Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rtük azıttı - UYARI!


Sam

Öne çıkan mesajlar

farkında mısınız bilmiyorum artık reklam kuşaklarında upuuuzuuun bir metini at yarışı spikerlerine hızlandırılmış olarak okutuyorlar edepsiz ya da kanuna aykırı bir reklam filan çıkmışsa. tebrik etmek istiyorum bunu düşünebilen insan evladı kimse. dünyada bir ilki başarmış olsa gerek yaratıcılığıyla, biz de diyorduk ki "bu reklamlar çok sıkıcı, şöyle mahkeme bildirisi seyretsek ağzı tadıyla"..

bu adam senle benle aynı oksijeni soluyor, ama içeride ne oluyorsa.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ceza verilecekse seyirci etkilenmesin bundan, versinler eşşek gibi para cezası. böyle yayın durdurma, mahkeme bildirisi okutma filan çağdışı işler..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haha hahahah..
yabancı ülkelerde "diğer bir ürünle dalga geçip kendi reklamını yapma" tarzı reklamlar yasak değil ama bizde yasak diye biliyorum..
mesela coca cola kutularını üstüste dizip, cola makinesinin en üstündeki pepsi butonuna basıp, pepsiyi alıp colaları bırakan çocuk reklamı vardı güzel birşey. Bizde bu tip şeyler yayınlanmıyor.
Hala "biz bu televizyon kanalını cezalandırdık, 3 gün yayınını kestik"
"bu reklam hede hödö oldu ceza verdik"
gibi bize bildiri dağıtıyorlarmış gibi..
oysayı o kanalı kapatarak cezayı bize veriyorlar.[signature][hline]pc and comics geek of Ankara
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20dk dan kisa araliklarla reklam yayinlamak yasak turkiyede, ama cnbce yayinladigi programlar geregi cok sIk reklam veriyor. cunku programlarin kesintiye ugradigi zamanlar bu sIklIkta reklamlara gore ayarlanmis. o yuzden uyari aldi.
bilmiyorum belki iyi olur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yayin akisi degisir bu seferde :) o reklamlarla 1 saate tamamlaniyor programlar. ama bayginlik veriyor en heyecanli yerlerde milupanin bebeginin ceee diye ekrana ziplamasi.
ne kadar az reklam olsa o kadar iyi olur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uyarıyı görmemiş herhalde herkes, görseniz. o kadar trajikomik ki. at yarışı spikeri reklamda geçen konuşmaların hepsini canlandırıyor. philips tv reklamı vardı mesela, bir kadınla adam sevişmeye hazırlanıyorlar, "ahh canım seni istiyorum", "dur geliyorum tatlım" vb konuşmalar var, sonra ortaya çıkıyor ki adam tv seyrediyormuş fena kaptırmış kendini. :-p oradaki repliklerin hepsini okuduklar ya, gülsem mi ağlasam mı şaşırdım. böyle sovyet uygulamaları gibi bişi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlamıyorum ama zaten reklamı da bir kere gördüm, bir daha da verilmez kesin. izlerken de anlayamadım espriyi baştan, (anlaşılmıyor tabii) dedim noluyoruz reklam arasında geceyarısı kuşağının bantını mı taktılar ne.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CNBC-e' nin de reklamlarından şikayet edyorsanız gidin bir kere dizi seyredin show TV de de ondan sonra konuşun. TRT den sonra en iyi reklam herhalde CNBC-e dedir.
Dizinin ortasında değil arasında reslam verilmesi gibi bir mantık söz konusu olamaz. Sonuçta o reklamların izlenmesi gerekiyor ki reklam alabilsin ve para kazanabilsin.
"En az 20 dakikada bir reklam verilmesi gerekir" gbi bir kanun oldugunu sanmıyorum çünkü bir çok TV kanalı buna uymuyor. Eğer böyle bir kanıun varsa ve kaynak gösterebiirsen şahsen ben showTV yi şikayet etmek istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 01 Haziran 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
gecen bolum mu ne Zack in oldgunu ogrendigimde BP de feci koymustu bana
ben h.r derken reklam girdi tum atmosferin icinden bir meteor gibi fiat panda gecti :P

yalanlara sinir yok tabii :P BP'nin o bolumu yayinlandiginda daha Fiat Panda reklamlari cikmamisti :P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boneun dedii gibi bi reklamda ben yaziym

Mercedes hızla gidiyo bi viraja geliyo virajı alamayıp şarampole yuvarlanıyo. Sonra kamera iniyo aşşaya bakıyo arabada hiçbişey yok sapasağlam fln, ardından bi yazı beliriyo,
"Fakat BMW olsaydı o virajı alırdı"[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam'in laf attigi zaten cnbc-e'nin reklam kusaklari degil sanirsam... bende bi kac kere rastladim o tip rtuk uyarilarina, reklam kusaginda 5 dakka mahkeme bildirisi okutuolar adamin birine. mesela rocco lolipop (ki ben hala nasil bir marketing mucizesidir o lolipoplar anlamis degilim) reklamlari sirasinda rtuk olaya el atmis, "Cocuklarimiz agizlarina almamali" cinsinden bir bildiri yayinlatmisti cnbc-e'ye... Gariban bir kizimiz ekrandan gecen yazilari tabakhaneye diski yetistirme hevesinde, 5 dakka boyunca "...Cocuk kusaginda yayinlanan rocco lolipop reklamlari su sekilde zararlidir, bu sekilde aile yapisina aykiridir, o sekilde ahlaksizdir, bu reklamlarda 'sok seker' 'sok sok seker' 'sok seksi' 'you nasty' gibi seyler soylenmekte, bunlar cocuklarimiza zararli..." gibi bir icerige sahip bildiriyi okuyodu... mutemadiyen sinir bozucu bir seydi[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reklam olayına oldum olası kılımdır zaten. ben şeyi anlamıorum 24 adlı diziyi cnbc-e yayınlarken turkcell sponsorluğunda reklamsız olarak yayınlıodu demekki kurtarabiliyormuş reklam almadan. ama diğer kanallardaki dizilerde sponsor olmasına karşın dolu reklam veriyorlar bence sponsor yeterince dizinin giderlerini karşılıyordur illa uzun uzun reklam vermesine ne gerek varki. o kadar uzun reklam verilmesi parasızlıktan yada dizinin giderlerini karşılamaktan öte açgözlülüğe giriyor bence aman çok reklam verelimde daha çok kazanalıma dönüyor olay gibi geliyor...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...