Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tehtid..

Uzun

Öne çıkan mesajlar

Facebooktan gordugum bir sarkiyi sirf profilime koydum diye, fet.cu biri tarafindan odamda tehtid edildim. Pek kavga eden biri olmadigim icin sadece odamdan cik diyebildim. Bu adamlar nasil bi sekilde bu hale geliyor anlamiyorum. Su anda sinirden kopuruyorum. Paylasayim dedim.

Iste sarki: http://www.youtube.com/watch?v=kWxfxwgAu24

(Youtube kapali olanlar icin " İzmirde doğduk izmirde ölücez ")
Sosyal ağlarda paylaş

Ben özel yurtda kalıyordum, duş alırken elektrik çarpıyordu. Artık adamlar nasıl salakca bir sistem yapmışlarsa, topraklamayı su tesisatına mı vermişler. Çok tuhaf anlar yaşıyordum tahta ile 5 lik bidonu musluğun altına uzatıp dolmasını bekleyip öyle duş alıyordum.

Yan oda arkadaşına durumu sordum, "bende aylardır aynı sorun var artık alışdım" demişdi. Ertesi gün gittim şikayet ettimde gelip düzeltiler bir şekilde.

Konuyla alakası yok ama yurt macerası olarak anlatayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Ben özel yurtda kalıyordum, duş alırken elektrik çarpıyordu. Artık adamlar nasıl salakca bir sistem yapmışlarsa, topraklamayı su tesisatına mı vermişler. Çok tuhaf anlar yaşıyordum tahta ile 5 lik bidonu musluğun altına uzatıp dolmasını bekleyip öyle duş alıyordum.

Yan oda arkadaşına durumu sordum, "bende aylardır aynı sorun var artık alışdım" demişdi. Ertesi gün gittim şikayet ettimde gelip düzeltiler bir şekilde.

Konuyla alakası yok ama yurt macerası olarak anlatayım dedim.

özel yurt diyon kardeş bak
devlet yurdunda öyle bi lüksün yok
bazı devlet yurtları vardırki ordanda priz yoktur
telefon şarj etmek için emanet kutusu gibi sistem yapmışlar içinde priz var takıyosun şarja kitliyosun sonra alıyosun.
benim odam o kutuların olduğu kattaydı elemanın birisi melodisini kurtlar vadisinin müziğimi ne yapmış sabahın 7 sinde bi çalmaya başladı şarjda bitmiyo ki anasını satayım sussa arayanda öyle böyle değil 10 dk aradı rahat uyku muyku kalmadı sinirden.
görevliyi çağırdık geldi kırdı kapağı aldıydı.
her neyse devlet yurdunda biz odamızda elektriği gece lambası vardı ordan çekerdik.
yasak derlerdi gelirlerdi alırlardı ketıl felan ne var ne yok.
bizde ucuzunu alırdık 5 milyonluğu haftada 1 kaptırırdık anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Savcılığa vereceğin ufak bir dilekçeyle bu zengin fetocudan bir miktar tazminat alabilir, o tazminatla Melih Gökçek gibi mahallenin çocuklarına döner ve top dağıtmanın zevkini yaşayabilirsin.

Ha pardon. Odanda tehdit edilmişsin. Ben internetten oldu sandım.
Devlet yurdu demek. Ne yaparsın bilmiyorum. Kanıt falan sunabilirsen yine savcılığa gidebilirsin, ama önce kendini sağlama al kalacak bir yer bul. Ayrıca yüksek sesle dinleme yani bunu da, karşıt görüşlülerin canını sıkabilir bundan doğal bişi yok. Birinin yan odandan bütün gün beraber yürüdük biz bu yollarda ve "fark var akepeyle saadet arasında fark var" çalması seni rahatsız etmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...