Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şu esrar esprilerini bıraksalar artık. sanki şaka konusu esrar. godlike bitki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 anam 5 bin olmuşuz. 2bindim lan ben en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben gayet başarılı buldum filmi. görsel açıdan oyunculuktan falan zaten yırtmışlar emek var filmde. komik miydi derseniz bazı sahneler çok çok iyiydi salonca kahkaha attık ama tabi bunlar ara çıkışlardı genelde sırıttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yahşi doğu seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 cem yılmazın barıs cubugu ictikten sonraki ilk tepkisine cok guldum bende ehue :) olmus film arogtan iyiydi yani 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çak sıktı bi yerden sonra. macunu bulduk kıllısını aramayalım çakı konuşturdum! hatıratını hangi elle yazıyon falan iyidi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 arogda "kufur etmeden film yapicam! guldurucem!" kasintiligi vardi, tasdevri ile ilgili pek malzeme yok kullanicak boyle bayik bir film olmustu o yuzden yahsi bati cok iyi olmus, cok cok cok daha iyi olabilirdi yapardida cem yilmaz ama millet anlasin hede hodo diye baya tutmus kendini western turkiyede star trekin %50 si kadar populer olabilseydi daha neler neler calisirdi cem yilmazda millet yani en kral western esprisini bile anlamadi, cogu yerde tek basima gulmiyim diye kendimi tutarken buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kimse yazmamis, film uc gun icerisinde (cuma, cumartesi, pazar) 900.000 kisi yapti 600 salonda. masallah masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 meh meh simdi mail geldi, ilk hafta = 1,198,396 seyirci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 recep i geçememiş ama ilk 3 günde.üzücü olan ise yahşi batı 5 milyonda yapsa recep 6 milyon yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Cem yilmazin yaptigi en iyi film olmus, tek eksigi nerdeyse butun esprileri kendisi yapiyor o biraz bayiyor filmi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi recep iyi guzel de cok fıs kalıyor su yapımlardan sonra. yani ortada emek yok gibi geliyo bana. bi de 2 bence ilk filmden sonra buyuk hayalkırıklıgıydı. 3ncü filmin fragmanını da begenmedim ben yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 recep'te hiçbir zaman emek yoktu ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 DarKRideR said: recep'te hiçbir zaman emek yoktu ki zaten neye göre karar verdin buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi kere aynı gömleği giyiyor.maliyeti düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Set kurmuyor, kaliteli bir ışık sistemi kurmuyor, ajanstan adamlar topluyor ucuza oynattırıyor, çekimler toplamda 3-4 hafta belki sürüyor. Emek hiçbir şekilde harcamıyor, biraz küfredip parayı topluyor. Filmlerinin senaryosunda bir damla zeka kırıntısı da yok, sadece laf sokma ve küfür üzerine kurulu filmler, Çıkıpta emek var derseniz bu işten anlamıyorsunuzdur kusura bakmayın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şahanın skeçlerinde bile daha iyi prodüksiyon vardı vala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 harbiden ha, adam parayi vurdukca isi saldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Orası öyle, bu adam ömrü boyunca skeç yapsaydı gayet götürürdü ki o skeçleri bu filmlerden kat kat daha kaliteliydi. Ha şu var, adam hiçbir maliyet altına girmeden 33 milyon TL kazandı 2. film ile, ee halkta iki küfür duyunca mutlu olacak diye gidiyor sinemalara, ne gerek var diyip yapmaz adam nasılsa ne koysa oraya halk gidecek bu adamlar varken niye sinemamız gelişmiyor demekte normal işte, bu şahan'ında suçu değil aslında adam bug buldu sömürüyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sahanin sucu, somurmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 adam belki topladığı sermaye ile kalite bir işin temelini hazırlıyor? bir de bu açıdan bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kaliteli is yapsa sermaye mi yok sanki? cebinden vermiyo filmin masraflarını. bak mahsun'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Arkasokak said: adam belki topladığı sermaye ile kalite bir işin temelini hazırlıyor? bir de bu açıdan bakmak gerek. Bu adam kendi filmlerini büyük ölçüde kendi finanse ediyor, sadece 2. filmden 33 milyon TL kaldırıldı ki en kötüsünden büyük pay sahibi. Ve yine en kötüsünden 1 milyon dolar bile harcamıyor filmlere ki ben 500.000 civarında bir rakama çekilebileceğini düşünüyorum Recep İvedik'lerin, onlarda en fazla Ciddi bir projesi olsa şimdiye 20 kere başlamıştı, ama yeni projesi ne, Recep İvedik 3. 4 gelir, 5 gelir 30'ar 30'ar kaldırır yine parayı, hayatını yaşar. Kıskanmıyor değilim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 parasını kıskanıyosun ama basarısını değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar