. Sen seviyorsan ya karşımda dur adam gibi ya da yok ol.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yannız mesajını editlemeni öneriyorum.didem erol a salak dememelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vaniLLe said: yayt ne kasiyorsunuz, takilin iste abi. hatunu anlamiyosan da, anlasamiyosunuzdur zaten. cünkü olay bi hatunu anlayabilmekten degil, bir insani anlayabilmekten geciyor. sen gerekli özveriyi, fedakarligi gösteremeyeceksen onu anlamak icin, e birak yol ver gitsin ozman. ha bi de sayko dengesiz hatunun tekine denk geliyorsunuz, direkt bütün KIZLAR anlasilmaz oluyor. ''benim dilberi anlamak'' die topik acin bi dahakine, daha iyi edersiniz. lütfen. hangi hatun gelip surda erkekleri anlayamamak diye topik aciyo? siz cok anlasildiginizdan degil merak etmeyin. efendim biz karilar, msnde aglasiyoruz. cünkü gayet normal bir olay sevdicegi anlayamamak/anlasamamak vs.vs.. yani kisacasi demek istiyorum ki, birakin tüm kadinlari anlamayi, kendi kiz arkadasiniza yogunlasin. bu sorunu public ortamlara tasiyinca kadinlari cözebilceginizi mi sandiniz? hayir. cözemezsiniz tabi bu mantikla devam ederseniz. ay yeter. öfy denen angut yüzünden 4 kere editledim mesajimi arkadasim, kabul etmiyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayran kitlesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende severim çok sempatikte konuşmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Flassh said: anam o ne lan mindfuck gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kızları anlamaya çalışmayın, yerlerini belletmeye çalışın. (Bkz: Mutfak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/4371/easybakeoven1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://www.aseksuel.com/site/ siktıredin kızları aseksüel olun ciddi ciddi var mı bildiğiniz bir ilaç şöyle insanı bitkileştiricek hiçbişey hissetmiycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ağızlar bozulmasın, bayan var topikte yığınla. Xunn'un yazdığını yazacaktım da final döneminde 6-7 tane hatunun çenesini çekemeyeceğimden üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beyler kaçın zabıta geldi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ginaly said: Flassh said: anam o ne lan mindfuck gibi. şişman kızların ısrarla memelerini gösterme çabaları beni çok üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kapatamıyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 didem erolun bana süt vermesiyle ilgili bişi yazıcaktım ancak ayıp olur diye yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ginaly said: Senin hatunun adı sedat olmasın? ahahahahha kuzenle birlikte düştük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 @Llama : kapatamıyorlar ki hahah :D iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kızla konuşuyoruz artık itiraf ettim dedim yani senin karakterin beni çok etkiliyor çok şöylede böylede birsürü iltifat ettim kıza kız saol dedi ya ahah ondan sonra dedim daha ne kadar kibar bir şekilde söyleyebilirim senden hoşlandığımı dedim saol dedi yani saol ben almayım mı demek dedim ya bilmiyorum bunu uzun uzun konuşuruz dizim var dedi gitti bu nasıl bir olay ya tam umut sarıkayalık oldum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Snefru said: kızla konuşuyoruz artık itiraf ettim dedim yani senin karakterin beni çok etkiliyor çok şöylede böylede birsürü iltifat ettim kıza kız saol dedi ya ahah ondan sonra dedim daha ne kadar kibar bir şekilde söyleyebilirim senden hoşlandığımı dedim saol dedi yani saol ben almayım mı demek dedim ya bilmiyorum bunu uzun uzun konuşuruz dizim var dedi gitti bu nasıl bir olay ya tam umut sarıkayalık oldum ahahah ahahahahah Hatta ahhahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahahaaha hakkaten tam umut sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar