J'eon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 güzeldi, bi ivedik rezilliği gibi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 valla güzeldi komedi diye gitmeyin ama sadece film diye düşünün yinede arog tan sonra beklentimin üstünde bi film çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 spoiler filmin başlarında bunlar silah satın almaya gittiğinde silah satan adamın arkasında "Guns' n Roses" yazması, gibi cok ince bi espri vardı baya guldum. Genel olarak guzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Cem yılmaz yine döktürmüş,çok güzeldi herşeyiyle,tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 güzel filmdi işte. macun buldunuz, ... anladınız onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Regador said: spoiler filmin başlarında bunlar silah satın almaya gittiğinde silah satan adamın arkasında "Guns' n Roses" yazması, gibi cok ince bi espri vardı baya guldum. Genel olarak guzeldi bence. ahauahauaha o baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 benden 7/10 komedi olarak notu daha dusuk, ama setler/cekim vs guzeldi. film beni cok az yerde kopardi. zekice dusunulmus ince espriler vardi ama cogu komiklikte de inceydi. misal silah aldigin yerde guns&roses yazmasi gibi detaylar guzeldi ama komik degildi. en azindan beni bir filmde gulduren seyler bunlar degil. o yuzden genel kaninin aksine; iyi bir film, ama kotu bir komedi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evet kesinlikle cok sayıda ince espri vardı. cok cok dikkat etmeye calıstım ama mutlaka 3-5 tane kacırdırım da vardır, tekrar izlemem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 10 numara film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 komikmiş gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Filmin 2. yarisi daha iyiydi, Zafer Algoz girince isin icine filmin havasi yerine geldi. Yoksa cok gulemedim nedense. Espriler iyiydi ama kahkaha attirmadi, gulumsetti. Salon Recep Ivedik 3 fragmanina filme guldugunden daha cok guldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 salon leşmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ince esprilerden "Dünya savaşı mı yok canım, bir olur iki olur" esprisi de bence iiydi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 LathspeLL said: Salon Recep Ivedik 3 fragmanina filme guldugunden daha cok guldu. benim gittiğim salonda öyleydi enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 biz en çok dolby digital reklamına güldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Kelebek esprisine anıra anıra güldüm, anlamayanlar suratıma pis pis baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet kelebek espirsiine 3 kişi falna güldü sinemada, bizim bi arkadaş bağırdı onun sesi duyuldu hueuhe çoğu insan anlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi yok yani bu filmdeki esprileri hakkaten herkes anlayamayabilir. ne biliyim mesela orta okul cocukları da cem yılmaz'ı biliyolar, gidip izlerler ama filmdeki esprilerin 90% ını anlamayacakları kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yarısında çıkma geyiği olmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fede said: biz en çok dolby digital reklamına güldük umut sarıkaya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bazı sahnelerde yardı. arogdan iyiydi ama gora kadar iyi değildi. yinede gidip izlenmesi gereken bir film. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 uzun süredir seyrettiğim yerli yabancı en iyi filmdi galiba (pineapple express ayrı). sonuna kadar değdi gittiğime. her cem yılmaz filmi sonrası böle lan şurası olmasaydı gereksizdi bilmemneydi falan kulp takabiliyodum bunda takamadım. net 10 veriyorum. en kısa zamanda gidicim bi daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 iyi bir filmdi ama süperdi diyemecem gerçi aşırı güldüğüm sahneler oldu arkadaşlar spoiler olarak vermiş:) ama ki bazı sahneler vardıki neden ordalardı anlayamadım,kesilseler en az 20 dakka daha az olurdu belki film ama yinede değer arog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ya bugün izledimde en son çizmeyi veren amerikan başkanına birşey diyor cem yılmaz cvp olarak hatırlayan varmı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben bisküvide bağırdım bütün saol bize baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sonraki 10.sayfa (Toplam 17 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ya bugün izledimde en son çizmeyi veren amerikan başkanına birşey diyor cem yılmaz cvp olarak hatırlayan varmı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben bisküvide bağırdım bütün saol bize baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar