Malegant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Dişeriniz kapalıyken dıbı dıbı diyin çok güzel oluyor[hline]Any color if it's black. e-mail:@ icq:‡ www:ˆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 lol be konuya bakın :) süfermişsin sen... bi daha lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 harbi lol bir olay ya siteye baktım flash güzelmiş:)[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malegant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Ehehe sağol raistlin ama harbi çok güzel olmuyomu bak dıbıdıbıdıbıdıbı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel :)[hline]Any color if it's black. e-mail:@ icq:‡ www:ˆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 rofl![hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 denedim hiçbirsey olmuyor acaba yanlış mı yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2002 *!haftanIn thread'i oduLunu Malegant'e uzatIr* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 oharanzi ne biçim konu bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hayatın gerçek anlamı bu olsa gerek. Förfek yani. :)[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Malegant, 20 Haziran 2002 18:02 tarihinde demiş ki...Nasil bir haz aliyorsunuz eski ve gereksiz konulari abuk subuk uplamaktan bilmiyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben anlamadım olayı yaptıgım halde :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Eternal, 02 Haziran 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben anlamadım olayı yaptıgım halde :) sana katılıyorum neresı gusel bunun ya da ben mı kalasım gusellıgını fark edemedım?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sınıfcak oynamaya basladık ddibidibidibi diye ilginçmis...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hızlı sölersen bıdıbıdı oluyo işte baska bi özelligini çözemedim :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 boğaza yayılan bi titreşim oluyo böyle ıyy boğazım kamaştı[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bu arada kendisi(Malegant) "su içtim" konusu açan arkadaştır :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 her eve lazım bu arada pop dom un evde sular kesilmiş musluk akmıyomus neydi ustanın adı[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 [Bu mesaj DynamicK tarafından 02 Haziran 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 cengiz usta ama benle uzun süredir görüşmüyor justin'e sormak lazım o bilir kesin ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tarihe dikkat ederseniz haziran aylarında "su içtim" "dıbı dıbı deyin" gibi başlıklar başlıyor, gene yakında çıkar şu aralar.. :) "su içtim" daha popüler olmuşsa da bu başlık da büyük önem arzetmektedir bu klasmanda, malegant'ı orwell olarak ele alırsak "su içtim" 1984, "dıbı dıbı deyin" ise animal farm'dır.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Baggio, 02 Haziran 2004 17:32 tarihinde demiş ki: said: Malegant, 20 Haziran 2002 18:02 tarihinde demiş ki...Nasil bir haz aliyorsunuz eski ve gereksiz konulari abuk subuk uplamaktan bilmiyorum. +1 başlığa baktım saçma, bir de ne göreyim, uplanmış bi topic gereksiz yere, iyice saçma.. iki kere saçmalanmış yani.. anlamadığım durum şu: atıyorum kazaa ile ilgili açılmış tonlarca topic var.. ama adam geliyor gene kazaa ile ilgili topic açıyor.. "aramaya inanmak" diyoruz.. buna rağmen "işe yarar topicleri" uplıyan olmuyor, tersine herkes gidiyo yeni topic açıyor.. buna rağmen bazıları "aramaya inanmak" lafını abuse edercesine, en alakasız, en gereksiz topicleri gidip uplıyor.. bi de işe yarar birşey değil, gereksizce bir uplanma oluyor.. eeheh garip durumlar.. not: aha deep değiştirdim başka yanlışlık var mı? :D :-p [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Haziran 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 *!dıbıdıbıdıbı* :D[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bonecrusher ankaranın rutin, sıkıcı, fazla kuralcı,tekdüze hayatı sana yaramıyo ehe memleketi senmi kurtaracan selo[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Sam, 02 Haziran 2004 18:16 tarihinde demiş ki: malegant'ı orwell olarak ele alırsak "su içtim" 1984, "dıbı dıbı deyin" ise animal farm'dır.. sam bitirmişsin olayı, ben gidiyorum tuvalete, kusucam... said: DynamicK, 02 Haziran 2004 18:20 tarihinde demiş ki: bonecrusher ankaranın rutin, sıkıcı, fazla kuralcı,tekdüze hayatı sana yaramıyo ehe olabilir, burası çok sıkıcı feci sıkıcı... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Haziran 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Haziran 2004 18:18 tarihinde demiş ki: başlıya baktım saçma, başlıy[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 aaaaa harbi güzel miş *!dıbıdıbıye devam*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar