Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grooveshark.com

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

di said:

MelihMercan said:

Grooveshark'tan müzik indirmek için...
http://www.rugzo.com/groovesharktan-muzik-indir/

Sunun icin bu kadar ekran goruntusune ve harici bi adres ihtiyac var miydi hakkatten ? =)

Bu arada flash icerisine load edilen muzigi degil anca benimkini indirirsiniz =) Araya girip stream yakalicaniz anca ki onu da yapabileceginizi pek sanmiyorum. Kastirir.

'İndirme süresince şarkıyı durdurmayınız ve sayfayı kapatmayınız.'

denmiş. Capture ediyor heralde :P
Sosyal ağlarda paylaş

süper site resmen çok yayılmasın diye dua ediyorum. eskiden
radio.blog.club kullanırdım ama kalitesi sebebiyle bıraktırdı.

gerçi hepsinden önce benim flash olmayan versiyonum vardı ama insanlardan aldığım "indirmek varken niye insanlar internetten dinlesin" yorumları yüzünden siteyi kullanıma açmadım. yine geleceği görmüşüm yıh yıh yıh yıh
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
GEd said:

Benzer türleri aratamıyor muyuz burda ?

Ben dinlediğim bazı gruplara benzer grupları arıyorum mesela.

playlistinde şarkı varken radio butonuna basınca sıradaki şarkıyı listedeki diğer şarkılara göre getiriyor. şarkıyı beğenirsen :) işaretleyip daha etkili arama yaptırabiliyorsun, veya beğenmediğini de :( ile işaretlemen kendilerine yardımcı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

flamenko playlist'i var: http://listen.grooveshark.com/#/playlist/Flamenko/22550208

10 numara playlist. tesekkurler.

grooveshark taki reklam zimbirtisindan kurtulmak isteyenler icin sole bi userscript var.

Note: bu userscripti kullanmaniz icin Firefox icin Greasemonkey
Chrome icin de Greasemetal kurmaniz gerekiyor.

opera ve safari icin olanlar da var ama denemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hmm bunada mı? yuh..

aktif olarak kullanıyorum ben artık. eskiden sadece dışarıdayken, şarkı yüklü olmayan ortamlarda falan kullanırdım. şimdi hem evde, hem de telefonumda (symbian) uygulaması var.. playlistlerimi falan da istediğim yerden oluşturuyorum. senkronize biçimde istediğim yerde de dinleyebiliyorum. çok mutluyum.

dns kullandığım için farketmedim yasaklandığını..
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor said:

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

Geçmiş olsun.

şaka mı? yok artık
gene tüyap'ın işi mi? vay alçaklar
çok kötü bir zihniyetmiz var
millet aldı başını gidiyo, dijital çağa nasıl ayak uydurur da müzikten para kazanmaya devam ederiz diye düşünüp inovatif şeyler yaratacağımıza anca yasak koyuyoruz biz de işte. Osmanlı'nın matbaayı ülkeye sokmak istememesi gibi bişey bu da (vardı di mi öyle bişi sdf sallamıyorum dmi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...