Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tugay Kerimoğlu'ndan Veda

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

ve Tugay Kerimoğlu futbolu yarın bırakıyor.Dolu dolu kariyerinde kendisine çok büyük sevgi ve saygı gösteren son kulübünde,39 yaşında kaptan olarak futbolu bırakıyor.Yarın ki West Bromwich maçı ile aktif futbol yaşantısına son veriyor.

Taraftarın isteği üzerine çok büyük bir veda partisi düzenlenecekmiş.Takımın menejeri de bunu özellikle istiyormuş.Jubile maçı olarakta Blackburn ile Galatasaray'in karşılaşacağı bir maç olabilirmiş bazı kaynaklarda okuduğuma göre,

Ayrıca onu teknik ekipte görmek isteyen taraftara kötü haber takım menejerinden geldi(evet adını unuttum menejerin sdfds).Tugay'ın gerekli eğitimleri ve teknik ekip için lisansı olmadığı için hiçbir şekilde teknik ekipte yer vermeyi düşünmüyormuş fakat gerekli lisansları ve eğitimi alırsa ne pahasına olursa olsun ekibe katarım demiş.

Türk futbolunun bir efsanesi daha futbola veda ediyor.Benim gözümde hiçbir zaman hak ettiği değeri veremediğimiz yeteneklerimizdendir.Biz onu neredeyse unuttuk ama İngiltere'de bir kahraman olarak futbolu bırakıyor.Umarım gelecek hayatında başta ülkemizde olmak üzere kendisini iyi bir takımın başında hoca olarak görmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaşta hala premier ligde mücadele etmek kolay iş değil.

WC2002'de adam tek başına orta sahamızı toplayıp tutuyodu. Aurelio falan bile hikaye yani yanında. Zaten top çalma ve pas isabetinde birinciydi galiba o turnuvada da.

Süper adam, GS'de kıymeti bilinmedi. Orada kafası rahat, sakin sakin oynayıp en sevilen oyuncu oldu. Dönmeyi düşünmüyomuş Türkiye'ye. Dönmesin zaten bu batağa.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Dartanian said:
hehe bende bu adamın imzalı resmi vardı hemde blackburndeydi galiba o zamanda mavi forma asdaf blackburn muydu neyse..

İyi adamdı severdm futbolunu e bırakma zamanı da gelmiş zamanında bırakıyo...Harbi değerini bilemedik.

Mavi formaysa Glasgow Rangers olması daha muhtemel

Olabilir unuttum arada hangi takıma gittiğini çünkü :D
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Türk futbolunun bir efsanesi daha futbola veda ediyor.Benim gözümde hiçbir zaman hak ettiği değeri veremediğimiz yeteneklerimizdendir.Biz onu neredeyse unuttuk ama İngiltere'de bir kahraman olarak futbolu bırakıyor.Umarım gelecek hayatında başta ülkemizde olmak üzere kendisini iyi bir takımın başında hoca olarak görmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Galatasaraylı olarak kıymetini bildim. Hala da kıymetli bir insandır. Ülkemizde her sektörde olduğu gibi futbol sektöründe de kısa vadeli çözüm ve sömürü politikası uygulandığından Tugay gibi nice kıymetler ya gidiyor yada heba oluyor. Bir başkadır benim memleketim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...