Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 iktisat okuyorum bende 4. senemdeyim gecmis olsun diyim simdiden asdfafd 2. senede duvarlari tirmaliycak 3. senede hayattan soguycak 4. senende kafanin ustunde kapisan keyneslerle friedmanlar gorucen anlatmislardir kesin ama said: bir fizikci bir kimyaci birde iktisatci issiz bir adaya duser, deli gibi adayi arayip tararlar ancak yiyicek bulamazlar tam o sirada sahile koserve yemek vurur batiktan ancak ellerinde konserve acicak herhangi bir alet yoktur, sirayla una cozum bulma karari alirlar ilk ogun fizikci bir duzenek kurar dogru yerden gucu verip darbeyi yaparsam acilir der ve pit diye acar konserveyi ikinci ogun kimyaci bitkilerden bir karisim hazirlar uygular ve konserveyi isitip acar ucuncu gun iktisatciya sira gelir, eline konserveyi alir ve "farzedelimki elimde bir konserve acicagi var..." diye baslar ve o ogun ac kalirlar iktisat cok yalan bir bilim demek isterdim ama bilimde degilki ahaha, falcilik neyse iktisatta o DarKRideR said: bir arkadaşım gerilemelerinin 70'lerin sonunda yaptıkları başarısız bir hamleden ötürü gerçekleştiğini ve o günden bugüne bellerini doğrultamadıklarını söylemişti,bayağı oluyor bunu konuşalı o zaman da haberleri vardı işte asdf kendilerini begenmislikleri sebep oldu, yukselen uluslararasi rakiplerini ciddiye almadilar, musterilerine pislik gibi davrandilar, daha kotu ozellikli daha cok benzin yakan arabayi neden bu kadar pahalliay satiyorsunuz diye sorulunca "bizim saglam amerikan arabalari varken teneke kutu gibi arabalara para verenler ahmaktir, halk hicbirzaman bizden vazgecmez" seklinde uctukca uctular amerikada bile amerikan arabalari su anda egzotik gozukuyor, avrupadan uzakdogudan aliyor millet bu kendinibegenmislerin yanlis politikalari yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 abi nası 4. sınıfa geldin sen ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hocasını wowda boostlayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hummer uretilmesin artik lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fede said: abi nası 4. sınıfa geldin sen ahahha cok zor geldim valla, gerci bu kafayla ilkokul tarihinden gecemem ben almanlar yenildigi icin yenik sayildik demiycegim icin dsfdas iktisatin cok yalan bir olay oldugu gercegini degistirmiyor, aslan paul samuelson amcanin cok super bir lafi var said: What we know about the global financial crisis is that we don't know very much. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 iktisat ve işletme benzeri bilimler gerçekten işe yarasaydı, bünyesinde binlerce doktora yapmış, tezler, makaleler yazmış çalışan bulunduran gm gibi, lehman gibi şirketler batmazdı diyorum, bu alıntı cümleyle konu hakkındaki yüzeysel yorumumu da dile getirmiş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 obamanın konu hakkındaki konuşma şeyi: obamanın kulakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 demek ki yılda 8 küsür milyon araba satıp iflas da ediliyormuş ...bir garip geldi bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 adam olsalar fetoyu çağırır kapıda kurban kestirirlerdi, helallik alırlardı. Kafa yok işte ne yapıcaksın. Boşuna gevurlar bizim liderlere, başkanlara ödül vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Orgeneral korgeneral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ShadowFury said: yardım paketiyle filan iflastan kurtarıcaklardı sanki en son. yine mi iflas ettiler, yoksa ilk iflas olayı mı bu? Yardım paketi olarak 15.4 milyar dolar aldılar onu da batırdılar. Mezuniyetim şerefine yapıyolar galiba. Gerçi "2-3 ay içinde göreceli olarak daha küçük ama daha dinamik bi firma olarak geri dönücez" falan demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 markalari saticaklar, yurtdisini kisicaklar, akilli olucaklar oyle toparlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 metrobüs motoru üretseler köşeyi dönmüşlerdi. 8.5milyon araç satacağına adam olda metrobüs motoru üret hatta metrobüs üret. alan salak bulunuyor nede olsa. bide garajda yattığı için bakım, onarım işinede girerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ntv said: ABD'nin 101 yıllık otomotiv şirketi General Motors ... 100. yılı görmüşler en azından. 5 sene önce 100. yılı şanşanlı şekilde kutlarız deyip batmak da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Viktor said: bir fizikci bir kimyaci birde iktisatci issiz bir adaya duser, deli gibi adayi arayip tararlar ancak yiyicek bulamazlar tam o sirada sahile koserve yemek vurur batiktan ancak ellerinde konserve acicak herhangi bir alet yoktur, sirayla una cozum bulma karari alirlar ilk ogun fizikci bir duzenek kurar dogru yerden gucu verip darbeyi yaparsam acilir der ve pit diye acar konserveyi ikinci ogun kimyaci bitkilerden bir karisim hazirlar uygular ve konserveyi isitip acar ucuncu gun iktisatciya sira gelir, eline konserveyi alir ve "farzedelimki elimde bir konserve acicagi var..." diye baslar ve o ogun ac kalirlar Şimdi ben anlamadım madem fizikçiyle kimyacı daha önce konserveyi açmayı becermiş, o öğün niye aç kalıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çünkü her öğünde farklı konserve açıyolaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.realclearreligion.com/index_files/page42_blog_entry93_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar