Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Romanya parasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Babam 1 hafta once felan romaya lei verdi bana yaklasik 850.000 lei daha da iyisi verdigini unuttu ben simdi bunu bozdurmak icin bi dovizciye gittim fakat bana laleli ye gidicen kocum dediler bende emin olmadan gitmiyim dedim cunku 2000 yilinin parasi romanya da fazla gelismemis bi ulke oldugu icin zirt pirt parasi deisir diye dusundum ve usendim gitmeye

herneyse sorum su romanya nin suan gecerli parasini nasil ogrenebilirim

http://www.banknotes.com/RO112.JPG

bundan var mesela
Mesaj tarihi:

Üzgünüm artık dayanamadım...

Arkadaşlar geçen hafta bir yakınım bana Tamriel Septim'i verdi. Şimdi sorun şu ki Oblivion kapıları açılmadan hemen önce İmparatorları öldürüldü ve tahta yeni birisi geçti. Bende açıkçası bu olayın paranın değerini değiştireceğinden endişeleniyorum. Tamriel'in şu anki geçerli parasını nasıl öğrenebilirim?

Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Arkadaşlar geçen hafta bir yakınım bana Tamriel Septim'i verdi. Şimdi sorun şu ki Oblivion kapıları açılmadan hemen önce İmparatorları öldürüldü ve tahta yeni birisi geçti. Bende açıkçası bu olayın paranın değerini değiştireceğinden endişeleniyorum. Tamriel'in şu anki geçerli parasını nasıl öğrenebilirim?

ahaha
Mesaj tarihi:
burda hıyar bi rus eleman vardı,
yazları türkiyeye geliyolarmış, ne zaman türkiyeye gelsem kendimi milyoner gibi hissediyodum 10 milyon, 20 milyon ehehe diye gülüyodu it.
bi de diyo sizin paralarınızın üstünde hep aynı adam var başkasını niye koymuyosunuz.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Ahahahaha PRAISE BE AKATOSH

Oblivion da ne kötü oyundu ha
Mesaj tarihi:
axedice said:
Redeagle said:

Ahahahaha PRAISE BE AKATOSH

Oblivion da ne kötü oyundu ha

Ehehue öyle deme, yaklaşık 200 tane mod falan kurunca oynanabilir oluyor xD
  • Yeni Oluştur...