Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D. Brown - Kayıp Sembol


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Da Vinci’nin Şifresi kitabının yazarı Dan Brown’ın merakla beklenen yeni kitabının 15 Eylül’den itibaren kitapçılarda yerini alacağı açıklandı. “Kayıp Sembol” ( The Lost Symbol) ismindeki kitabın büyük bir satış rakamına ulaşacağı ve yayımcılar ile kitapevlerini çok memnun edeceği şimdiden konuşuluyor.

Dan Brown’ın ismini duyuran Da Vinci’nin Şifresi adlı kitabı dünya çapında 81 milyon kopya satma başarısına ulaşmıştı.ABD’nin ünlü kitapevlerinden Barnes & Nobles şimdiden erken sipariş almaya başladı. Diğer yayınevleri de kendi çıkaracakları kitaplarını satış kaybı yaşamasın diye ertelemeye başladılar.

Söylentilere göre Dan Brown, kitabın yazımında ciddi sıkıntılar yaşadı. Özellikle Da Vinci’nin Şifresi kitabının başarısını yakalayamama korkusu sebebi ile büyük baskı yaşayan Dan Brown’ın kitabın çıkış tarihini sürekli olarak ertelettiği haberleri daha önce çıkmıştı.

Dan Brown’ın esas başarısının kaynağı olan Da Vinci’nin Şifresi aslında serisinin ikinci kitabı. Serinin ilk kitabı ise Melekler ve Şeytanlar. Kayıp Sembol ise serinin üçüncü kitabı olacak.

Kitabın konusu ise tam netleşmese de, Amerikan masonları ile ilgili olay yaratacak gizemler, iddialar ve entrikalar içerdiği dilden dile dolaşıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben adamin butun kitaplarini sevdim yahu dijital kale dahil. Zevkli iste okumak boyle acayip super. Bu arada cok alakasiz olucak ama bu tarza benzer bir roman tavsiye edeyim, adi Tarihci. 1950'lerde Istanbulda ve Avrupanin pek cok yerinde Ingilterede falan geciyor, arada gecmise gidiyor amerikadaki universitelere baglaniyor falan Drakula'yla ilgili bir kitap ve bu kitabi arastiran profesorun kiziyla ilgili.

Hatta filmi yapilacakti yanlis bilmiyorsam Orlando Bloom falan rol alacakti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kim ne derse desin,okuyunca mantıklı geliyor yazdıkları...
Gayet akıcı,güzel dille yazıyor,yazdıkları,söyledikleri havada kalmıyor...
İnsan ırkı gelişiyor aslında her gün,daha aydınlanıyor,eski tabuları birer birer yıkmaya başlıyor yavaştan,yakın bir zamanda aslında geçmişteki şeylerin gizemi,daha doğrusu belki de o kadar gizemli olmadıkları çıkar ortaya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
Kitabı bugün aldım ve bırakamadım elimden, 343. sayfadayım ve yarın 6buçukta kalkıcam ve yatamıyorum. Daha kitabı bitirememiş olsam bile şiddetle tavsiye ediyorum yani. Zaten kitabın başında yer alan " Farmasonlar, Invisible College, Güvenlik Ofisi, SMSC ve Noetik Bilimler Enstitüsü de dahil olmak üzere bu romanda ismi geçen tüm organizasyonlar gerçekte mecvuttur. Bu romandaki tüm törenler, sanat eserleri ve anıtlar gerçektir." olayı işi bitiriyo yani. Resmen kitabı google başında okudum ve gerçekten acaba diyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...