Bu kolbasti nerden cikti nasil cikti niye cikti? Milli dans olacak bu populariteyle.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
ameliyathane??!?
trabzonspor tekrar unlu etti herhalde kolbastiyi bildigim kadariyla, her yerde oynandi ayrica asansor, dusakabin.
bi trabzonlu olarak kendimden utanmaya başaldım lan.nerden çıktı arkadaş bu dans..herkes bi kolbastıdır gidiyo anlamadım gitti yattara bile oynuyo napcaz bilmiyorum.
mal bi trend işte, insanların karaktersiz olduguna cok güzel bi kanıt bence trendler, ünlü biri çıkıp bişey yapıyo oo hemen bizde yapalım.
yok öle
yok öle
+1
her yerde yapanları görüyorum da,insanları tanımak için güzel bir şey aslında,
herşeyi geçtik şu kolbastı göze bile hoş gelmiyor,3-5 aptal çıkıp rastgele oynuyor adı da dans oluyor.Düzenlisini vs. bilmem ama şu videodaki mesela ya da bir ton örneği olsun cidden aptallıktan başka şey değil ya
her yerde yapanları görüyorum da,insanları tanımak için güzel bir şey aslında,
herşeyi geçtik şu kolbastı göze bile hoş gelmiyor,3-5 aptal çıkıp rastgele oynuyor adı da dans oluyor.Düzenlisini vs. bilmem ama şu videodaki mesela ya da bir ton örneği olsun cidden aptallıktan başka şey değil ya
kolbastı bu dünyanın en gereksiz olayı bulanında oynıyanında yatıcak yeri yok
ya düğünlerdeki o turuncu gomlekli adamın dansına falan gülüyorduk, bu ne lan diyoduk. meger o adam dans ediyomus gercekten. bunu anladım ben kolbastıyı gorunce.
katüde kolbastı bölümü açılmış
AhahHAhahahhahaaa
Doktor olmuşsun ama adam olamamışsın diyesim geldi.
This webpage is not available.
The webpage at http://www.dailymotion.com/video/x9bmwr_ameliyathanede-kolbasty-yov_shortfilms might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
More information on this error
The webpage at http://www.dailymotion.com/video/x9bmwr_ameliyathanede-kolbasty-yov_shortfilms might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
More information on this error
çok gereksiz.
bu ne ya fds
Heryer kolbastı oldu. Geçen gün D&R da bi cd gördüm kolbastı diye. Merak ettim neler yapabilirler bir parça ile diye.
1-Kolbastı
2-Kolbastı (Mix)
3-Kolbastı (Dj Bla Bla Edition)
4-Hoptek
5-Faroz Kesmesi
Ulan bu neee. Konseptini yediniz bitirdiniz kolbastının.
1-Kolbastı
2-Kolbastı (Mix)
3-Kolbastı (Dj Bla Bla Edition)
4-Hoptek
5-Faroz Kesmesi
Ulan bu neee. Konseptini yediniz bitirdiniz kolbastının.
kolbastıyı ben aylarca börek çeşidi zannettim en sonunda haberlerde voleybolcu kızları kolbastı dansı yaparak kutlama yaptığını gördüğümde bir dans olduğunu anladım
gerçekten tam bi felaket..tepiniolar bildiin garip garip hareketler..deşarj oluolar heralde
kolbastı aslında güzel oyundur da bişeyin de bokunu çıkarmasak böyle sadece bilenler oynasa fln hatta zamanımıza uyarmasak da aynı tad ve güzellikte kalsa..
aa türkiye gibi bi yerde yalan o =) illee çıkarırızzz cılkını
Videoyu izlemedim nedir bilmiyorum da; kolbasti duzensiz bir sekilde tepindigin muazzam yorucu bir oyundur bildigim. Horon gibi gobek atmak gibi kafa sallamak gibi bilen de oynar bilmeyen de. Iki ziplar, sallanirsin, 5. dkda pertin cikar zaten.
"biz biliyozdamı oynuoz aaabi" dansı tam..
amma elitmişiniz ha, adamlar eğleniyo size ne anasını satim.
olurmu lan bu adamlar arkadaşını düğünü olsa kalkıp oynamazlar o derecede iğrenç bişi kalkıp oynamak felan
kolbastıyı geç misket bile oynamazlar yani.
kolbastıyı geç misket bile oynamazlar yani.
amaç sanat veya görsel güzellik değil zate, enerjilerini atıyo adamlar, eğleniyolar
Öne çıkan mesajlar