Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu ne olm uzay bilgisayarı gibi oldu. pat küt açılıyo neye tıklasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 firefoxtan bookmarklari geciremedim ben sadece ie'ninkileri kopyalayabiliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yok firefoxta ne varsa aldı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oha süper oldu lan. teşekkürler gugıl. yalnız alt+s kombinasyonu için bi eklenti bişeler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 firefox piyasadaki en iyi browserdir. google durduk yere is cikarma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 google alır götürür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 reyou said: firefox piyasadaki en iyi browserdir. google durduk yere is cikarma . şisen bir firefox pekde iyi sayılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Stifler said: inspect element olayı çok hoşuma browser o kadar hızlı ki adam yetişememiş cümlenin tamamını bitirmeye. bak ben negzel ffx kullanıyorum uzun uzun yazabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Hala piyasadaki en iyi browres'ın Opera olduğunu düşünüyorum özellikler, hız ve performans arasında yakaladığı denge ile. Firefox'a Opera'nın özelliklerini ekleyince hız ve performans Opera'nın yarısı kadar oluyor anca. Ama Chrome'u denemeyi çok istiyorum. Hala Linux versiyonu gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 chrome gayet iyi ama flash kullanan sitelerde cpu kullanımı bi anda %90lara fırlıyo, sorun chrome'dan mı kaynaklanıyo flash playerdan mı? böyle bişey başına gelen oldu mu? nette araştırdım biraz ama çok kesin şeyler bulamadım, üşendim biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 firefox'taki gibi adres satırına leb yazınca çorum'u çıkarıyor mu? bugüne kadar bir web tarayıcıda en çok ihtiyaç duyduğum özellik haline geldi, toolbar'daki birkaç site harici bookmark kullanmaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 firefoxdan daha iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ayrıca yapıştır ve git diye güzel bi opsiyon koymuşlar adresbara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Search History olayı çok sağlam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 chrome'u dev channel'da kullandığım (ve öncesinde 2.0 betayı indirdiğim) için bir süredir 2.0 kullanıyordum zaten.. son 2 aydır falan chrome kullanıyordum toplamda, 1 haftadır yeniden ff'e döndüm. kendimce sebeplerim; - bir güvenlik makalesi okudum. chrome'un abuk subuk veri transferi yapmasına istinaden. hatta mevcut browser'lar arasında en kötü notu almıştı bu konuda (ie'den bile). - chrome şu anda çıplak bir browser. benim internet tarayıcımdan beklentilerim sadece hızlı olması değil. - chrome, plugin'ler de dahil olunca (dev channel'da, alpha diyebileceğimiz bir süreçte şu anda) beklendiği kadar da hızlı olmuyor doğal olarak. bence google bu konuda pazarlama adına bilinçli davranarak, öncelikle lightweight bir ürün çıkardı ki "über hızlı" imajını oturtmak adına. (bu arada webkit ve v8 motorlarının hızını tabii ki tartışmıyorum). chrome kesinlikle iyi bir browser. ama şu haliyle bence abartılıyor. bunu da google'ın pazarlama stratejisine ve marka gücüne bağlayabiliriz sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ben bi türlü şu orta mouse tuşuyla sayfa kaydırma olayını standardına uydurmamalarına gıcık oldum ya. Arkadaş ben basılı tutup, mouse'u kaydırıp, tuşu bırakınca bitsin istiyorum. Bunlar bırak bunu, orta mouse tuşunu bile koymamışlardı Chrome'a. Chrome 2'ye koymuşlar ama yine istediim gibi değil, illa orta tuşa tekrar basacam kaydırma bitince. Düzeltsinler anca öyle gelirim :P Bi de şu Alt+S yapınca "gönder" tuşuna basmasınıs sağlama olayını da bulamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bunun kadar hızlı başka broeserler da var. Linux kullanıyorsanız bakın: http://forum.paticik.com/read.php?6,3811876,3812178 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hızlıymış evet ve ekranda fazla yer kaplamaması da hoş ama adres bara leb yazınca leb-i derya çıkıyor. (şaka değil deneyin lol) ve sadece 4-5 öneri getiriyor, arttırmanın yolu yok mudur? biraz daha kullanınca kendine gelir mi acaba, history'i aldı güya ama en sık gittiğim site yerine 6 ay önce bir kere baktığım siteyi ilk sırada çıkarıyor. eğer hep böyleyse kötü. of yani, otomatik türkçe yükledi bu? değiştiremiyor muyuz? değiştirebiliyormuşuz, hallettim. ama ne kadar aradıysam da ince ayar çekilmiyor adres çubuğuna sanırım. çok yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Olmuş bu bence. Firefox un anlamsız cpu usage i, explorer ın bütün varlığının anlamsızlığı sonunda google a yol verdi. Privacy dışında beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Şu add-on olayını da halletseler tam olucak.Varsa da ben bilmiyorum bir ad-block falan olsa kullanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sırf adblock gibi bi plugin olmadığı için kullanmıyorum chromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 eklenti desteği gelene kadar firefox kullanıcam sanırım ama chrome güzel bence de eklentilerle işiniz yoksa direkt chrome kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ciktigi gunden beri chrome kullaniyorum. cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mum_Chamber said: ciktigi gunden beri chrome kullaniyorum. cok mutluyum +1 mutluyum, huzurluyum, hızlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 chrome ile ilgili tek sıkıntım: https: ile başlayan siteleri güvensiz diye engelliyor, pw kaydetmiyor, sayfayı direk açmıyor falan. bahsi geçen site de okulun maili. var mı bunun çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar