Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 MAdagaskara yayılması için hehralde ilk olarak semptomları min tutup sonra hastalıgı max dayanıklı hale geitirince bi anda airborne water rodent insect yapıp dagılmasını bekjlemek sonra guclendirmek lazım semptomları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Parazit kesinlikle en basarılısı. Butun dunyada 19milyon insan kaldı hepside madagaskarda serefsizlerin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 if this is first time you playing, please watch tutorial diyor kalıyor öyle, başlayamadım bi türlü oyuna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Şansıma oyun Madagaskarda başladı sakin bi politikayla insanlığın sonunu getirdim :) Tip Tip: Hastalığı çok da maksimum dayanıklı hale getirmeyin bir ülkede çok hızlı yayılmamasında fayda var böylece diğerleri uyanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Earenwen said: if this is first time you playing, please watch tutorial diyor kalıyor öyle, başlayamadım bi türlü oyuna :/ benim gibi bu ekranda takılan arkadaşlara sesliyorum, biz nasıl bir malız ki kenardaki çarpıyı göremiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Of sonunda koydum madagaskara, limanı kapattı ama son bi hamle ile direnci 2. kademeye getirince hop diye aldı paraziti. :D Çaktım necrosis birazdan hepsi ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 relaxed da bir kere bitirebildim, o da şans eseri madagaskara bulaştı, limanlar kapandıktan sonra. nasıl oldu analmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oh bee bidahada oynamam asasfas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 anladığım kadarıyla belirtilere puan dağıtmayınca anlaşılmıyor yayıldığı. bakteri seçeneği ile danimarkadan çıktım yola, ölümler başlamadan tüm dünyada hastalık taşıyan insanlar hemen hemen vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 parazit olarak 43k skorla bitirdim oyunu. butun dunyaya yayilmak icin oncelikle semptomu kaldirin hic bi semptomunuz olmasin, daha sonra basladiginiz ulkenin dayanikliligini arttirmayin. mesela kuba da basladiysa heat arttirmayin digerlerini level 3 yapin ve bekleyin. tamamen yayildiktan sonra bile zaman aliyo kapatmalari limanlari falan. bu arada butun dunyaya yayilanana kadar transmission falanda almayin. butun ulkelere yayilmadan herhangi bi ulkede cok buyuk bi salgin haline gelirse diger ulkeler direk kapatiyo. o yuzden basladiginiz yerde cok buyuk bi salgin haline gelmeyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 DoGMeaT said: 10dk güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya virüsle bitirebilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ortadakiyle bitirdim ben cozum yayilma yollarindan sadece 1 tanesini actim, tum semptomlari sildim, dayanikliliklari fulledim, bir sure sonra tum dunyaya yayilinca yayilma yollarini fulleyip olduren semptopmlara verdim, world domination asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 oh be ya viruslede bıtırdım en zoru bu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eğer yolda veya bi yerde bi madagaskarlı görürsem çok kötü yapıcam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mülayim diye bir virüs yarattım cüba, madascar ve japonya dışında heryerin aklını aldım. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Disappear said: parazit olarak 43k skorla bitirdim oyunu. butun dunyaya yayilmak icin oncelikle semptomu kaldirin hic bi semptomunuz olmasin, daha sonra basladiginiz ulkenin dayanikliligini arttirmayin. mesela kuba da basladiysa heat arttirmayin digerlerini level 3 yapin ve bekleyin. tamamen yayildiktan sonra bile zaman aliyo kapatmalari limanlari falan. bu arada butun dunyaya yayilanana kadar transmission falanda almayin. butun ulkelere yayilmadan herhangi bi ulkede cok buyuk bi salgin haline gelirse diger ulkeler direk kapatiyo. o yuzden basladiginiz yerde cok buyuk bi salgin haline gelmeyin hemen. euh gaza gelip parazitle denedim bugün, uğraştım uğraştım bu sefer de greenland'e ulaşamadım, daha da oynamam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kongregate te şöyle bi tutorial vermişler, işe yararmı bilmiyorum. 1)Pick Virus. 2)Start in Canada, New Zealand, Cuba, Greenland, or Madagascar. If you do not get there restart. 3)Sell starting symptoms, if any, and buy sneezing (unless it is what you started with, just keep it). 4)Buy 1-1-1-0 resistances but no transmissions (they trigger closures). 5) Once three countries are infected, sell sneezing to get rid of visibility. 6)Wait until all countries are infected. If Madagascar closes its shipyards or is not infected in 30 days, restart. 7)Buy all four drug resistances, sneezing, coughing, and vomiting. 8)After a few days, unlock tiers 2-3, keeping whatever symptoms it gives you. 9)Buy fever, fatigue, diarrhea, pulmonary edema, and hypersensitivity. 10): Wait until everyone dies. keep this comment alive. bu da oyunun zorluğunu adeta yüzümüze vuran bi achievement; President Madagascar Assassin Badge (impossible - 60 points) Humans destroyed in <100 days (realistic) – Just don't let them shut down everything. [Best so far: ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 son yazan tuto yu deniyorum da madagaskara sıçrattım virüsü güney afrika yemedi varmı böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ShadowFury said: 6)If Madagascar closes its shipyards or is not infected in 30 days, restart. hahaha adam bile çaresiz kalmış restart demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 öff parazitle çok süper gidiyodum, bi endonezyayla madagaskar sağlam kaldı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Madagaskar kapatırsa sıcaklığı 2 ye getirin. Başlangıçta hepsi 1 olsun. Parazitle bulaşıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 çok feci bir oyun be, içim karardı resmen ehe bayağı detaylı yapmışlar ama, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Stifler said: http://www.cheatbook.de/files/pandemic2.htm burda 1000 tane strateji var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar