Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Facebooktan gordugum bir sarkiyi sirf profilime koydum diye, fet.cu biri tarafindan odamda tehtid edildim. Pek kavga eden biri olmadigim icin sadece odamdan cik diyebildim. Bu adamlar nasil bi sekilde bu hale geliyor anlamiyorum. Su anda sinirden kopuruyorum. Paylasayim dedim. Iste sarki: http://www.youtube.com/watch?v=kWxfxwgAu24 (Youtube kapali olanlar icin " İzmirde doğduk izmirde ölücez ") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 nerdesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Feto'cu tarafından tehdit edildiysen doğru yoldasın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çok geç olmadan saflarına katıl jip veriyorlar ilk girişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Harbi nerdesin sen? Havlayan köpek ısırmaz zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 abı once sen tehdit etmişsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Fetocular tehdit etmez. Onların yolu hoşgörü ve huzur yoludur. Tehtid ederler mi onu bilemem. Aman kelime oyunlu şakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bence özür dileyip arkadaş olmalıydın.dostum bu devirde para onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Savcılığa vereceğin ufak bir dilekçeyle bu zengin fetocudan bir miktar tazminat alabilir, o tazminatla Melih Gökçek gibi mahallenin çocuklarına döner ve top dağıtmanın zevkini yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 e ama sen de cevab verememişsin.. sadece odamdan çık diyebilmişsin. tehtid edildiğinde cesaret vücud bulmalıydı halbuki.. http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 odamdan çık ne ya dişini göster olm öyle durumlarda napabilceklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Abi adam 185 e 100 walla pek bisi yapamazdim :) Bu tarzda yapilan baska sarkilar varsa isimlerini yazabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 adam en fazla ağlar abi sana, napacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 185 e 100 olsa nolcak allaseersen al eline bi sopa yanında dursun odanda felan artık geldimiydi ağzını açmasına bile izin verme işndir ağzının ortasına 5 6 tane dişini eline ver gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yurtta falansın heralde, yurt yönetimine şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tehdit ayrı bir olayda video beni de rahatsız etti. Tamam belli savunduğu fikirlerle bende uyuşuyorum ama aradaki silah öğleri cidden canımı sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 evet yurtta yasiyorum, Tum gun o sarkiyi aciyorum yuksek sesle, bir daha gelirse ona gore davraniirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 valla ne yalan söyliyim yan odalardan, kolidordan duyulcak kadar yüksek ses açıyorsan bende tehdit ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fizban said: yurtta falansın heralde, yurt yönetimine şikayet et. Vasat çok göze batmayan bir üniversitenin yurdunda ya da üni. dışında devlet yurdundaysa hiçbir şey olmuyor şikayetle maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ben özel yurtda kalıyordum, duş alırken elektrik çarpıyordu. Artık adamlar nasıl salakca bir sistem yapmışlarsa, topraklamayı su tesisatına mı vermişler. Çok tuhaf anlar yaşıyordum tahta ile 5 lik bidonu musluğun altına uzatıp dolmasını bekleyip öyle duş alıyordum. Yan oda arkadaşına durumu sordum, "bende aylardır aynı sorun var artık alışdım" demişdi. Ertesi gün gittim şikayet ettimde gelip düzeltiler bir şekilde. Konuyla alakası yok ama yurt macerası olarak anlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 videonun kendisi tehdit unsuru zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Law said: Ben özel yurtda kalıyordum, duş alırken elektrik çarpıyordu. Artık adamlar nasıl salakca bir sistem yapmışlarsa, topraklamayı su tesisatına mı vermişler. Çok tuhaf anlar yaşıyordum tahta ile 5 lik bidonu musluğun altına uzatıp dolmasını bekleyip öyle duş alıyordum. Yan oda arkadaşına durumu sordum, "bende aylardır aynı sorun var artık alışdım" demişdi. Ertesi gün gittim şikayet ettimde gelip düzeltiler bir şekilde. Konuyla alakası yok ama yurt macerası olarak anlatayım dedim. özel yurt diyon kardeş bak devlet yurdunda öyle bi lüksün yok bazı devlet yurtları vardırki ordanda priz yoktur telefon şarj etmek için emanet kutusu gibi sistem yapmışlar içinde priz var takıyosun şarja kitliyosun sonra alıyosun. benim odam o kutuların olduğu kattaydı elemanın birisi melodisini kurtlar vadisinin müziğimi ne yapmış sabahın 7 sinde bi çalmaya başladı şarjda bitmiyo ki anasını satayım sussa arayanda öyle böyle değil 10 dk aradı rahat uyku muyku kalmadı sinirden. görevliyi çağırdık geldi kırdı kapağı aldıydı. her neyse devlet yurdunda biz odamızda elektriği gece lambası vardı ordan çekerdik. yasak derlerdi gelirlerdi alırlardı ketıl felan ne var ne yok. bizde ucuzunu alırdık 5 milyonluğu haftada 1 kaptırırdık anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fizban said: yurtta falansın heralde, yurt yönetimine şikayet et. Benim kaldigim devlet yurdunun muduru bazi sol tarafli ogrencilerin odalarina baltalarla dalinmasina goz yuman bi tipti. Ozel yurt falan degilse cok ters tepebilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 @Kermit Devlet yurtlarının durumunun gerçekden kötü olduğunu biliyorum. Ben sadece fantastik bir anı olarak durumu - duş ve elektrik çarpılması - anlatayım dedim. Askerde bile kaldığımız koğuş devlet yurtlarından iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 roket adam said: Savcılığa vereceğin ufak bir dilekçeyle bu zengin fetocudan bir miktar tazminat alabilir, o tazminatla Melih Gökçek gibi mahallenin çocuklarına döner ve top dağıtmanın zevkini yaşayabilirsin. Ha pardon. Odanda tehdit edilmişsin. Ben internetten oldu sandım. Devlet yurdu demek. Ne yaparsın bilmiyorum. Kanıt falan sunabilirsen yine savcılığa gidebilirsin, ama önce kendini sağlama al kalacak bir yer bul. Ayrıca yüksek sesle dinleme yani bunu da, karşıt görüşlülerin canını sıkabilir bundan doğal bişi yok. Birinin yan odandan bütün gün beraber yürüdük biz bu yollarda ve "fark var akepeyle saadet arasında fark var" çalması seni rahatsız etmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar