Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Canon CEO su Hisashi Sakamaki yazdigi kitabinda isyerinde sandalyelerin gereksiz oldugunu ve kaldirinca uretimin arttigini soylediginde butun gozler canon un fabrikaya cevrildi soldan ikinci resimdede goruldugu gibi Canonda sandalye yok, toplantilar ise ayakta yapiliyor 3. resimde 4. resimde en enteresani, kordirodorlarda 3.6saniyede en az 5 metre katetme kurali var, yavas gecerseniz sensor tespit ediyor alarm caliyor, yerdede "Lets rush - if we don't then the company and world will perish." yaziyor sagdaki resimlerde ise caliskan patronu goruyoruz adsfsdf http://image.blog.livedoor.jp/dqnplus/imgs/8/2/820a5bc2.jpg 2ch da fenomen olma yolunda ilerliyor adsfasdf kaynak: http://blog.livedoor.jp/dqnplus/archives/1264710.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 alienation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ederim ole isin icine bu ne lan butun gun ayakta durcak olsam garson lurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kalk bakiyim kalk bak onlarda muhendis sende bu yuzden ulke bir adim ileri gitmiyor!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 elbette ki disipline girmekten aciz poposunun rahatına düşkün bir grup embesil bu olayı eleştireceklerdir ama çalışanlara sorsanız her biri sandalyelerinin alındığından dolayı mutluluk duyduğunu ifade edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 birazdan komünizm kavgası çıkarsa bana haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bilgisayarı da mı ayakta kullanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 düşündükçe ayak tabanlarım acıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 canon...dünyanın en iyi bacak kaslarına sahip firması! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bu adamlara sövücek gelecek nesiller haberleri yok biz nasıl şimdi bi walras a cournot a marshall a fln sövüoruz onlar da bunlara sövücekler yalın üretimmiş yok sandalye eksiltmekmiş ne bok varsa bu adamlardan çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 iş ortamında bi insan ne kadar hareket halinde olabilirki.illa böle boş boş masa başında uzun uzun duracaktır.koşsan yorulmassın ama mal mal ayakta dikilmek adamı pert eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Oha yol yemekte vermiyodur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dasaaa said: elbette ki disipline girmekten aciz poposunun rahatına düşkün bir grup embesil bu olayı eleştireceklerdir ama çalışanlara sorsanız her biri sandalyelerinin alındığından dolayı mutluluk duyduğunu ifade edecektir. embesil??? ironi mi bu dasa yoksa bende senin anana bacina kuredebili miyim dusun ona gore cevap ver onu gectim muhendisin ayakta durmasi 5 metrey 3.6 saniyede kosmasina gerek yok bole bi egitim yok bunun adi pavlovun kopegi sartlandirma tualete gittiginiz sureyi hesaplayan anatardan bi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bana kolpa geldi, böyle bi durumda mühendislerin fabrikadan ayrılması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oha cok abartilmis, sandalyesizlik tamam bir yere kadar olabilir de yavas yuruyunce alarm calmasi ve anonsun garipligi beni benden aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bone dasaaa nın o mesajı aşırı dozda ironi içeriyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Estel_Anorien said: bone dasaaa nın o mesajı aşırı dozda ironi içeriyo bence. yok mudur yane hane smileye son derece ayar bi insanaimda ne biliyim ironi goremeyince huylandim IRONISIZ SARKAZIMSIZ HAYATI NEYLIYIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bir deli rüzgar almış beni İroniye salmış beni Smiley'i koymamışsan Mesajın anlamı kalmış geri posta gazetesinden yurdumuzdaki şairler köşesinden alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bol memeli bi başlıkta kullanmıştım.. ahanad:http://forum.paticik.com/read.php?62,4069663,page=11#msg-4073189 witty body yerine embesil koyabilirsiniz. [hr] DURUN! aramızda absürd mizahtan anlamayanlar olabilir! sakın kormayın ve avukatınızı arayıp "bana vitibadisiz dediii" diye ağlamadan önce bekleyin derin bir nefes alın ve bunların tamamının evet evet tamamının makara olduğunu UNUTMAYIN! UNUTMAYIN ve UNUTTURMAYIN! yüce memeler sizinle olsun diğer yandan anama ya da bacıma küfür etmek isterseniz iki kere düşünün. hele yazılı bir mecrada üçüncü ve dördüncüyü de düşünün.. hatta bi loop yapın da 1001 kere düşünün öle edin. başlığı açan ile bu gibi bi kalıbı askerlik başlığında kullanan kişinin aynı olması bu güzel ironiyi çogüzel pekiştirdi bence. http://forum.paticik.com/read.php?13,4075829,4078531,page=16#msg-4078300 ama bu ikinci kısmı da ayrı bi komik oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 DASA IRONI YAPTIN MI YAPMADIN MI LAN ACIK KONUS DEMOGOJI YAPMA BANA!!!11!!1!1ELEVEN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 yalnız canon çalışanları 20-30 yıl sonra canon'un donunu alır ki varis nedeniyle tazminat davası açıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 abi yapmadiysa anasina bacisina neden kufrediyosun onu anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 turkiyede zaten basladi tuvalet molasi ve sigara molasi denetleme sistemleri cokda yadirgamaya gerek yok :p sandalye kaldirmak ve 3.6 saniyede 5 metre biraz uc ornek ama olsun http://www.perkotek.com.tr/wc.htm okuyunuz bilgileniniz efm :p ozellikle sendikali calisanlarla olumune mucadele edilen gunumuz turkiyesinde cok korkutucu bu gibi sistemlerin yayilmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 said: örneğin 100 personeliniz var ; her personel günde 20 dakika ekstra olarak tuvalette vakit harcıyor diyelim. 20 x 100 = 2.000 dakika ( bir günde kaybedilen zaman ) 22 iş günü ile çarpalım 22 x 2.000 = 44.000 dakika saate çevirirsek 733 saat yapar ortalama personellerin saatlik ücretinin 3 ytl olduğunu varsayalım. 733 x 3 tl = 2.199 ytl 100 çalışanı olan firmanın aylık 2 milyar için işçilerini soğutması da ayrı bir komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 BonePART said: DASA IRONI YAPTIN MI YAPMADIN MI LAN ACIK KONUS DEMOGOJI YAPMA BANA!!!11!!1!1ELEVEN!!!! toparlıyorsun sdf :D edit: smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar