Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Snefru said: Elin adamı toprağımıza gelip bizi çalıştırıyor ve başbakanımızda bakın iş potansiyeli çıktı diyebiliyorsa vay bizim halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 otomobil fabrikalarını da kapatalım, elin japonu, korelisi gelip bizi çalıştırıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 oha 200 bin euro falan denmiş, nerdeyse "mayın larıda hurdadan satıp kara geciyolar zaten" diyiceksiniz. şimdiye kadar temizliyebilyio olsak temizlemiştik biz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Irakta çalışırken enerji nakil hattımızı mayından temizletmek için yabancı firmalarda teklif almıştım ve yaklaşık 70km gibi bir mesafeyi )genişliği 20mt olacak sekildeydi. Gelen rakamlar 3-5 milyon dolar arası değişmişti ki orda %95 hatta %98 alanda mayın yoktu yani bizim calısanların guvenliği için temizletiyorduk. Burdaki olay ise direk mayınlı alanın temizlenmesi yani çok çok daha yuksek maliyetler olacaktır hem risk hemde alanın buyuklugunu dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yav tamam zor iş zahmetli iş devlet beceremez falan da; eşşek kadar alanı yabancı sermayeye 44 yıllığına satmaları gibi bir durum söz konusu. Türkiye'de nasıl yok böyle bir para, TSK'ya örtülü ödenekten bir sürü para veriliyor. O çok övündükleri bordo bereliler gitsin mayın temizlesin işte. edit: Necati Doğru iyi anlatmış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bordo berelilerin egitimi mayın temizlemek değil. Vatan hainlerini temizlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Absolut said: Bordo berelilerin egitimi mayın temizlemek değil. Vatan hainlerini temizlemek. Ver gazııı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sam said: otomobil fabrikalarını da kapatalım, elin japonu, korelisi gelip bizi çalıştırıyor. :( Adam fabrika açmayacak orada tarım yaptıracak senin milletine.Üç kuruş paraya.Bir nevi derebeylik. Halkınızın ucuz iş gücü olarak sömürülmesini nasıl içiniz sindiriyor sizde nasıl mide var anlamıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tarım düzgün, makineli, sistemli yapılırsa yatırımı kimin yaptığının farkını anlamadım doğrusu. israillinin gelip orada saban çektireceğini sanmam öküzlere. "üç kuruş paraya" kısmı da çok spekülatif olmuş. böyle 50 yıllık beleşe vermek son derece yanlış orası ayrı. başka konular bunlar, karıştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu NAMSA nato'ya bağlı bi kuruluş ottawa anlaşmasından sonra kurulmuş diye biliyorum, dünyada mayın temizleme, eski mühümmatları toplayıp imha etme gibi hizmetleri var, nato kapsamında çalıştığı için kar amaçlı bir olayları yok, maliyetleri gazateden yazdım ama nette bulabilirsiniz neler yaptıklarını ne kadara yaptıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sam said: tarım düzgün, makineli, sistemli yapılırsa yatırımı kimin yaptığının farkını anlamadım doğrusu. israillinin gelip orada saban çektireceğini sanmam öküzlere. "üç kuruş paraya" kısmı da çok spekülatif olmuş. Parasını versin gelsin halkımı kullansın toprağımı işletsin. Şu anlayışa söyleyecek birşey bulamıyorum.Ucuz iş gücü var toprak bol verelim işletmesini yabancılara biz çalışalım onlar zengin olsun. Nasıl mide var sizde nasıl bir çıkarcılık nerelerde yaşıyorsunuz anlamıyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 siz de 2 snde tarım ülkesi yaptınız türkiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 türk, amerikan, israilli... ne farkeder kapitalistin kim olduğu? halka dağıtsınlar efendim. halk işlesin. toprak dağıtımı diye birşey var toprak kanununda. ama nedir? organik tarım vs diye kapitalistlere peşkeş çekecekler. ırk, din vs muhabbeti de halkı uyutmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben de istihdamı "halkı kullandırmak" olarak gören zihniyeti anlamıyorum. yabancı yatırımı "onlar zengin olsun" olarak gören mantığı da anlamıyorum. evet şimdi israilli gelsin oturduğum evi rayicinin üstünde paraya kiralarım belli aralıklarda fiyat ayarlamaları dahil edip kontrata, salak mıyım? salak olmadığımdan 50 yıllık beleşe de vermem elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bone Yahu şaka yaptım hani askerimiz dünyanın en iyisi karada falan deniliyor ya. Bordo bereliler de bu fetişizmin doruk noktası ya, videolar dedikodular falan... Mayın temizleyecek bir ekip de kurulur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ha o zaman salla o yazdıklarımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 abi mayın temizleme işi hamallık işi, kaliteli askerle ne alakası var mayın temizlemenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bir ara amerikan haberlerine çıkan bir herif vardı. Eleman mayın temizlemek için olan zırhlı bir araca binip ortalığı telaşlandırıyordu. Bizde alsak o zırhlı şeylerden. Traktöre zırh kaplamışlar gibi birşeydi ehehe. Asıl dert olan şey İsrail'e o toprakların verilmesi. Öyle bir işe asla izin vermemek lazım. Teröriste toprak vermemişizde elin adamları mayın temizleme bahanesiyle üzerine konacaklar. Hatta o iş "boğaz köprülerinin masrafı çıktıktan sonra parasız olacağı" olayına dönüşür. Ya petrol falan varsa sömürür bitirirler. Ya da temelli oraya konarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Hala çıkmış konuşuyor meydanlarda.İnancınıza güveniyorsanız rahat olun diye.Bu adam başbakan olabiliyorsa Pzero süperman olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Hala vatanı kurtaramadık şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 çok kurcalamayın devletlu en iyisini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ne uğraşıyorlar salalım shermanları patlata patlata gitsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 1-2 gün icerisinde birileri o mayınlarda canından olur ve ani bir kararla bahsedilen yabancı firmalara verilir ihale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mighty_THoR said: ne uğraşıyorlar salalım shermanları patlata patlata gitsinler :) Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar