Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://www.haber7.com/haber/20090522/Adaletin-terazisi-carsafa-dolandi.php Böyle bir olay yaşanmış, ekşisözlükte karşılaştım bende. diğer haber sitelerinde bulamadım, evde de televizyon falan yok - gerçi televizyonda da karşılaşılacak bir haber değil bu. bu adamlara böyle açık açık provokatif haber yapmaktan herhangi birşey yapılamaz mı?
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 said: deniz diyar: Vakit ve Zaman yalan haber yayınlamıştır. Tamamen yalan ve dolandan ibaret bir haberdir, zaten olay mahkemeye intikal etmiştir. Olayın gerçeği şudur, bayan mahkeme huzuruna çıkar ve kimlik tespitine yönelik rutin fasıla gelindiğinde Hakime hanım, kimlik tespiti için yüzünü açmasını ister. Bayan buraya erkekler girebilir o nedenle açmam der. Hakime hanım biz burada 3 bayanız içeriye erkek almayız der. Bayan hala açmamakta direnir ve Allahın kanunları der. Hakim biz burada Allahın kanunlarına göre değil T.C. kanunlarına göre yargılama yapıyoruz der.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dun gormustum hemen altinda yazan yorum ilginc sa said: deniz diyar: Vakit ve Zaman yalan haber yayınlamıştır. Tamamen yalan ve dolandan ibaret bir haberdir, zaten olay mahkemeye intikal etmiştir. Olayın gerçeği şudur, bayan mahkeme huzuruna çıkar ve kimlik tespitine yönelik rutin fasıla gelindiğinde Hakime hanım, kimlik tespiti için yüzünü açmasını ister. Bayan buraya erkekler girebilir o nedenle açmam der. Hakime hanım biz burada 3 bayanız içeriye erkek almayız der. Bayan hala açmamakta direnir ve Allahın kanunları der. Hakim biz burada Allahın kanunlarına göre değil T.C. kanunlarına göre yargılama yapıyoruz der.
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bu olay adliyelerde baya konuşuluyor (Bkz. avukat-kalem memurları dedikoduları) ve olay hiçte öyle yansıtıldığı gibi değilmiş. Kadın kimlik tespiti için dahi içerde erkekler olduğundan yüzünü açmamış ve tartışma başlamış. Dava bir boşanma davası olduğundan kimlik tespitide önemli bir yer tutar (ki diğer davalar gibi genel vekaletname ile dahi açılamaz, özel vekaletname gerektirir fln). Burda kadının hakime "Alahın emri bu" vs. çıkışlarından sonra gayette yerinde söylenmiş bir laf. Ha maksat yargıya çakmak olunca çarpıtmakta durmak yok yola devam.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 O son yorumda epeydir orda ustune yeni yorum gelmemeside ilginc
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ya böyle olsa nolcak salak karı dinde kapan dendiğini sanıyo maltoz haketmiş her türlü muameleyi
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Olur mu demokrasi var insan haklari var , istersen donla bile gidersin mahkemeye.
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Disease said: ya böyle olsa nolcak salak karı dinde kapan dendiğini sanıyo maltoz haketmiş her türlü muameleyi Demokrasi rulez. O öyle sanıyor, sen de öyle olmadığını sanıyorsun. 2 farklı görüş ve yorum var ortada. Ama senin görüşüne uymadığı için salak oluyor, üstüne her türlü muameleyi hakediyor? Güzelmiş.
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yok canım daha neler . Demokrasi tabiki var da belirlide kurallar var
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://sonbir.blogspot.com/2007/02/haysiyeti-olmayan-gazete-zaman.html hırsızlık dincilerin işi, yalan haber yapma dincilerin işi, pedofili dincilerin işi. e ne duruyorsun helva yapsana.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 "ben allah'a inanmıyorum demedim, şunu dedim bunu dedim..." said: calimero: "Allah'a inanmıyorum!!!" böyle bişey olmuş bu. komik yani.
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 GEd said: Olur mu demokrasi var insan haklari var , istersen donla bile gidersin mahkemeye. g-string ile gelinsin..
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 AHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAA Bilim adamlarının evrim teorisinin genlerle ispatlanamayacağı görüşüne sahip çıkan gruplar, "Bu gelişme insanların maymunlardan farklı olduğunu ve evrim sürecinde gelişmediğini gösterdi. Dünyayı yaratan Zat'ın insanları farklı tasarladığını kanıtladı." diyor.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Emin değilim ama mahkeme tutanaklarında gerçek konuşmalar ne ise olması lazım.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dava zabıtları yok mu hakimin tam olarak ne dediğini yazan? böyle dedi mi demedi mi tartışması çok abes geldi bana. heh abso yazmış zaten, oradan baksınlar söylesinler yani nedir ki.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Tutuldugu zaman onune gelen okuyabiliyor mu ki onlari?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 önüne gelenin okumasına gerek yok ki, adli makamlar kendileri okusun, açıklasın madem böyle infiale yolaçabilecek bir söylenti doğmuş.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 firsat vermemişlerdirki , direk içerden bi samanyollu basın mesubu cıkıp abiiiii aciip haber buldum çakalım bunu manşete demiştir hooooooop zaten olaya atlayacak sazandan bol bişi yok bizim memlekette DİNİMİZE KÜFÜR ETTİ ! hurraaa *bkz zegna nın olay*
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dediyse de iyi demiş. Çok meraklı sanki ordaki insanlar senin yüzüne görmeye hey allam.
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Slm bende Allah'a inanmıyorum :) Aslında ateizm'de saçma. Sonuçta olmayan bir şeye inanılması saçma bulunuyorsa, olmayan bir şeye inanılmamasıda saçma bulunmalı..
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Haberin çarpıtılmış ve yanlı olduğu bariz zaten. Hakim şöye yaptı, böyle yaptı diye hızını alamayıp gitmiş haberi yapan.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 firatram said: Slm bende Allah'a inanmıyorum :) Aslında ateizm'de saçma. Sonuçta olmayan bir şeye inanılması saçma bulunuyorsa, olmayan bir şeye inanılmamasıda saçma bulunmalı.. sen çok yanlış anlamışsın be.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 haber yapmak icin ozellikle acilmis bir dava bile olabilir
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hatta kadını haber olsun diye doğurmuşlar bence
Öne çıkan mesajlar