Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ve Tugay Kerimoğlu futbolu yarın bırakıyor.Dolu dolu kariyerinde kendisine çok büyük sevgi ve saygı gösteren son kulübünde,39 yaşında kaptan olarak futbolu bırakıyor.Yarın ki West Bromwich maçı ile aktif futbol yaşantısına son veriyor. Taraftarın isteği üzerine çok büyük bir veda partisi düzenlenecekmiş.Takımın menejeri de bunu özellikle istiyormuş.Jubile maçı olarakta Blackburn ile Galatasaray'in karşılaşacağı bir maç olabilirmiş bazı kaynaklarda okuduğuma göre, Ayrıca onu teknik ekipte görmek isteyen taraftara kötü haber takım menejerinden geldi(evet adını unuttum menejerin sdfds).Tugay'ın gerekli eğitimleri ve teknik ekip için lisansı olmadığı için hiçbir şekilde teknik ekipte yer vermeyi düşünmüyormuş fakat gerekli lisansları ve eğitimi alırsa ne pahasına olursa olsun ekibe katarım demiş. Türk futbolunun bir efsanesi daha futbola veda ediyor.Benim gözümde hiçbir zaman hak ettiği değeri veremediğimiz yeteneklerimizdendir.Biz onu neredeyse unuttuk ama İngiltere'de bir kahraman olarak futbolu bırakıyor.Umarım gelecek hayatında başta ülkemizde olmak üzere kendisini iyi bir takımın başında hoca olarak görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hehe bende bu adamın imzalı resmi vardı hemde blackburndeydi galiba o zamanda mavi forma asdaf blackburn muydu neyse.. İyi adamdı severdm futbolunu e bırakma zamanı da gelmiş zamanında bırakıyo...Harbi değerini bilemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 veda olarak blackburn taraftarlarının türk milli takım formaları ve türk bayrakları ile bir süpriz hazırladıklarını okumuştum bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tugay, you are my Turkish Delight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 özel uğurlama düzenlio taraftarları ve normalde jubile yapılamıyormuş ama taraftarlar imza toplayıp düzenlenmesini istiyormuş. biton gs taraftarıda gidicekmiş, Türk bayrakları filan olcakmış. Sonuna kadar hakediyor, bi de şöyle efsane gol atsa ne güzel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Dartanian said: hehe bende bu adamın imzalı resmi vardı hemde blackburndeydi galiba o zamanda mavi forma asdaf blackburn muydu neyse.. İyi adamdı severdm futbolunu e bırakma zamanı da gelmiş zamanında bırakıyo...Harbi değerini bilemedik. Mavi formaysa Glasgow Rangers olması daha muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tugay orda sessiz sakin futbol yaşantısını sürdürdü.Ama söylenenlere göre pek sessiz bi uğurlama olmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: bi de şöyle efsane gol atsa ne güzel olur ya adam zamanında attı atacağını.. orta sahadan bi golü mü vardı ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bence Türk futbolunun en ii ve en yetenekli oyuncularından biriydi,gs den ayrıldı futbol hayatına ingiltere de devam etti bence cokda ii yaptı.diğerleri gibi olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu yaşta hala premier ligde mücadele etmek kolay iş değil. WC2002'de adam tek başına orta sahamızı toplayıp tutuyodu. Aurelio falan bile hikaye yani yanında. Zaten top çalma ve pas isabetinde birinciydi galiba o turnuvada da. Süper adam, GS'de kıymeti bilinmedi. Orada kafası rahat, sakin sakin oynayıp en sevilen oyuncu oldu. Dönmeyi düşünmüyomuş Türkiye'ye. Dönmesin zaten bu batağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Rewendor said: Dartanian said: hehe bende bu adamın imzalı resmi vardı hemde blackburndeydi galiba o zamanda mavi forma asdaf blackburn muydu neyse.. İyi adamdı severdm futbolunu e bırakma zamanı da gelmiş zamanında bırakıyo...Harbi değerini bilemedik. Mavi formaysa Glasgow Rangers olması daha muhtemel Olabilir unuttum arada hangi takıma gittiğini çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamlar çok güzel bi veda töreni hazırlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 alırım ben bu tşörtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 abi eski Türkiye Milli formasıyla görüntüsü geldi aklıma adamın hey gidi günler. severdim adamı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 DarKRideR said: Türk futbolunun bir efsanesi daha futbola veda ediyor.Benim gözümde hiçbir zaman hak ettiği değeri veremediğimiz yeteneklerimizdendir.Biz onu neredeyse unuttuk ama İngiltere'de bir kahraman olarak futbolu bırakıyor.Umarım gelecek hayatında başta ülkemizde olmak üzere kendisini iyi bir takımın başında hoca olarak görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Kıymetini bilemediğimiz bir diğer efsane de ergün'dür, onu da unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bir Galatasaraylı olarak kıymetini bildim. Hala da kıymetli bir insandır. Ülkemizde her sektörde olduğu gibi futbol sektöründe de kısa vadeli çözüm ve sömürü politikası uygulandığından Tugay gibi nice kıymetler ya gidiyor yada heba oluyor. Bir başkadır benim memleketim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Razu said: alırım ben bu tşörtü.toplasalim getirtelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Çocukluğumda idol aldığım ve en çok sevdiğim futbolcuydu . güle güle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bir Tugay iki Ergün. Böyleleri zor gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: Razu said: alırım ben bu tşörtü.toplasalim getirtelim. öyle birşey olursa bende girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben de girerimn lan! eser sen 15 20 tane falan getittir sonra senden alırız nasıl fikir hads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Blackburn, Tugay için kazanır. 1.60'tan kuponlara yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok kılım ben tugaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tugay da sana kılmış. aradı telefonla söyledi bizzat, uyku girmemiş gözüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar