Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizin allahınız ve kanunları burada geçmez

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.haber7.com/haber/20090522/Adaletin-terazisi-carsafa-dolandi.php

Böyle bir olay yaşanmış, ekşisözlükte karşılaştım bende. diğer haber sitelerinde bulamadım, evde de televizyon falan yok - gerçi televizyonda da karşılaşılacak bir haber değil bu.

bu adamlara böyle açık açık provokatif haber yapmaktan herhangi birşey yapılamaz mı?
Mesaj tarihi:
said:
deniz diyar:
Vakit ve Zaman yalan haber yayınlamıştır.

Tamamen yalan ve dolandan ibaret bir haberdir, zaten olay mahkemeye intikal etmiştir. Olayın gerçeği şudur, bayan mahkeme huzuruna çıkar ve kimlik tespitine yönelik rutin fasıla gelindiğinde Hakime hanım, kimlik tespiti için yüzünü açmasını ister. Bayan buraya erkekler girebilir o nedenle açmam der. Hakime hanım biz burada 3 bayanız içeriye erkek almayız der. Bayan hala açmamakta direnir ve Allahın kanunları der. Hakim biz burada Allahın kanunlarına göre değil T.C. kanunlarına göre yargılama yapıyoruz der.
Mesaj tarihi:
Dun gormustum hemen altinda yazan yorum ilginc

sa said:
deniz diyar:
Vakit ve Zaman yalan haber yayınlamıştır.

Tamamen yalan ve dolandan ibaret bir haberdir, zaten olay mahkemeye intikal etmiştir. Olayın gerçeği şudur, bayan mahkeme huzuruna çıkar ve kimlik tespitine yönelik rutin fasıla gelindiğinde Hakime hanım, kimlik tespiti için yüzünü açmasını ister. Bayan buraya erkekler girebilir o nedenle açmam der. Hakime hanım biz burada 3 bayanız içeriye erkek almayız der. Bayan hala açmamakta direnir ve Allahın kanunları der. Hakim biz burada Allahın kanunlarına göre değil T.C. kanunlarına göre yargılama yapıyoruz der.
Mesaj tarihi:
Bu olay adliyelerde baya konuşuluyor (Bkz. avukat-kalem memurları dedikoduları) ve olay hiçte öyle yansıtıldığı gibi değilmiş.

Kadın kimlik tespiti için dahi içerde erkekler olduğundan yüzünü açmamış ve tartışma başlamış. Dava bir boşanma davası olduğundan kimlik tespitide önemli bir yer tutar (ki diğer davalar gibi genel vekaletname ile dahi açılamaz, özel vekaletname gerektirir fln). Burda kadının hakime "Alahın emri bu" vs. çıkışlarından sonra gayette yerinde söylenmiş bir laf.

Ha maksat yargıya çakmak olunca çarpıtmakta durmak yok yola devam.
Mesaj tarihi:
Disease said:
ya böyle olsa nolcak salak karı dinde kapan dendiğini sanıyo maltoz haketmiş her türlü muameleyi

Demokrasi rulez.
O öyle sanıyor, sen de öyle olmadığını sanıyorsun. 2 farklı görüş ve yorum var ortada. Ama senin görüşüne uymadığı için salak oluyor, üstüne her türlü muameleyi hakediyor? Güzelmiş.
Mesaj tarihi:
http://sonbir.blogspot.com/2007/02/haysiyeti-olmayan-gazete-zaman.html

hırsızlık dincilerin işi, yalan haber yapma dincilerin işi, pedofili dincilerin işi. e ne duruyorsun helva yapsana.
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAA

Bilim adamlarının evrim teorisinin genlerle ispatlanamayacağı görüşüne sahip çıkan gruplar, "Bu gelişme insanların maymunlardan farklı olduğunu ve evrim sürecinde gelişmediğini gösterdi. Dünyayı yaratan Zat'ın insanları farklı tasarladığını kanıtladı." diyor.
Mesaj tarihi:
dava zabıtları yok mu hakimin tam olarak ne dediğini yazan? böyle dedi mi demedi mi tartışması çok abes geldi bana.

heh abso yazmış zaten, oradan baksınlar söylesinler yani nedir ki.
Mesaj tarihi:
önüne gelenin okumasına gerek yok ki, adli makamlar kendileri okusun, açıklasın madem böyle infiale yolaçabilecek bir söylenti doğmuş.
Mesaj tarihi:
firsat vermemişlerdirki , direk içerden bi samanyollu basın mesubu cıkıp abiiiii aciip haber buldum çakalım bunu manşete demiştir hooooooop zaten olaya atlayacak sazandan bol bişi yok bizim memlekette

DİNİMİZE KÜFÜR ETTİ ! hurraaa *bkz zegna nın olay*
Mesaj tarihi:
firatram said:
Slm bende Allah'a inanmıyorum :) Aslında ateizm'de saçma. Sonuçta olmayan bir şeye inanılması saçma bulunuyorsa, olmayan bir şeye inanılmamasıda saçma bulunmalı..

sen çok yanlış anlamışsın be.
  • Yeni Oluştur...