mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yada oyun okadar iyiki kimse başından kalkıpta buraya mesaj yazmayla zaman harcamak istemio :D
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 amerikada yeni çıktı oyun. son karar belli olur yakında
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu oyun o kadar iyiki kotu cikarsa ps imi 10 tl ye satarim
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Oyundan çok filme benziyor. Yalnız kontrolü biraz zayıf. Gamespot incelemesi çıktı. Başına oturunca kalkası gelmiyor insanın, oldukça zevkli
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Oyun muhteşem. Aylardır bekliyodum kendi PlayStation'um olmamasına rağmen, dün nihayet arkadaşın PS'sinde kamp kurdum. Biraz oynayalım diye açtım oyunu, yemeğiydi içkisiydi falan 7 saat aralıksız oynadık. Sabah erken kalkmam lazım diye zor başından kalktım. Oyunun en vurucu yanı tabii ki senaryosu. İnanılmaz güzel, derin, dolambaçlı ve birbiriyle kesişen pek çok yol var. Karakterlerin hepsi çok iyi, hepsinin bir kötü yanı zayıf noktası falan var. Karaktlerler hep derin süper karakterler... Senaryo o kadar güzel işlenmiş ki o havayı atmosferi direkt olarak alıyorsunuz. Yaptığınız sınırsız şey var oyunda ve hepsi kontrollerle çok güzel uyuşmuş. Hani hızla araba kullanmaktan dövüşmeye çocuğa yemek hazırlamaktan pansuman yapmaya kadar hızlı ve yavaş adrenalin yüklü ya da sakin milyonlarca şey yapabiliyorsunuz. Ve yaptığınız her şeyi hissediyorsunuz resmen. Hani bir sahne var spo olmasın diye vermiyorum da resmen içim acıdı lan gııyykk sesleriyle. Hele ilk 1-2 saat tamamen sessiz sakin hikayeye giriş bölümü. Bu da oyunla daha çok bütünleşmenize ve karakterlerle daha içli dışlı olmanıza yarıyor. Tempo çok güzel ayarlanmış, düşük tempolu dramadan nabız fırlatan gerilime çok güzel bir yelpaze var. Ana hikayenin dramatizasyonu zaten çok çok güzel. Bunun dışında daha ilk oynayış olduğu için emin olamadım ama sanırım oyundaki her şey hikayeyi etkiliyor. Yani bir adamdan dayak yerseniz onu ikna edemiyorsunuz, ya da yanlış sorguladığınız adamdan ipucu alamıyorsunuz, yeterince iyi etrafı araştırmazsanız ipuçları gidiyor vs vs. Oyunda detaylar bayağı güzel düşünülmüş, işte sofra kurmaktan araba kullanmaya kadar her şeyi yapmanın yanısıra oyunun kendi isminin bile sebebi falan çok güzel açıklanmış. Hikaye çok iyi. Senaryosu atmosferi hakikaten ÇOK güzel oyunun, 4 farklı koldan dallanıp budaklanan hikaye çok iyi gidiyor. Katil için de bir tahminim var şimdiden ama oyun bitmeden emin olamayacağım tabii. Eksik yanı ne derseniz, bu bir dram oyunu, eğer aksiyon ya da saf adventure bekliyorsanız, saf adrenalin arıyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben bunu bilerek başladım ve çok keyif alıyorum. Derin ve ağır bir oyun bu, herkese hitap etmez. Bunun dışında kontroller biraz zor. Hele PS'ye çok aşina olmayan biri için daha da yorucu oldu iyi dayak yedim :D Dendiği gibi oyundan çok film gibi, ama sonunu ve akışını kendiniz değiştirebiliyorsunuz işte filmin. Yaptığınız her seçime göre film değişiyor. Ama senaryo kurgu ve karakterler olarak şaheser bir film gibi düşünün. Sinemografisi inanılmaz. Oyuna rahatça 10/10 veririm ben. PS3 sahipleri kaçırmasın :)
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Oyunu bitirince senaryoda birkaç tutarsızlık farkediyorsunuz ama buna rağmen oyun bence kusursuz. Konu hakikaten çok güzel ve oyun 1-2 saatten sonra o kadar tempoyu tutturuyor ki bırakmak istemiyorsunuz. Ana karakterlerin hepsi birbirinden başarılı, atmosfer desen şahane, sadece menüyü aç yağmur sesi ve ana temayı dinle yeter bile. PS3 sahibi olup da bu oyunu oynamayan insan kalmamalı bence. adamlar hakkaten uğraşmış, bize de emeğe saygı düşüyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Rewendor said: Oyun muhteşem. Aylardır bekliyodum kendi PlayStation'um olmamasına rağmen, dün nihayet arkadaşın PS'sinde kamp kurdum. Biraz oynayalım diye açtım oyunu, yemeğiydi içkisiydi falan 7 saat aralıksız oynadık. Sabah erken kalkmam lazım diye zor başından kalktım. Oyunun en vurucu yanı tabii ki senaryosu. İnanılmaz güzel, derin, dolambaçlı ve birbiriyle kesişen pek çok yol var. Karakterlerin hepsi çok iyi, hepsinin bir kötü yanı zayıf noktası falan var. Karaktlerler hep derin süper karakterler... Senaryo o kadar güzel işlenmiş ki o havayı atmosferi direkt olarak alıyorsunuz. Yaptığınız sınırsız şey var oyunda ve hepsi kontrollerle çok güzel uyuşmuş. Hani hızla araba kullanmaktan dövüşmeye çocuğa yemek hazırlamaktan pansuman yapmaya kadar hızlı ve yavaş adrenalin yüklü ya da sakin milyonlarca şey yapabiliyorsunuz. Ve yaptığınız her şeyi hissediyorsunuz resmen. Hani bir sahne var spo olmasın diye vermiyorum da resmen içim acıdı lan gııyykk sesleriyle. Hele ilk 1-2 saat tamamen sessiz sakin hikayeye giriş bölümü. Bu da oyunla daha çok bütünleşmenize ve karakterlerle daha içli dışlı olmanıza yarıyor. Tempo çok güzel ayarlanmış, düşük tempolu dramadan nabız fırlatan gerilime çok güzel bir yelpaze var. Ana hikayenin dramatizasyonu zaten çok çok güzel. Bunun dışında daha ilk oynayış olduğu için emin olamadım ama sanırım oyundaki her şey hikayeyi etkiliyor. Yani bir adamdan dayak yerseniz onu ikna edemiyorsunuz, ya da yanlış sorguladığınız adamdan ipucu alamıyorsunuz, yeterince iyi etrafı araştırmazsanız ipuçları gidiyor vs vs. Oyunda detaylar bayağı güzel düşünülmüş, işte sofra kurmaktan araba kullanmaya kadar her şeyi yapmanın yanısıra oyunun kendi isminin bile sebebi falan çok güzel açıklanmış. Hikaye çok iyi. Senaryosu atmosferi hakikaten ÇOK güzel oyunun, 4 farklı koldan dallanıp budaklanan hikaye çok iyi gidiyor. Katil için de bir tahminim var şimdiden ama oyun bitmeden emin olamayacağım tabii. Eksik yanı ne derseniz, bu bir dram oyunu, eğer aksiyon ya da saf adventure bekliyorsanız, saf adrenalin arıyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben bunu bilerek başladım ve çok keyif alıyorum. Derin ve ağır bir oyun bu, herkese hitap etmez. Bunun dışında kontroller biraz zor. Hele PS'ye çok aşina olmayan biri için daha da yorucu oldu iyi dayak yedim :D Dendiği gibi oyundan çok film gibi, ama sonunu ve akışını kendiniz değiştirebiliyorsunuz işte filmin. Yaptığınız her seçime göre film değişiyor. Ama senaryo kurgu ve karakterler olarak şaheser bir film gibi düşünün. Sinemografisi inanılmaz. Oyuna rahatça 10/10 veririm ben. PS3 sahipleri kaçırmasın :) arka sayfada kalmış
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 alırım 90 kağıdını rewendor bak sana güvendik :)
Konn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 arkadaşlar, oynayanlara soruyorum, elinizdeki Heavy Rain'in versionu nedir? Hangi dil seçenekleri var?
denwa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Oyunu oynayan biri olarak sunu soyleyeyim oyun gercekten konu butunlugu olarak yuzde 99 bir tutarlilik gosteriyor fakat bu hareketleri olusturduklari siralamalar bir sure sonra sizi bayabiliyor ozellikle birseyi acarken birseyi incelerken yani birseyi cok gercekci yapacagiz diye baya bir bayma noktasina getirebiliyor. Ben japon versiyonunu oynuyorum dil secenegi olarak ingilizcede oldugunu biliyorum diyeceklerim bu kadar.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 heavy rain ile uncharted arasında kaldım ama bunu sipariş verdik bakalım. fahrenheit'a benziyor sanki. o oyuna da bayılmıstım zamanında.
Breedan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bende ps3 yok ama gameplayini sıkılmadan izledim. tam 6 saat.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 blazkowicz said: heavy rain ile uncharted arasında kaldım ama bunu sipariş verdik bakalım. fahrenheit'a benziyor sanki. o oyuna da bayılmıstım zamanında. fahrenheit'in beyni ve yaratıcısı olan David Cage'in oyunu bu da çünkü :D
mardox Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 süper bi senaryo kurgu vs... ama bazen yumurta kırıp yemek yapmak, makyaj yapmak vs... sırf oyuncuyu meşgul tutmak için yapılan şeyler sıkabiliyor. Yine de acaip sarıyor hatta izleyeni bile sarıyor. film kıvamında arkadaşları toplayıp izlettirilebilcek bi oyun. (oyun mature, ona göre!!) fahrenheit'a göre kolay bi oyun, fahrenheit ilk sahnede bile game over olan bi oyun olunca :D . kardeşimle ayrı ayrı oynadığımızdan karşılaştırabiliyorum olayların akışına ne kadar etkimiz var diye. bi yerde yanlış yaptığımda sahne değişti onda da çok büyük etkisi yoktu oyuna , hatta bi çok yerde yanlış yapsanız da, hatta hiç bişi yapamasanız da sahnenin sonu gene aynı :P hatta spoiler olacak ama; SPOILER! 2. trial da elektrik santralini yapsanız da yapmasanız da 3. trial'ı başardıktan sonra cep telefonundaki adreste açılan harf miktarı aynı. Sadece "Coward" trophy'si yerine "Electirified" alıyoz. Kıssadan hisse fahrenheittan kolay ama süper bi oyun :D Full aksiyon sevenlerin oyunun sıkıcı olabileceği gibi bi tereddütü varsa şöyle özetliyim MGS 4 beni pek açmadı ama heavy rain bayağı sardı.
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oyun mükemmelmiş demosuna bile hayran kaldım diyebilirim. ancak kafamda hala soru işaretleri var. mağlum.. ps3 oyunları 100TL civarı... bu oyun beni ne kadar meşgul eder? bitirme süresi ne kadar? yeniden oynanabilirlik ne kadar(biliyorum farklı tercihler yapmak için oynanabilir ama bayar mı?). en önemlisi... oyunu en ucaza nereden alabilirim? takas makasda olabilir aslında ama düzgün bir yerde bilmiyorum istanbul'da. 1-2 yer buldum onlarda 80-90liraya satan oyunları 10liradan sayıyorlar hahaha :D
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bitirdim en sonunda. Film gibi oyun değil direk film olmuş asdfds. Yannız bi kaç plot hole de yok değildi hani.
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu oyunu istanbul'da 100YTL civarı satan bir yer bilen var mı dükkan fln 2. bölge? bi ÖM atarsa memnun olurum. gidip alıcam bugün varsa.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ermynorac said: bu oyunu istanbul'da 100YTL civarı satan bir yer bilen var mı dükkan fln 2. bölge? bi ÖM atarsa memnun olurum. gidip alıcam bugün varsa. 100 bulamazsın da 110 civari satıyor bütün spotçular işte, istersen eğer kadıköy'de yazıcıoğlu'nda herhangi biryerde sirkeci de doğubank beylikdüzü'nde kale ps3 falan var olmadı gitti gidiyorda bazen 95'e falan düşüyor :D alabilirsen oradan kapabilirsin
mardox Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 haha ben 95'e satmıştım GG'dan, sen mi aldın yoksa :D
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben gg den ürün aldım, 0 diye 115 lira para verdim. ürünün PAL kutusunun içinden çıkanları biri söyler mi bana? kutu resmen hasarlı içinden çıkan kitapçık ikiye katlanmış ve bozulmuş gibi... oyunu açınca da yazıda içinden çıkan kağıdı katlayın falan diyor... içinde kağıt yok benim kutunun?.. kullanılmış bariz dimi :D
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evet, sıfır diye satıyorsa ürünü iade etme ve paranı alma şansın var. 0 puanda bas aldığın adama, bir daha öyle şerefsizlik yapamaz. Yorumda da belirt işte yaptığını
Öne çıkan mesajlar