nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Rize'de bir sürücü, minibüsle yaya üst geçidinden yolun karşısına geçti RİZE - Gece İsmail Güngör (36) idaresindeki 53 AN 660 plakalı minibüs, Menderes Bulvarı'nda MOSEBE biriminin de bulunduğu İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nin önünde yer alan ve merdivensiz yapılan yaya üst geçidine girdi. Güngör, minibüsüyle üst geçidin diğer tarafından inerek yoluna devam etti. MOBESE kameralarını takip eden polisler tarafından fark edilen Güngör, bir süre kara yolunda ilerledikten sonra trafik ekiplerince durduruldu. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 in turkey something happening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 "'Üst geçitten bir de arabayla geçeyim' diye düşündüm. Anlık bir kararla oldu. Çok istiyordum onu da gerçekleştirdim" dedi. Üst geçitten geçerken dönüşlerde zorlandığını ve minibüsünün bazı yerlerinin çizildiğini ifade eden Güngör, ''Ama önemli değil. 2 bin liralık maddi hasar oluştu ancak araç tamiri yapan iş yerimiz var. Tamir ederiz'' diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 everything is something happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Adam hırs yapmış ve başarmış. 2 bin liralık hasar sorun değil diyor :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 aynı ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Adam açıklama yaptı. Belediye başkanı çok düz bir geçit yaptırmış bizimde arkadaşlar ile içimizde kaldı bu akşam bunu gerçekleştirdik dedi zuahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Oha ahaha düz geçit fantezisi varmış adamın be :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Şöyle yaratıcı bir insan olamadım ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 İyi tırla filan denememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Habertürk'te vidyosu da vardı bu haberin. Hayatı böyle yaşamak lazım, tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Çok takdir ettim adamı yahu, örnek insan tipi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yok abi ben bu adamı hakkaten takdir ettim. Hepimizin vardır böyle zararsız fantazileri. Atıyorum en basidinden yangın alarmı görünce basmak istemek falan gibi. Adam üşenmemiş göze almış oturmuş yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Oha adam GTA denemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hahahah macera arayışına gel, süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 gülüyoz ama o geçit araç için yapılmamış ya çöküverseydi.Aşağıdan geçen trafikte kaza olsaydı.Bu adama trafik kural ve düzeninin neden yapıldığı hakkında zorunlu brifing vermeli ve sonrasında sınav yapmalı ceza olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Sonra 2 saat kosede kafasinda sapkayla dursun tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bansheee said: gülüyoz ama o geçit araç için yapılmamış ya çöküverseydi. imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bi sonraki denemesi boğazı minibüsle yüzerek geçme olabilir büyük ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bansheee said: gülüyoz ama o geçit araç için yapılmamış ya çöküverseydi. bencede imkansız. aynı anda 150 insan geçse zaten 1 arabaya bedeldir. çökmez yani kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Fiziksel olarak aynı anda 150 insanın ağırlığını moment alırsak denge sağlanır. Ama bi anda 150 insaının ağırlığını tek noktaya koyarsak babayı sağlanır. O yüzden mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 said: Üst geçitten geçerken dönüşlerde zorlandığını ve minibüsünün bazı yerlerinin çizildiğini ifade eden Güngör, ''Ama önemli değil. 2 bin liralık maddi hasar oluştu ancak araç tamiri yapan iş yerimiz var. Tamir ederiz'' diye konuştu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar