Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahşi Batı [Cem Yılmaz]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

arogda "kufur etmeden film yapicam! guldurucem!" kasintiligi vardi, tasdevri ile ilgili pek malzeme yok kullanicak boyle bayik bir film olmustu o yuzden

yahsi bati cok iyi olmus, cok cok cok daha iyi olabilirdi yapardida cem yilmaz ama millet anlasin hede hodo diye baya tutmus kendini

western turkiyede star trekin %50 si kadar populer olabilseydi daha neler neler calisirdi cem yilmazda millet yani en kral western esprisini bile anlamadi, cogu yerde tek basima gulmiyim diye kendimi tutarken buldum
Sosyal ağlarda paylaş

Set kurmuyor, kaliteli bir ışık sistemi kurmuyor, ajanstan adamlar topluyor ucuza oynattırıyor, çekimler toplamda 3-4 hafta belki sürüyor.

Emek hiçbir şekilde harcamıyor, biraz küfredip parayı topluyor. Filmlerinin senaryosunda bir damla zeka kırıntısı da yok, sadece laf sokma ve küfür üzerine kurulu filmler,

Çıkıpta emek var derseniz bu işten anlamıyorsunuzdur kusura bakmayın,
Sosyal ağlarda paylaş

Orası öyle, bu adam ömrü boyunca skeç yapsaydı gayet götürürdü ki o skeçleri bu filmlerden kat kat daha kaliteliydi.

Ha şu var, adam hiçbir maliyet altına girmeden 33 milyon TL kazandı 2. film ile, ee halkta iki küfür duyunca mutlu olacak diye gidiyor sinemalara, ne gerek var diyip yapmaz adam nasılsa ne koysa oraya halk gidecek

bu adamlar varken niye sinemamız gelişmiyor demekte normal işte, bu şahan'ında suçu değil aslında adam bug buldu sömürüyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

adam belki topladığı sermaye ile kalite bir işin temelini hazırlıyor? bir de bu açıdan bakmak gerek.

Bu adam kendi filmlerini büyük ölçüde kendi finanse ediyor, sadece 2. filmden 33 milyon TL kaldırıldı ki en kötüsünden büyük pay sahibi. Ve yine en kötüsünden 1 milyon dolar bile harcamıyor filmlere ki ben 500.000 civarında bir rakama çekilebileceğini düşünüyorum Recep İvedik'lerin, onlarda en fazla

Ciddi bir projesi olsa şimdiye 20 kere başlamıştı, ama yeni projesi ne, Recep İvedik 3.

4 gelir, 5 gelir 30'ar 30'ar kaldırır yine parayı, hayatını yaşar. Kıskanmıyor değilim aslında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...