Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydin dünyaya virüs yayalım

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

parazit olarak 43k skorla bitirdim oyunu.

butun dunyaya yayilmak icin

oncelikle semptomu kaldirin hic bi semptomunuz olmasin, daha sonra basladiginiz ulkenin dayanikliligini arttirmayin. mesela kuba da basladiysa heat arttirmayin digerlerini level 3 yapin ve bekleyin. tamamen yayildiktan sonra bile zaman aliyo kapatmalari limanlari falan. bu arada butun dunyaya yayilanana kadar transmission falanda almayin. butun ulkelere yayilmadan herhangi bi ulkede cok buyuk bi salgin haline gelirse diger ulkeler direk kapatiyo. o yuzden basladiginiz yerde cok buyuk bi salgin haline gelmeyin hemen.

Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:
parazit olarak 43k skorla bitirdim oyunu.

butun dunyaya yayilmak icin

oncelikle semptomu kaldirin hic bi semptomunuz olmasin, daha sonra basladiginiz ulkenin dayanikliligini arttirmayin. mesela kuba da basladiysa heat arttirmayin digerlerini level 3 yapin ve bekleyin. tamamen yayildiktan sonra bile zaman aliyo kapatmalari limanlari falan. bu arada butun dunyaya yayilanana kadar transmission falanda almayin. butun ulkelere yayilmadan herhangi bi ulkede cok buyuk bi salgin haline gelirse diger ulkeler direk kapatiyo. o yuzden basladiginiz yerde cok buyuk bi salgin haline gelmeyin hemen.

euh gaza gelip parazitle denedim bugün, uğraştım uğraştım bu sefer de greenland'e ulaşamadım, daha da oynamam :p
Sosyal ağlarda paylaş

kongregate te şöyle bi tutorial vermişler, işe yararmı bilmiyorum.
1)Pick Virus.
2)Start in Canada, New Zealand, Cuba, Greenland, or Madagascar. If you do not get there restart.
3)Sell starting symptoms, if any, and buy sneezing (unless it is what you started with, just keep it).
4)Buy 1-1-1-0 resistances but no transmissions (they trigger closures).
5) Once three countries are infected, sell sneezing to get rid of visibility.
6)Wait until all countries are infected. If Madagascar closes its shipyards or is not infected in 30 days, restart.
7)Buy all four drug resistances, sneezing, coughing, and vomiting.
8)After a few days, unlock tiers 2-3, keeping whatever symptoms it gives you.
9)Buy fever, fatigue, diarrhea, pulmonary edema, and hypersensitivity.
10): Wait until everyone dies. keep this comment alive.

bu da oyunun zorluğunu adeta yüzümüze vuran bi achievement;

President Madagascar Assassin Badge (impossible - 60 points)

Humans destroyed in <100 days (realistic) – Just don't let them shut down everything. [Best so far: ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...