ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Evet başlıktanda anlaşılacağı üzere tam olarak ultima onlinedaki gibi içinde hayvanları tame edebileceğimiz (skill/ranke göre daha güçlü yaratıklar falan) onları kontrol edebileceğimiz bir oyun varmıdır? Türü zamanı grafiği falan fark etmez aşka geldim biran :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ultimayla pek alakasız ama, black & white 2 ilgini çeker mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gameboydaki türlü pokemın oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Black and white diyecektim bende, yaratığını eğitme orada var =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 SWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 creatures 1-2-3. daha güçlü yaratıklara dönüşmüyor belki ama artificial intelligence'lerini geliştiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 World of Warcraft - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Black & white oynadım Wow hunterda oynadım Creatures bakayım nasıl birşeymiş bu arada pokemon oyunlarına baktım çok çabuk bayıyor onlar. Tavsiyeler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 black and white 2 yi oynamamıştım bir deniyim bende severim taming'i . Balık tutma oyunlarını deneyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tam olarak ultima online gibi sanırım bir tek swg var. singleplayer olarak impossible creatures ve dogz serisine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 impossible creatures rts yav, ne alaka taming ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tame değil de spore var sıkıcı biraz ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 biraz derken??? virüs üretme bile daha örüjinal ve zevkli ve daha geç bayıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 dreagloth said: impossible creatures rts yav, ne alaka taming ile. tame etmekten ziyade yaratıkları güçlendirme olayı. tame etme zaten hiç bir oyunda yok (ultima online, wow, swg gibi tamer classı olan oyunlar dışında) ama yaratık geliştirme olayı ilgisini çekebilir diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Abi SWG önermeyin, SWG öldü, bitti artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ultimanın tadını vermez hiçbişey hayvanı tamelicem diye kutu koymalar şaklaban olmalar fln yok yani o tadı bilmiyorum vermez başkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 elesso said: gameboydaki türlü pokemon oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 deja cyrano said: Abi SWG önermeyin, SWG öldü, bitti artık . birak da buna oynayan ya da oynamak isteyen insanlar karar versinler. hic oynamamis birisi icin bence oldukca basarili bir mmo swg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ey gidi ultima be ne etki bırakmış insanlarda,oynadıgım hicbir online/offline oyundan ultima kadar zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 deja cyrano said: Abi SWG önermeyin, SWG öldü, bitti artık . Swgemu var yaf. Bugün deneyecem bende, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ah ultima ah. Unicorna biniyordum ben quann'da be o kadar zengindim.Deniz ticareti solsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 DS emulatoru indirip pokemonlari oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Redeagle said: deja cyrano said: Abi SWG önermeyin, SWG öldü, bitti artık . Swgemu var yaf. Bugün deneyecem bende, bakalım. Onun online serverı yok diye biliyordum ben beta test dışında ? //edit kaç online çekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Geneforge die bir oyun buldum fena sardı oyun taming değilde shaping diye bir olay var bir nevi summoning çıkardığınız yaratıkları güçlendirebiliyorsunuz bazen size dalıyorlar falan acayip sardı beni.Nasıl bugüne kadar görmemişim kendime kızdım valla :/ Bi yandanda B&W çekiyorum yine bitirecem onu çünkü acayip sıradışı bir oyundu eşek vardı heralde ona kascam bu sefer =P ps : aslında tamingden çok rpg hasreti çekiyormuşum onu gördüm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar