Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahşi Batı [Cem Yılmaz]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spoiler

filmin başlarında bunlar silah satın almaya gittiğinde silah satan adamın arkasında "Guns' n Roses" yazması, gibi cok ince bi espri vardı baya guldum. Genel olarak guzeldi bence.

Mesaj tarihi:
Regador said:

spoiler

filmin başlarında bunlar silah satın almaya gittiğinde silah satan adamın arkasında "Guns' n Roses" yazması, gibi cok ince bi espri vardı baya guldum. Genel olarak guzeldi bence.

ahauahauaha o baya iyiydi
Mesaj tarihi:
benden 7/10

komedi olarak notu daha dusuk, ama setler/cekim vs guzeldi. film beni cok az yerde kopardi. zekice dusunulmus ince espriler vardi ama cogu komiklikte de inceydi. misal silah aldigin yerde guns&roses yazmasi gibi detaylar guzeldi ama komik degildi. en azindan beni bir filmde gulduren seyler bunlar degil.

o yuzden genel kaninin aksine;

iyi bir film, ama kotu bir komedi filmi
Mesaj tarihi:
Filmin 2. yarisi daha iyiydi, Zafer Algoz girince isin icine filmin havasi yerine geldi. Yoksa cok gulemedim nedense. Espriler iyiydi ama kahkaha attirmadi, gulumsetti. Salon Recep Ivedik 3 fragmanina filme guldugunden daha cok guldu.
Mesaj tarihi:
abi yok yani bu filmdeki esprileri hakkaten herkes anlayamayabilir. ne biliyim mesela orta okul cocukları da cem yılmaz'ı biliyolar, gidip izlerler ama filmdeki esprilerin 90% ını anlamayacakları kesin.
Mesaj tarihi:
uzun süredir seyrettiğim yerli yabancı en iyi filmdi galiba (pineapple express ayrı).

sonuna kadar değdi gittiğime. her cem yılmaz filmi sonrası böle lan şurası olmasaydı gereksizdi bilmemneydi falan kulp takabiliyodum bunda takamadım. net 10 veriyorum. en kısa zamanda gidicim bi daa
Mesaj tarihi:
iyi bir filmdi ama süperdi diyemecem gerçi aşırı güldüğüm sahneler oldu arkadaşlar spoiler olarak vermiş:)
ama ki bazı sahneler vardıki neden ordalardı anlayamadım,kesilseler en az 20 dakka daha az olurdu belki film ama yinede değer

arog
  • Yeni Oluştur...