BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bi bok anlasam da zenci olsam sonra konulu güzel hoş fişmlerde boygöstersem[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 boğazım şişti[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 öyghk... Hasta oldum topiğe girince... Dıdı dıdı... hıh..bişide olmuyor..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbdıbdıdıdıbdjbıdı karıştı ehehe süperbi olay yaa dıbıdıbı[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Dişleri kapayıp PITI PITI diyince daha bi ii oluo[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hay allah yapamıyom *!Aynaya bakıp yapar ve spastik gibi hisseder*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 su içtim[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 sağ elinizle sol kulağınız tutup, sol kolunuzu da sağ dizinize deydirip hebele hübele hede hödö deyince cok güzel oluyo. tavsiye ederim.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ülen ben de yeni konu sandım raistlinn nickini gördüm şok oldum noluyoz diye meğer eski konuymuş.. bu arada niye mi şok oldum??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Haziran 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 neyin kafasıymış şu bana onu izah edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 asıl bu konuyu bulmak ve 7 sene sonra sorgulamak neyin kafası diye sorsak? edit: hatta 9 seneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eliniz yumruk yapıp başparmağınızın ilk boğumu ile alt dişlerinize yavaş yavaş vurun, bir süre sonra çok hoş hissedeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eksi konulari sadece ben upliyorum. yönetimde bana öyle bi yetki verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bone said: said: Baggio, 02 Haziran 2004 17:32 tarihinde demiş ki: said: Malegant, 20 Haziran 2002 18:02 tarihinde demiş ki...Nasil bir haz aliyorsunuz eski ve gereksiz konulari abuk subuk uplamaktan bilmiyorum. +1 başlığa baktım saçma, bir de ne göreyim, uplanmış bi topic gereksiz yere, iyice saçma.. iki kere saçmalanmış yani.. anlamadığım durum şu: atıyorum kazaa ile ilgili açılmış tonlarca topic var.. ama adam geliyor gene kazaa ile ilgili topic açıyor.. "aramaya inanmak" diyoruz.. buna rağmen "işe yarar topicleri" uplıyan olmuyor, tersine herkes gidiyo yeni topic açıyor.. buna rağmen bazıları "aramaya inanmak" lafını abuse edercesine, en alakasız, en gereksiz topicleri gidip uplıyor.. bi de işe yarar birşey değil, gereksizce bir uplanma oluyor.. eeheh garip durumlar.. not: aha deep değiştirdim başka yanlışlık var mı? :D :-p [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Haziran 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 HAHAAHAHHAH BONE. ADAM, YILMAZ ÖZDİL TERK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dıbı dıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 burda da su içtim yazmış bone ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bone said: su içtim[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. KLSADJFSALDK classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bone said: başlığa baktım saçma, bir de ne göreyim, uplanmış bi topic gereksiz yere, iyice saçma.. iki kere saçmalanmış yani.. Olm lan ne adamsın hahah artık yapmıyosun dimi böle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 midem bulandı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hatuna şirin gözükmek için maymun olmuş sap yuvasıymış bu topik... Geri kalan kız postu olan tüm güncel torpikler gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 2002de ben 14 yasındaydım ahaha sanane de takılıyoduk o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 2002'de 2 sene gecikmeyle universiteye gitmistim lan ben. Fosil miyim neyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ne kadar saf ve temiz mesajlar varmış o zamanlar, birde şimdiye bak. Hepimiz wiseass olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar