Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 # The Wrestler # Sweeney Todd-The Demon Barber Of Fleet Street # The Curious Case Of Benjamin Button # Felon # Iron Man # Frozen River # Seven Pounds # The Orphanage # Wall-E # The Dark Knight- batman # Fermat's Room # Defiance # Kung Fu Panda # American gangster # August # Funny Games U.S. # Hell Ride # Hellboy 2 # Body Of Lies # Pride And Glory # My Sassy Girl # Wanted # Step Brothers # The Counterfeiters # Man on Wire Slumdog nerde ? diyenler için Academy den sora iyice gıcık oldum.. beni listemde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Transformers yok saymam ben bu listeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Iron Man +1 Wall-E +1 Kung Fu Panda +1 Hellboy 2 +1 Transformers -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 My Sassy Girl ? Dandik USA versiyonundan bahsediyor olamazsın sanırım dicem de Kore versiyonu zaten yeni değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 # Sweeney Todd-The Demon Barber Of Fleet Street ulan sunu yazdiniz ya liste gecersizdir kiz arkadasimla izledim abi yane dusun johnny depp li film 15 dakka dayanabildik boklu kurabiye sarkisina kadar ben zaten camdan atmistim kendimide kiz arkadasimda gazi acip son sigara yakmaya kalkisinca kapadik filmi hayatimda bu kadar sikici bi film izlemedim ki severim yane muzikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 # Hellboy 2 ilk filimden sonra baya bi hayal kirikligiydi sanke filmi yarida kesmisler gibi yada abi oyy cok uzun oldu kes kes diyop filmin yarisini atmislar gibi izledim ilk ulan aceba film mi eksik dedim baska bi tane cektim oda ayni adamlar filmi eksik kaydetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sweeney todd iyidir be adam bildiğin ustura kemal ama depp in olamdığı sahneler sıkıcı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 my sassy girl'ü kimse izlememeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 BabacumMostors said: sweeney todd iyidir be adam bildiğin ustura kemal ama depp in olamdığı sahneler sıkıcı evet ildeniz haci dunyanin en sikinti filmi muzikal dedin mi mesela bi blues brothers bi grease bi ne biliyim hair felan bekliyosun tam cem yilmaz modeli ahmet olmus nasil dur anlatiyim lalalalala diye bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sweeney todd cidden iyiydi ya, hele baron cohenli sahneler ahah. gayet hoşuma giderek izlemiştim. ayrıca batman ve kung fu pandaya da +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 wanted da seyretmeyin yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 BonePART said: # Hellboy 2 ilk filimden sonra baya bi hayal kirikligiydi sanke filmi yarida kesmisler gibi yada abi oyy cok uzun oldu kes kes diyop filmin yarisini atmislar gibi izledim ilk ulan aceba film mi eksik dedim baska bi tane cektim oda ayni adamlar filmi eksik kaydetmis +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 BonePART said: # Sweeney Todd-The Demon Barber Of Fleet Street ulan sunu yazdiniz ya liste gecersizdir kiz arkadasimla izledim abi yane dusun johnny depp li film 15 dakka dayanabildik boklu kurabiye sarkisina kadar ben zaten camdan atmistim kendimide kiz arkadasimda gazi acip son sigara yakmaya kalkisinca kapadik filmi hayatimda bu kadar sikici bi film izlemedim ki severim yane muzikal Sanattan hiç anlamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sanat değildi o,gayet kötü bir film.Tim Burton'un sinematografisine yakışmayan bir film oldu ki kendi de eminim pişmandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 kötü ya film, bi de liste çok salakçaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 listeyi kim yapmıs bilmiyorum da, listedekilerin çoğunu "seyredersen hakkımı helal etmem" listesine alırım, en seyredilesi listesine yalnızca kung fu pandayla batman i koyarım. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 holywood filmleri %98i yalan bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Wrestler iyi ama orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Masquerade said: Wrestler iyi ama orda. bağımsız film de ondan. ne varsa bağımsız filmlerde var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sdfsdf wanted nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 burtonesk said: kötü ya film, bi de liste çok salakçaymış. kiz bak bu kiz yaziyo kiz filme kotu diyo johnny depp filmine kotu diyo kiz o derce kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 DarKRideR said: sanat değildi o,gayet kötü bir film.Tim Burton'un sinematografisine yakışmayan bir film oldu ki kendi de eminim pişmandır. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Sweeny Todd gayet iyiydi ya, ben de dişi bir yaşam formuyla izledim gayet memnun ayrıldık salondan. Ayrıca diğer dişi yaşam formları da gayet memnundu geyiği döndüğü süre boyunca. Bir de her ne kadar Transformers fanı olsam da kötüydü o film ya. Hiç bir olayı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 defiance güzel filmmiş geçen izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 burtonesk said: kötü ya film, bi de liste çok salakçaymış. nesi salakça? anlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar