adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 istanbul mahalleler arası liginde aldığı şampiyonlukları saydırdı işte bjk kim bilmiyo bunu başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Avrupada türkiyeyi temsil ettiği için tescil edildi o şampiyonluklar diye biliyorum. Avrupada maçlar falan yaptı diye biliyorum ama kafa biyere sabitlenince ne kadar anlatsakta boş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bildiğin sana yetmiyor bencede tartışmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 !!!!!!KARAKARTAL Şampiyon!!!!!! Kıskananlar çatlasın, tebrik edenler saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Şampiyonluk mevzusu ortada işte, BJK tek yıldızda kalıyordu, ağladı verdiler bir 2 daha :p Hemen ertesi sene şampiyon olup 10'a bileğinin hakkıyla ulaşmıştı halbuki, gereksiz bir çaresizlik örneği oldu, yakışmadı. Kendileri yakıştırmış gördüğüm kadarıyla ama bence yakışmadı. Fazla da konudan sapmayalım, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fenerli olmak zor gene bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Böylesine kalitesiz bir ligde şampiyonluğa niye bu kadar çok sevinilir anlamam :) Konvoylar birbirini kovalar felan, her tarafta meşaleler :D ne ezik millet olduk ya :D Seneye gruplarda şerefli sonunculuklar yaşayıp döneriz felan her sene aynı tantana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi baştan sölim galatasaraylıyım ve beşiktaşlıları tebrik ederim ama hadise o değil: ne beşiktaşlılar sevinmeyi biliyor ne biz tebrik edebilmeyi, çevremden gördüğüm bu. beşiktaşlılar: oluuum "ahahah yazık lan size şampiyonuz oluuum şampiyon" ayağı yapii; hadi ona kaç yıllık hasret var yapsınlar ciğerler diyoruz da, "lan biz kötüydük siz anca öle şampiyon oldunuz" u anlayamıyorum. e oldular lan işte eyvallah diyelim, oldunuz lan işte ama saldırmadan kutlayın diğer takımlara. ayrıca kaç yıllık hasret var derken ayar verdim, o kadar da olsun lan dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 maden suyu, hazimsizliga iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 avrupada temsil nedir abi o zaman gs ye versinler uefa aldı diye 5 yıldız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Otedengelen said: maden suyu, hazimsizliga iyi gelir. Böyle ultra gereksiz sataşmalar ile "zorla kavga çıkartmaya" oynarsanız (bkz. ortada hazımsızlık bile yokken maden suyu demek) işin sonu hakaretleşmelere ve kavgalara, oradan da kilit ve banlara varır, daha önce derbi topiklerinde çok gördük. Düzgün sevinmeyi bilip ona göre sevinin lütfen. Tecrübesizsiniz bu konuda tamam anlıyoruz ama bir yerden de başlamak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Besiktasin sampiyonluk topiginde laf arasında ayar vermeye gelen fenerliler , vapurlar falan hayat ne güzel yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Roqq said: Böylesine kalitesiz bir ligde şampiyonluğa niye bu kadar çok sevinilir anlamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 FB ya da GS olsa sevinilmeyecek miydi, geçelim şimdi bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: Böyle ultra gereksiz sataşmalar ile "zorla kavga çıkartmaya" oynarsanız :p iide baggio burda şampiyonluk kutlaması yapıyoruz siz gelmişsiniz said: "Şampiyonluk mevzusu ortada işte, BJK tek yıldızda kalıyordu, ağladı verdiler bir 2 daha :p Hemen ertesi sene şampiyon olup 10'a bileğinin hakkıyla ulaşmıştı halbuki, gereksiz bir çaresizlik örneği oldu, yakışmadı. Kendileri yakıştırmış gördüğüm kadarıyla ama bence yakışmadı. " gibi laflar ediyosunuz. bu ne şimdi zorla kavga çıkarmak değilde ben senin takım sevincinde ulan zamanında ne ağladıydınız şu senede size ne koduyduk yada şu sene nası hakemleri satın aldınız şöyle böyle diyerek şampiyonluk yerine tartışmaya çevirsem konuyu sen de laf atmazmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: FB ya da GS olsa sevinilmeyecek miydi, geçelim şimdi bunları. fb yada gs olsa daha beter olacaktı eminim bu kutlamalar lol. kedi ciğer olayı işte şaka gibi kalitesiz ligde demişsiniz, kaliteli kalitesiz lig biz seviyoruz Türk futbolunu. başka bi alternatif varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yok abi Galatasaray şampiyon olunca hafif sırıtıp geçiyorum ben yani.Özel bir durum olmadıkça.Denizli faciasında sevinmiş kutlamıştık çünkü süpriz bi olay olmuştu onun dışında bu kadar abartıldığını hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 avrupada ekrem dağ görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 toggie said: beşiktaş şampiyon [/URL] Baggio said: dEaThMooN said: ben lafı sezon sonunda yediririm diyodum ama sen kendin erken yedin .. Kinaye diye bişey duydun mu hiç? Bak adam kinaye yapmiyomus Baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kermit said: Baggio said: FB ya da GS olsa sevinilmeyecek miydi, geçelim şimdi bunları. fb yada gs olsa daha beter olacaktı eminim bu kutlamalar lol. kedi ciğer olayı işte şaka gibi kalitesiz ligde demişsiniz, kaliteli kalitesiz lig biz seviyoruz Türk futbolunu. başka bi alternatif varmıydı ? ya laf atma olayı da değilde,fenerbahçe'nin kutlamaları aşırı derece kötü ve insanlık dışı oluyor.Şöyle ki kabul etmek gerekiyor bunu,taraftar sayısı diğer takımlara göre daha fazla olduğundan ipini koparım sokağa atlayan veya arabasını alıp yola çıkan öküz,hayvan tiplerin sayısı da otomatik olarak artıyor.Doğal olarak her Fenerbahçe şampiyonluğundan sonra kavga haberlerinden tut maganda kurşunundan ölen çocuklara kadar haber görmek mümkün, tabii kulübün elinde olmayan birşey bu,zaten bu sevinçleri de hayvani abartıyoruz ya tüm takımlar olarak,neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 dEaThMooN said: toggie said: beşiktaş şampiyon [/URL] Baggio said: dEaThMooN said: ben lafı sezon sonunda yediririm diyodum ama sen kendin erken yedin .. Kinaye diye bişey duydun mu hiç? Bak adam kinaye yapmiyomus Baggio adam gurur yapmış beklemiş bugüne kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: FB ya da GS olsa sevinilmeyecek miydi, geçelim şimdi bunları. şahsen ben 2000 yılından beri galatasarayın kazandığı lig şampiyonluklarına sevinmiyorum. kaç defa şampiyon oldu onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 futbolla ilgin alakan yok ondandır. gs lileri de gördük bordoux maçından sonra lol burda konvoy yapmışlardı üst tura çıktık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 adamınbiri said: istanbul mahalleler arası liginde aldığı şampiyonlukları saydırdı işte bjk kim bilmiyo bunu başka? şimdi bu olayın içyüzünü bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. ama gördüğüm kadarıyla alan yetkilisi bile bilmiyor. Baggio said: Şampiyonluk mevzusu ortada işte, BJK tek yıldızda kalıyordu, ağladı verdiler bir 2 daha :p Hemen ertesi sene şampiyon olup 10'a bileğinin hakkıyla ulaşmıştı halbuki, gereksiz bir çaresizlik örneği oldu, yakışmadı. Kendileri yakıştırmış gördüğüm kadarıyla ama bence yakışmadı. o zaman daha önceki bi yazımı alıntılayım, belki olayı bilmeden, refleks olarak saldıranlar ve savunanlar da vardır, öğrenirler. sg-1 said: Ya şimdi Beşiktaşlılar'ı savunuyormuşum gibi olacak ama durum şudur arkadaşlar : http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_S%C3%BCper_Ligi said: Not: Türkiye futbol federasyonu kararıyla, 1957 ve 1958 Türkiye Federasyon Kupasını kazanarak ülkemizi Şampiyon Kulüpler kupasında temsil ettiği için, 2 şampiyonluk Beşiktaş'a dahil edilmiştir. O yıllarda resmi bir lig yoktur, lig usülü Federasyon Kupası oynanmıştır (Türkiye Kupası diyebiliriz). 1956-57 sezonunda 6 takım vardır : Beşiktaş, Galatasaray, Altay, Gençlerbirliği, Kültürspor, Milli Mensucat. Lig de bu sırayla bitmiştir. 1957-58 yılında 4 takım vardır, Beşiktaş, İstanbulspor, Ankara D.S. ve Beykoz. (Lig yine bu sırayla bitmiştir.) Beşiktaş'ın bunları şampiyonluk olarak kabul ettirmek istemesinin sebebi 1955-56 sezonundan beri oynanan Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanmasıdır. O yıllarda FB nerededir, GS niye 2. sene katılmamıştır, bunlar sorulacak sorulardır. Ama gerçek şudur, BJK o yıllarda Türkiye Şampiyonu sıfatıyla Şampiyon Kulüpler Kupası'na katılmıştır. http://forum.paticik.com/read.php?29,2091728,2091753#msg-2091753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çok saçma ya direk bebelere balon yıldızı. verin o zaman gs ye 5 yıldız adamlar uefa aldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar