mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 CAPS NERDE CAPS? ZAFER SARHOŞUYUZ GÖKHANA TEŞEKKÜRLER BİR KEZ DAHA dfgdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Hadi ordan dediler Mimiron kim siz kim dediler. Ama bu bizi yıldırmadı. Yogg saron zaferimizde forumdan çok tepki aldık,çok yaralandık. AMA BİZİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY,GÜÇLENDİRİR. BEKLE ALGALON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 VAY AK NİN SİYASAL KANADI HER ZAMAN İŞ BAŞINDA OLACAKTIR BİZİ ÇEKEMEYENLER UTANSIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 He who fights mobs must take care lest he become a mob himself. When you gaze long into the screen, teh screen also gazes into you ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 BEYLER ÇOK İİYİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 BİR KOVA DONDURMA VE YOGG-SARON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kermit said: OLM NEDEN VURDUN ADAMI DONDURMAMI İSTİYOM LAN ! - abi kakam geldi. - lan tut ! - dondurmamı istiyom laaaaahn. heeeeyn. asdf bobiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Kaede said: BİR KOVA DONDURMA VE YOGG-SARON yogg saron inince hepimiz sevinirken, pop sakin sakin bi kova dondurmasını alıp ayaklarını koltukta toplayıp dondurmayı yerken göz yaşları dökmüş die duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ve sonra da friends izlemiş kova dondurmasıyla sonra da dondurmanın kovasını göz yaşlarını akıtmak için kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 friends seven bendim karıştırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bi de ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mortis said: Kaede said: BİR KOVA DONDURMA VE YOGG-SARON yogg saron inince hepimiz sevinirken, pop sakin sakin bi kova dondurmasını alıp ayaklarını koltukta toplayıp dondurmayı yerken göz yaşları dökmüş die duydum. clementine i unutmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 adam götürüyo küçük kızı dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 BIZ DE PATIYIZ BIZI DE VAY AK YE ALIN BARI TURK TURK OYNAYALIM NEZAMANDIR SORUCAM SORAMIYORUM VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 SEVIYELİ MİSİNDİR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 KİMSİN AK ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Guild invite gereksinimi olarak officerlara inv ak diye whisper atıyorsun giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 veteranlarda atıyo olmalı invite, ben atıyodum en azından. /w [/who vay ak] invite atsana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Karakter daha yeni sayilir tbcden sonra sonra birakmistim sevgili wow oynamak isteyince birlikte yeniden account aldik kendisi bu :) sizin servera transfer olabiliriz ozaman birara musaitseniz :D http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodfeather&n=Rastie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 OHA KARI GELİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 of çok çirkin oldu lan. ama VAY AK rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 druid olmadıgı sürece sorun yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ABİ KARI GELMESİN GÜLTE BEN HİÇ KİBARLAŞAMAM KUSURA BAKMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şu postlardan sonra geliceği varsa da gelmez zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar