Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Rewendor said: Flameoffear said: Eternal Sunshine of the Spotless Mind denmemiş sanırsam. Bende bunu önereyim. Abi adam romantik film istemiyorum diyo Eternal Sunshine diyosunuz. Adam yavaş film istemiyorum diyo, Garden State öneriyosunuz. "Güzel film önerin" değil ki başlık, adam açıklamış işte, boşa niye adama yaramayan filmleri önerip önerip duruyosunuz anlamadım ki, gıcık mısınız adama :) Kızla izlerken sıkılmayacağım dio işte. Sıkılmaz islerken bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 angela izleyin, hem pariste geciyo, paris kotasınıda doldurmus olursunuz, nikita'da izliyebilirsiniz, ama o yengeye fazla gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Eternal sunshine romantik film olmasının çok ötesinde şahane senaryosu olan ilginç bi filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bence bu arkadaş grubunun işi zor. zira sinema hususunda bile dış yardımlara muhtaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 jeux d'enfants cnbe de izleyip asık oldugum film.. konusu da bi kızla bi erkek.. bi de alman filmi keinohrhasen.. rabbit without ears ingilizce cevirisi oluyo sanırım oyle torrentler gormustum.. bu film de cok guzeldir ben severim yani.. 50 first dates stardust falan izleyin.. hatta stardust acayip uygun gibi.. the holiday i izleyin kız arkadasın romantik falan izler sen de hatunlara bakarsın kate winslet + cameron diaz.. bi de jack black war ki tadına tad katıyor.. bu arada kasımda ask basladırı sevmeyen insan olsun ilk mesajlarında bi yerde yazıodu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 star wars serisini izleyin güzel olur yada birlikte bi diziye başlayın ikinizinde hiç izlemediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bone said: Eğer hayvanlı seviyorsan Eight Below da şahane filmdir. euheuhehu kusura bakmayın dayanamadım.. bi film daa yazıyım bari gelmisken.. What happens in vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 screwy 6 filmden 4ü tuttu daha önce zevkle izlediğimiz. sen bu işi biliyosun haha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 paprika erotikti eskiden cok unluydu tinto brass'in falandi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben bi okuyayım onu çok kişi demiş edit: izledim trailerlarını. lan bırak ben kendim 100 defa izlerim bunu ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Dynun said: screwy 6 filmden 4ü tuttu daha önce zevkle izlediğimiz. sen bu işi biliyosun haha!zamanında kız arkadasla izlemelik filmler die klasorum wardı formatta gitti sdf =)) aklımda kalanları soyluyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Stardust zaten tam bu tip vakalar için çekilmiş bir film gibi:)V for Vendetta yı izle bence.Pek bilinmeyen bir filmdir aradığın herşeyi bulabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 psych! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mutlu bir birliktelik için Aylin ne derse o izlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Arkadaşlar, bu filmlerin ÇOĞU zaten kız-filmi. Birincil amaç erkeğin sıkılmadan ya da az sıkılarak izleyebileceği kız-filmleri bulmaksa üzerine film önermeyeceğim. Ancak unutulmamalıdır ki bu sadece GEÇİCİ bir çözümdür. Aranması gereken çözüm KIZLARA GÜZEL FİLM İZLEMEYİ ÖĞRETMEK ve bunun yollarını bulmaktır. Eşimle başladığımız uzun yolculuk sonunda eşim Star Wars hayranı olmuş, benimle x-men filminden çıktıktan sonra Marvel Karakterleri ile ilgili tartışabilir duruma gelmiştir. Evet bu uzun ve çetin bir yol olabilir, ama yumuşamış, çay içerek aşk filmi izleyen patilerle film tartışmak istemiyorum desem, ayıp etmiş olur muyum? mesela True Romance ile başlasan, bence tüm zamanların en iyi aşk filmlerinden biridir. Hem Tarantino senaryosudur hem serttir hem de (evet) AŞK filmidir. Ben bilmiyorum arkadaşlar... Siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 iyi de benim hatırladığım true romance'daki romance hayli aksiyon gölgesindeydi, işkence gibi olaylar da var herkesi açmayacak tarantino hikayelerin vazgeçilmezi. zaten aksiyon filmlerinin %90'ında aşk içeriği var illa ki. baş kahramanın aşk ilişkisine girmediği aksiyon filmi bulmak zor hatta. (:P) daha eşit dağılımda filmler aranıyor anladığım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 izlemediyseniz love actually'yi izleyin. komedi bolumu katlanilabilir kiliyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Sam said: daha eşit dağılımda filmler aranıyor anladığım benim. Bi baksana, bence eşit değil, erkeğin de katlanabileceği kız filmleri listelenmiş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sen komedi seviyosun, sibel de romantik seviyo. e ozman en güzel cözüm romantik komedidir. mesela 50 first dates, click ya da when harry met sally mermaids gibi neutral filmler de olabilir. ya da fazla testisli ask filmleri what dreams may come gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0314063/ immortel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cenx said: closer var herkes sever eminim. kim kime dum duma bir ilişki ağı var filimde. garipliği bilim kurgu filmleri kadar ilgi çekici. aşk ta var gg. +1.. aslında ekşın bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 geçen yaz,sıcak havalarda evden çıkmaktansa oturup film izleme anı geldi çattı. huy huyuna çekermiş,babam gece geç saatlere kadar dünyanın en kötü aksyon-vurdu kırdı-karete içerikli filmlerini izler durur. lorenzo lamas,dolph lundgren vb adamların oynadığı,show tv-atv'de yayınlanan,kötü dublajlı filmleri izler dururdu. tv'de başka birşey olmadığından izliyor sanardım,ama bir süre sonra vcd teknolojisini keşfetti(wireless teknolojisine inanmayan bir adam kendisi,hugonun telefondan oynandığına yeni yeni ikna oluyor) ve 2-2.5 ytlye aldığı DANDİRİK aksyon filmlerini eve yığmaya başladı.gel git amerikan filmleri bitti rus sinemasının kötü aksyon filmi incilerini görmeye başladık. sonra yaz geldi ve kız arkadaşımla film izleme olayına girdik. dediğim gibi,huy huya çeker,en sevdiğim film 300 dür,koy loop'a izleyeyim.canım sıkıldıkça random bir aksyon filminden random bir sahne açıp izler gevşerim. kız arkadaşımsa fransızca her filmden hazzederdi. entel ödüllerine doymuş "başyapıtları" kovalar dururdu mösön möpoösön gibi isimleri olan her filmi izlerdi. ne yaptım? verdim tibette yedi yıl'I (brad pittin filmi) son imparatoru dayadım lord of war'ı constant gardener'i alacakaranlık samurayını (dnrlarda var,şiddetle öneriririm tam sizlik) http://www.imdb.com/title/tt0351817/ zamanla entelmetresi yalama oldu. ne versem yiyo şimdi godfatherı izletcem bu günlerde o kadar geliştik yani sonra ver elini starship troopers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 DoGMeaT said: sonra ver elini starship troopers. AHAHAAHAHAHA of öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 vaniLLe said: sen komedi seviyosun, sibel de romantik seviyo. e ozman en güzel cözüm romantik komedidir. mesela 50 first dates, click ya da when harry met sally mermaids gibi neutral filmler de olabilir. ya da fazla testisli ask filmleri what dreams may come gibi. click filan ağlatıyor be gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar