Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ameliyathane??!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[video]http://www.dailymotion.com/video/x9bmwr_ameliyathanede-kolbasty-yov_shortfilms?feature=oembed" width="459">

oldu iyi günler.

ayakkabı parlatma sahnesinde de DİZ bölgesini ovalamakta apayrı olsa gerek.
Mesaj tarihi:
bi trabzonlu olarak kendimden utanmaya başaldım lan.nerden çıktı arkadaş bu dans..herkes bi kolbastıdır gidiyo anlamadım gitti yattara bile oynuyo napcaz bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
+1

her yerde yapanları görüyorum da,insanları tanımak için güzel bir şey aslında,

herşeyi geçtik şu kolbastı göze bile hoş gelmiyor,3-5 aptal çıkıp rastgele oynuyor adı da dans oluyor.Düzenlisini vs. bilmem ama şu videodaki mesela ya da bir ton örneği olsun cidden aptallıktan başka şey değil ya
Mesaj tarihi:
ya düğünlerdeki o turuncu gomlekli adamın dansına falan gülüyorduk, bu ne lan diyoduk. meger o adam dans ediyomus gercekten. bunu anladım ben kolbastıyı gorunce.
Mesaj tarihi:
This webpage is not available.

The webpage at http://www.dailymotion.com/video/x9bmwr_ameliyathanede-kolbasty-yov_shortfilms might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

More information on this error
Mesaj tarihi:
Heryer kolbastı oldu. Geçen gün D&R da bi cd gördüm kolbastı diye. Merak ettim neler yapabilirler bir parça ile diye.

1-Kolbastı
2-Kolbastı (Mix)
3-Kolbastı (Dj Bla Bla Edition)
4-Hoptek
5-Faroz Kesmesi

Ulan bu neee. Konseptini yediniz bitirdiniz kolbastının.
Mesaj tarihi:
Videoyu izlemedim nedir bilmiyorum da; kolbasti duzensiz bir sekilde tepindigin muazzam yorucu bir oyundur bildigim. Horon gibi gobek atmak gibi kafa sallamak gibi bilen de oynar bilmeyen de. Iki ziplar, sallanirsin, 5. dkda pertin cikar zaten.
Mesaj tarihi:
elesso said:
amma elitmişiniz ha, adamlar eğleniyo size ne anasını satim.

70 lik 2 tane votka içsem
üstüne hap atsam kafama bisürü darbe alsam aynı anda kafama silah dayasalar bukadar saçma hareketler yapamam ben.
  • Yeni Oluştur...