Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 31 ekim'de çıkarıp "ekim dedik ama hangi gün olduğunu söylememiştik ehi ehi" diyebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yapabilirler tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 haftaya cıkıyor ama ne zaman bellı degl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ayın 30'unda cuma günü çıkıyomuş ^_^ Sevinçli oldum :) screenshot sıkriinşatlardan görünen o ki cat fight olcak :P ve gene stani görcez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Xenocide said: bu tales of monkey island hangi hikayeyi anlatıyor? tamamen diğer oyunlardan bağımsız mı? 4'ün bittiği yerden mi, baştan mı nedir yani :) bi sallasanız be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 devam gibi ya baştan falan değil. ayrıca stan'i özlemiştim baya güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Farklı hikayeden devam eden guybrush olabilir mi ki :D Gerçi hangi mi oyununda bir önceki oyundan kaldığı yerden tam olarak devam etti ki :) Bu da bildiğimiz serinin bir başka HARİKA oyunları :D Şu ana kadar 4. oyun ile alakalı bilgi gerektiren tek şey elaine ile guybrushın evlenmiş olduğu bilgisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ooo chick fight varmış. Ooo Stan de varmış. Heycanlandım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben de oynıycam. hemen şimdi indiricem. heyyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bugun cikacak, birkac saat icinde bekliyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Of uykum var çıkana kadar biraz kestirsem mi napsam... evet evet öyle yapayım... ya da vazgeçtim bunlar erteler sonra gece yarısı uykum kaçmış şekilde kalarım sap gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aa ben daha 3. bölümü bitirmemiştim yav (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hadi be çıkmayacak mıydı bu sıralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 4. bölüm çıktı şu anda indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 cikti birkac saat once , cok fazla ilerlemedim ama su ana kadar bayag eglenceli , komik idi. Stan in seslendirmeyi daha bir komedi, daha bir hizli bekliyordum, cok beyendim denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oha stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 keşke söylemeseydiniz olduğunu da süprüz olsaydı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Zaten oyunun setup ikonu stan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kuul o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 visiting proffesor of monkeyology - Ron Gilbert yazmışlar creditse hehe^^ Sonu Çok feci kestiler yahu çıksa bir an önce yenisi. Morgan ölmesin bide pls. Hatta Elaine ölsün Morgan ile devam etsin Guybrush. Birde Ye Bay ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 3 boyutlu ama bu :(, ben gideyim curse of the monkey island'i tekrar bitireyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 başı bayağa sıkıcıydı ama birden zevklendi, umarım devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 cok guzeldi bu bolum de :) bu arada creditste testing ekibinde Seher Basak adini gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 -all said: 3 boyutlu ama bu :(, ben gideyim curse of the monkey island'i tekrar bitireyim o zaman. ne desem bilemedim. sırf 3 boyutlu diye oynamamak da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oha çıktı mı hemen çekiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar