ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kızların gözdesi iki isim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ferhat güzeli unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 onu alamadım. ferhatguzel1'den ferhatgüzel999'a kadar tüm kombinasyonları almış puştun biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 o puşt benim. köküçlülerini bile aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abime özendiğim için benim de hep isim baş [email protected] şeklindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 8 ya da lise 1di galiba herkes 666lı mail alıyodu. ben de inat frat333 diye almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Vingthor said: o puşt benim. köküçlülerini bile aldım. güldüm lan of. öss den midir nedir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benim hep aynıydı. [email protected] aldım yıllar önce hala kullanıyorum. Gerçi artık sadece ıvır zıvır şeyler için kullanıyorum, [email protected] var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 rainman_89@hotma.. buda benimdi utanıyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ilk aldigim [email protected] 2. aldığım [email protected] 2.sini kullanıyorum ama oda gmail ilk çıktığı zamanlar ne alakaysa gösteriş olsun diye idi auefha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benim üniversiteden bi arkadaşım var, [email protected] diye msn adresi var kızın. kendisi 21 yaşında falan. ve kullanıyor sdfkjsdklfsd. (heyecan yapmayın sayıyı salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Benim ilk aldığımda The Rasmus yeni çıkmıştı piyasaya, In the Shadows bile yok ortada o derece.. 14 yaşında falandım galiba, neyse o zaman gaza gelip rasmus_88 diye bir mail adresi almıştım mynet'ten. Sonra ne oldu hiç bilmiyorum mail adresine, gruba ne oldu onu da bilmiyorum. Vay canına yau The Rasmus dinliyormuşuz bi zamanlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 çok iyi hatırlıyorum... dayım babama ilk interneti anlatırken kaynamıştım araya.. dayım babama anlattı anlattı babam pek oralı olmamıştı, sonra dayım bana bi email almıştı.. ne olsun dediğinde ise sub-zero olsun demiştim. onun alınık olduğunu söylediğindeyse sub_zero620 olsun dedim. ilk emailim oydu. wayy bee 15 sene olmuş nerdeyse :S ondan sora deiştirdim ama hala ad soyad içeren bi mailim yok, eksik hissediyorum kendimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] neden yazdım bunu buraya bilmiyorum ama evet buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dynun said: [email protected] of ne rezil. hala da açık galiba Ahahaha ginaly said: onu alamadım. ferhatguzel1'den ferhatgüzel999'a kadar tüm kombinasyonları almış puştun biri. Vingthor said: o puşt benim. köküçlülerini bile aldım. Ahahah ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sesu said: Olivies said: hala ilk aldığım maili kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] hala orçun tarafından pis işlerde kullanılmakta eklerse kabul etmeyin ÇÜNKÜ RUS HEACKER REA VE BÜTÜN LİSTENE BULAŞTIRIR VÜRÜSÜ Bİ BİR REKOR DENEMESİ HERKEZE AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 electrickshock mu neydi ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 p_a_l_a_d_i_n_2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bir arkimin adi Ilknur'du. Mail adresi eskiden [email protected] Beninkisi de bizamanlar portakallikurabiye idi hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar