Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tabi tüm ülkeye ve başka ülkere kutlama yaymak ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kafanı camdan çıkarınca görürsün kutlamaları.Bu kadar boş bi mesaj olabilir mi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 chelsea şampiyon olunca tüm londra'da kutlama mı yapılıyor sanıyosn abi? nasıl bi mantık bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Red said: beşiktaş şampiyon olunca üzülmüyorum yahu kutlamaları beşiktaş sınırını geçmiyor.şampiyon mu değiller mi anlamıosun :) ya sen nediyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ilk yarı atamazsa bjk strese girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 http://3.bp.blogspot.com/_DYw7Zx9HJQc/Sh_pMWo4c4I/AAAAAAAAGM0/lqwb8ddy0Ts/s1600-h/medya.php+(1000+x+689).jpg ernst fdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gün geldi. kaldı 8saat off offf şaka maka şampiyonluk görücez ya =) adam gibi 2.şampiyonluğumu kutlııcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 BiTcH_oFBaT said: Red said: beşiktaş şampiyon olunca üzülmüyorum yahu kutlamaları beşiktaş sınırını geçmiyor.şampiyon mu değiller mi anlamıosun :) semt takımı olmak bu yüzden çok güzel bişey işte. kendi aramızda kendi halimizde kutluyoruz. işte sizde olmayan şey bu. bir semt. bir mekan. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sinad said: Gün geldi. kaldı 8saat off offf şaka maka şampiyonluk görücez ya =) adam gibi 2.şampiyonluğumu kutlııcam malzeme çıkarma adamlara dsaldkas ben şu 90lardakileri hatırlıyorum, çok eğlenceliydi :D 2003 te böyle heycan yapmadım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 semtte olmak lazımdı yaa dev ekran adamlar sonra ordan havalimanına geçicek of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oha lan koskoca uefa şampiyonu olmuşsunuz zamanında, hala bizim şampiyonluğumuzu çekemeyip dokunduruyonuz.ayıp be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Öyle ama bende 90ları hatırlıyorum tura falan çıkmıştık ama bi 2003 te yaşamıştım ortamı gerçekten.kafam güzel kazan önünde tezahurat yapıyordum. 2saat sonra beşiktaşa geçiyorum bende erkenden gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Llama said: semtte olmak lazımdı yaa dev ekran adamlar sonra ordan havalimanına geçicek of of senin içinde izlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 semtte olcam, ama dersanede. AK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Llama said: semtte olmak lazımdı yaa dev ekran adamlar sonra ordan havalimanına geçicek of of bu arada ben denizliye gitmeyi düşündümde mesafeden filan koydu sen niye gelmedin istanbula ki? ucuz da artık yolculuklar filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ulan insem mi beşiktaş'a diyecem de final haftası off,istanbul'da bile olmamam gerekirken geldik adsfds neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 maçı izlemeye gidicem ama büyük ihtimal heyecandan izleyemiycem of hadi be kartalım dindir şu hasreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Varya yalnız şu şampiyonluk giderse bi şekilde inanılmaz mutlu olucam bütün o hazırlıklar patlarsa elinde beşiktaşın :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 cadde taraflarında kutlama yapmayın hasta ve yaşlı insanlar var burda taksime gidin bağcılara gidin yada evet evet bağcılara gidin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 valla ben bizim takmdan çok fener ve trabzona güveniyorum.. tabii beşiktaş kazanırsa bütün dileklerim tersine dönüp , galatasaray'ın uzun yıllar önce çıktığı çeyrek final sonrasındaki hüsran yıllarına bir yenisini daha eklemesini umud etmeye başlayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 BiTcH_oFBaT said: senin içinde izlerim :D izle izle foto çek bol bol festival gibidir şimdi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Akşam beşiktaştayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Zaman Geçmiyor Alkol Yetmiyor Şampiyonluk Maçı Gelmek Bilmiyor Cem Uzan Gelse Tüm Dertler Bitse Bütün Beşiktaşlılar Caddeye İnse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 denizli alır, sivas şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben dayanamıyorum gidiyorum artık bi yerlere içmeden akşam olmaz izmirdeyiz desteğimiz burdan geliyor Beşiktaşım sen bizi utandırma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar