Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Gercekten guzelmıs.Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 di said: MelihMercan said: Grooveshark'tan müzik indirmek için... http://www.rugzo.com/groovesharktan-muzik-indir/ Sunun icin bu kadar ekran goruntusune ve harici bi adres ihtiyac var miydi hakkatten ? =) Bu arada flash icerisine load edilen muzigi degil anca benimkini indirirsiniz =) Araya girip stream yakalicaniz anca ki onu da yapabileceginizi pek sanmiyorum. Kastirir. 'İndirme süresince şarkıyı durdurmayınız ve sayfayı kapatmayınız.' denmiş. Capture ediyor heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben mikrofonu dayıyom hoparlöre öyle kaydediyom.. sdfdsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Şahaneymiş site. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ff plugini downloadhelperlan şarkılar çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 süper site resmen çok yayılmasın diye dua ediyorum. eskiden radio.blog.club kullanırdım ama kalitesi sebebiyle bıraktırdı. gerçi hepsinden önce benim flash olmayan versiyonum vardı ama insanlardan aldığım "indirmek varken niye insanlar internetten dinlesin" yorumları yüzünden siteyi kullanıma açmadım. yine geleceği görmüşüm yıh yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 baya iyiymiş site e işte last fmin ugruna para istediği şey bu değil mi komik resmen ses kaliyesi,hızı ve sitenin onerdiği şarkıların güzelliğide başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu arada p2p mantığı ile mi çalışıyor grooveshark? o zaman kullanıcı sayısının artması hızı da artırır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 benim favorim su anda 8tracks aciyorum reggea takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 "roket adam" said: bu arada p2p mantığı ile mi çalışıyor grooveshark? o zaman kullanıcı sayısının artması hızı da artırır? çalışması için herhangi bir şey kurmuyoruz ki direk siteden dinlemece p2p değildir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Rast gele değil de özen gösterip playlist oluşturanlar varsa içeriğinden hafifçe bahsedip playlist'lerini paylaşabilirler bizlerle, değişik şeyler dinlemiş oluruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 evet ya da playlist arama gibi bişeyler varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Yavaş, hızlı rcok/metal playlisti :P http://listen.grooveshark.com/#/playlist/Deneme1/22648046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben rakı sofrası playlist'i istiyorum.. Burdan çıkmaz herhalde :) Ama olan varsa, paylaşırsa çok müteşekkir olurum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 flamenko playlist'i var: http://listen.grooveshark.com/#/playlist/Flamenko/22550208 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Benzer türleri aratamıyor muyuz burda ? Ben dinlediğim bazı gruplara benzer grupları arıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 grooveshark müthiş, ne dinlicem derdinden kurtarıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 GEd said: Benzer türleri aratamıyor muyuz burda ? Ben dinlediğim bazı gruplara benzer grupları arıyorum mesela. playlistinde şarkı varken radio butonuna basınca sıradaki şarkıyı listedeki diğer şarkılara göre getiriyor. şarkıyı beğenirsen :) işaretleyip daha etkili arama yaptırabiliyorsun, veya beğenmediğini de :( ile işaretlemen kendilerine yardımcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Saol :) Bende googledan like xxxx die arattım , lastfm i gösterdi ilk sırada, ordan benzerleri aranıyordum ^^ Bu daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 "roket adam" said: flamenko playlist'i var: http://listen.grooveshark.com/#/playlist/Flamenko/22550208 10 numara playlist. tesekkurler. grooveshark taki reklam zimbirtisindan kurtulmak isteyenler icin sole bi userscript var. Note: bu userscripti kullanmaniz icin Firefox icin Greasemonkey Chrome icin de Greasemetal kurmaniz gerekiyor. opera ve safari icin olanlar da var ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sadece radyo olarak değil, htmle ekleyerek sitenize de koyabiliyorsunuz çok hoş oluyor, başarılı bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hmm bunada mı? yuh.. aktif olarak kullanıyorum ben artık. eskiden sadece dışarıdayken, şarkı yüklü olmayan ortamlarda falan kullanırdım. şimdi hem evde, hem de telefonumda (symbian) uygulaması var.. playlistlerimi falan da istediğim yerden oluşturuyorum. senkronize biçimde istediğim yerde de dinleyebiliyorum. çok mutluyum. dns kullandığım için farketmedim yasaklandığını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 RedallHoor said: Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. Geçmiş olsun. şaka mı? yok artık gene tüyap'ın işi mi? vay alçaklar çok kötü bir zihniyetmiz var millet aldı başını gidiyo, dijital çağa nasıl ayak uydurur da müzikten para kazanmaya devam ederiz diye düşünüp inovatif şeyler yaratacağımıza anca yasak koyuyoruz biz de işte. Osmanlı'nın matbaayı ülkeye sokmak istememesi gibi bişey bu da (vardı di mi öyle bişi sdf sallamıyorum dmi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben gireibliyorum ya. google dns var sadece. host dosyasında herhangi bi kaydım yok grooveshark ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar